7ΗΜΕΡΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ 14/11-20/11

  • Ισραήλ
  • Ιεροσόλυμα - Αγιοι Τόποι
  • 14 Νοέ 2017 - 20 Νοέ 2017
  • 6
  • Ρόδος
  • Αεροπορική
  • €690

Πληροφορίες για Ιεροσόλυμα - Αγιοι Τόποι

Τοπική ώρα Καιρός
09-03-2021 03:09 21℃
Κοινοποιήστε την εκδρομή
 

Πρόγραμμα για Ιεροσόλυμα - Αγιοι Τόποι

1Η ΜΕΡΑ ΡΟΔΟΣ – ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΒΗΘΛΕΕΜ    14/11/17 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ της Ρόδου στις 17.00 και αναχώρηση για Αθήνα στις 18.50. Άφιξη στην Αθήνα και αναχώρηση για ΤΕΛ ΑΒΙΒ στις 22.50. Άφιξη στο ΤΕΛ ΑΒΙΒ, επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στη Βηθλεέμ. Τακτοποίηση δωματίων , διανυκτέρευση.
 

2Η ΜΕΡΑ ΒΗΘΛΕΕΜ    15/11/17 

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ και θα προσκυνήσουμε στο Σπήλαιο της Γεννήσεως του Κυρίου. Στη συνέχεια το χωριό των Ποιμένων , την Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Ιερά Μονή Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου (μόνο οι άνδρες επιτρέπεται να εισέλθουν στν εσωτερικό χώρο της Μονής ).  Επιστροφή στο ξενοδοχείο , δείπνο, διανυκτέρευση.
 

3Η ΜΕΡΑ ΒΗΘΛΕΕΜ – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ  16/11/17 

Πρωινό . Επίσκεψη στο Όρος των Ελαιών όπου έγινε η Θεία Ανάληψη του Κυρίου. Κατόπιν στη Γεσθημανή όπου βρίσκεται ο Τάφος της Παναγίας , ο τόπος της προδοσίας και ο τόπος λιθοβολισμού του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια από την πύλη των Λεόντων θα δούμε τον οίκο Ιωακείμ και Αννης , την Προβατική κολυμβήθρα , τη φυλακή του Αποστόλου Πέτρου και το Πραιτώριο. Μετά θα περπατήσουμε στην Οδό του Μαρτυρίου και θα φθάσουμε στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως , όπου θα προσκυνήσουμε στο Φρικτό Γολγοθά , στην Ιερή Αποκαθήλωση και στον Πανάγιο Τάφο του Χριστού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
 

4Η ΜΕΡΑ ΒΗΘΛΕΕΜ – ΘΑΒΩΡ – ΝΑΖΑΡΕΤ –ΚΑΝΑ – ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ    17/11/17 

Πρωινό . Αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας και θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Όρος Θαβώρ , τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ναζαρέτ και την Κανά όπου έγινε το πρώτο θαύμα Κυρίου με τη μετατροπή του ύδατος σε οίνο. Έπειτα θα πάμε στη λίμνη της Τιβεριάδος για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή των Αγίων Αποστόλων και τον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στην Καπερναούμ ( προαιρετικό γεύμα με ψάρι στη λίμνη). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο , διανυκτέρευση. 


5Η ΜΕΡΑ ΒΗΘΛΕΕΜ – ΒΗΘΑΝΙΑ – ΙΕΡΙΧΩ       18/11/17 

Πρωινό .Αναχώρηση για τη Βηθανία όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας .Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Ιεριχώ και θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου. Μετά θα πάμε στο πραγματικό σημείο της Βάπτισης του Χριστού στο Ιορδάνη Ποταμό , όπου θα γίνει αγιασμός των Αγιασμός των Υδάτων και συμβολική Βάπτιση. Έπειτα θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Προφήτη Ελισσαίου με τη συκομωρέα που ανέβηκε ο Ζακχαίος και την Ιερά Μονή Σαρανταρίου Όρους ( το όρος των πειρασμών ) . Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο , διανυκτέρευση. 


6Η ΜΕΡΑ ΒΗΘΛΕΕΜ – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ    19/11/17 

Πρωινό . Επίσκεψη στην Αγία Σιών, όπου βρίσκεται η Πατριαρχική Σχολή , ο Τάφος του Δαυίδ , το Υπερώον ( Μυστικός Δείπνος ) , και το σπίτι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου που έγινε η Κοίμηση της Θεοτόκου . Κατόπιν θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού , την Ορεινή ( γενέτειρα του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου) και το Καταμόνας όπου βρίσκεται ο Τάφος του Αγίου Συμεών . Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,δείπνο, διανυκτέρευση 
 

7Η ΜΕΡΑ ΒΗΘΛΕΕΜ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΘΗΝΑ -  ΡΟΔΟΣ      20/11/17 

Πρωινό σε πακέτο. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο με τις αποσκευές μας στις 01.30, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Ρόδο μέσω Αθηνών στις 05.40. Άφιξη στη Ρόδο στις 10.00  

 
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ (με τους φορους μαζι)   690,00 ευρώ σε δίκλινο/τρίκλινο (ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 15/7 !!!)
                                                             920,00 ευρώ σε μονόκλινο

          

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

*Αεροπορικά εισιτήρια  Ρόδος – Αθήνα – Τελ Αβίβ – Αθήνα – Ρόδος με AEGEAN AIRLINES 
* Φόροι αεροδρομίων
* 1 Χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά 
* 1 Aποσκευή μέχρι 20 κιλά 
* Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στη Βηθλεέμ με ημιδιατροφή (6 πρωινά και 5 δείπνα )
* Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν 
* Ξεναγήσεις , περιηγήσεις 
* Ταξί για την ανάβαση στο Όρος Θαβώρ 
* Ταξί για τον Άγιο Σάββα 
* Εισιτήρια τελεφερικ για την ανάβαση στο Σαραντάριο Όρος 
* Συνοδός Γραφείου 
* Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης 
*Ασφάλιση για προσωπικό ατύχημα 

           

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

* Φιλοδωρήματα υποχρεωτικά 15 ευρώ για τον οδηγό και 15 ευρώ για το ξεναγό 
* Αναψυκτικά ,  ποτά , στα δείπνα του ξενοδοχείο


ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΝΑ ΛΗΓΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ 

Στείλτε τώρα την εκδρομή σε ένα φίλο σας μέσω της παρακάτω φόρμας!

Tip : Αλλάξτε πεδίο πατώντας το πλήκτρο 'Enter'

Το όνομα σας

Το Email σας

Το όνομα του φίλου

Το Email του φίλου

Το μήνυμα σας

πατηστε για
Εκτυπωση
πατηστε για
αποθηκευση

Δηλώστε συμμετοχή για την εκδρομή μέσω της παρακάτω φόρμας!

Tip : Αλλάξτε πεδίο πατώντας το πλήκτρο 'Enter'

Όνομα

Τηλέφωνο

Email

Μήνυμα