Γαλλία

 • Γαλλία
 • Paris
 • 547030.0 km²
 • Euro - (€)
 • French - français, langue française
 • 64768389
 • +33


Καιρός 

 • 5,21℃
 • 5,21℃
 • 5,21℃
 • 67%
 • 3,27 μ/δ
 • 1018 hPa
Επόμενη ενημέρωση : 07-12-2022 12:00
Πηγή κατά προσέγγιση : openweathermap

Γενικές πληροφορίες για Γαλλία

Η Γαλλία είναι από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Είναι μια χώρα που την βρέχει η Μεσόγειος θάλασσα αλλά και η ο Ατλαντικός Ωκεανός και βρίσκεται στα δυτικά της Ευρωπαϊκής ηπείρου. Συνορεύει με πολλές χώρες, την Ισπανία, την Ανδόρα, την Ιταλία, το Μονακό, την Ελβετία, τη Γερμανία, το Λουξεμβούργο και το Βέλγιο ενώ σε απόσταση μόλις 40 χιλιομέτρων από τις βόρειες ακτές της είναι η Μεγάλη Βρετανία.

Η Γαλλία διαθέτει πολλά αξιοθέατα, φυσικά και τεχνητά και τόσο τα αστικά της κέντρα όσο και η επαρχία της συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των τουριστών.

Η σημαντικότερη και πιο ενδιαφέρουσα πόλη είναι το Παρίσι αλλά και άλλες περιοχές και πόλεις είναι μεγάλης τουριστικής αξίας, όπως η Λυών, η Νίκαια, η Μασσαλία, το Στρασβούργο και άλλες. Στο νότο εκεί που την βρέχει η Μεσόγειος είναι η περίφημη Κυανή Ακτή ή αλλιώς Γαλλική Ριβιέρα όπου το καλοκαίρι πολλά εκατομμύρια Γάλλων και Ευρωπαίων κάνουν τις διακοπές τους σε κοσμοπολίτικο. Εκεί βρίσκεται η Νίκαια, οι Κάννες, ο Σεντ Τροπέζ, ο Σεντ Ράφαελ και άλλες χαρούμενες παραλιακές πόλεις.

Στη Γαλλία και συγκεκριμένα δίπλα στο Παρίσι βρίσκεται και η ευρωπαϊκή Disneyland που είναι από τις πιο αγαπημένες ατραξιόν της Γαλλίας.Πατήστε στην ερώτηση για την απάντηση

Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείτε είναι τα προσωπικά σας αντικείμενα και όλα όσα πρέπει να βρίσκονται στην προσωπική σας τσάντα: το πορτοφόλι σας , η ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες ή κάρτα ΑΤΜ, τα εισιτήρια ταξιδιού, το πάσο σας (για τους φοιτητές ) και ενδεχομένως το δίπλωμα οδήγησης για όσους συνηθίζουν να νοικιάζουν κάποιο όχημα μεταφοράς για τις βόλτες τους.

Ρωτήστε τι ώρα αναμένεται να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας. Πολλά πρακτορεία ενοικίασης αρχίζουν να χρεώνουν για κάθε 24-ώρες από την στιγμή της ενοικίασης, και θα χρεώσουν πλήρη ημέρα για αυτοκίνητα που επιστρέφονται μετά την έναρξη της επόμενης 24-ωρης περιόδου.
Να έχετε υπόψη σας ότι πολλές χώρες έχουν ελάχιστη και μέγιστη ηλικία ενοικίασης. Οι οδηγοί κάτω των 25 ή από 70 ετών μπορεί να αντιμετωπίσουν επιπλέον χρεώσεις ή να μην τους επιτραπεί καθόλου η ενοικίαση. Όταν είναι εφικτό, και σε περίπτωση που δείτε κάποια διαφήμιση για ειδική προσφορά στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κόψτε την αγγελία ή σημειώστε τον κωδικό προώθησης. Πολλές από τις καλύτερες τιμές δεν εμφανίζονται στις οθόνες των υπολογιστών των πρακτορείων χωρίς μια μικρή ώθηση.
Να ρωτάτε πάντα για τους ηλικιωμένους πολίτες, AAA, τις πιστωτικές κάρτες και τις εκπτώσεις στα προγράμματα πτήσης για τακτικούς πελάτες ή πρόσθετες προσφορές.
Κατά την πραγματοποίηση κράτησης για παραλαβή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο, επιλέξτε κάποιο μικρότερο αυτοκίνητο από αυτό που θα επιθυμούσατε. Οι στόλοι αυτοκινήτων στα αεροδρόμια γεμίζουν συχνά με μεγαλύτερα αυτοκίνητα, καθώς αυτά χρησιμοποιούνται κυρίως από όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, και λαμβάνουν συχνά δωρεάν αναβάθμιση από κράτηση αυτοκινήτου πόλης. Να έχετε υπόψη σας, ωστόσο, ότι τα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα είναι συνήθως μικρότερα από τα Αμερικάνικα αντίστοιχα, ενώ αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο αν έχετε σκοπό να οδηγήσετε σε στενούς επαρχιακούς δρόμους, δεν είναι τόσο καλό για όσους έχουν υπερβολικά μεγάλο ύψος, κουβαλάνε πολλές αποσκευές, ή ταξιδεύουν οικογενειακώς ή με μεγάλα γκρουπ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μην το διακινδυνεύσετε – φροντίστε να παραγγείλετε το μέγεθος που χρειάζεστε σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να κερδίσετε κάποια αναβάθμιση.
Σε πολλές χώρες, το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων αποτελεί τον κανόνα και θα χρειαστεί να πληρώσετε για να ένα αυτόματο. Αν οδηγείτε αυτοκίνητο με λεβιέ, μπορεί να σας γλυτώσει από το κόστος και τις φασαρίες. Η οδήγηση στο εξωτερικό μπορεί συχνά να είναι πιο δύσκολη απ’ ότι στην πατρίδα, η επίστρωση στους δρόμους μπορεί να είναι ελλιπής, φιδωτή, ή επισφαλώς τοποθετημένη σε ορεινές περιοχές ή σε βραχώδεις περιοχές κοντά σε ωκεανούς. Για αυτό το λόγο, είναι συχνά καλή ιδέα να μοιράσετε την οδήγηση – οπότε αν η οδήγηση αυτοκινήτου με χειροκίνητο κιβώτιο δεν είναι για τον καθένα, σκεφτείτε να ψάξετε για αυτόματο. Επίσης, αν πρόκειται να ταξιδέψετε σε μια χώρα όπως η Αγγλία ή η Αυστραλία, βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με την οδήγηση στην αριστερή πλευρά του δρόμου – μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό!
Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης
Αν ταξιδεύετε σε κάποια Αγγλόφωνη χώρα, είναι πιθανόν να είσαστε σε θέση να οδηγήσετε με το Ευρωπαϊκο Δίπλωμα Οδήγησης. Ωστόσο, πολλές άλλες χώρες θα σας ζητήσουν να έχετε επίσης Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης (IDP), το οποίο είναι βασικά απλώς ένα έγγραφο που μεταφράζει τις πληροφορίες σας σε 10 διαφορετικές γλώσσες και αναγνωρίζεται σε πάνω από 150 χώρες. Αν έχετε σκοπό να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο εξωτερικό, μπορεί να σας ζητήσουν να παρουσιάσετε και αυτό μαζί με την τυπική άδεια οδήγησης. Πρέπει να είσαστε τουλάχιστον 18 χρονών για να αποκτήσετε IDP.
Στην Ελλάδα υπεύθυνη για την έκδοση του Διεθνούς Διπλώματος Οδήγησης, ειναι η ΕΛΠΑ. Προειδοποιείστε ότι υπάρχουν και πολλές ιστοσελίδες που πωλούν πλαστά – οπότε προσέχετε μην πέσετε θύματα εξαπάτησης.
Βεβαιωθείτε ότι πήρατε μαζί σας το Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης IDP πριν φύγετε από το σπίτι, καθώς θα πρέπει να έχει εκδοθεί στην πατρίδα σας. Το IDP δεν αποτελεί το ίδιο Δίπλωμα, αλλά απλώς μια μετάφραση του διπλώματος που έχει εκδοθεί στην χώρα όπου κατοικείται. Σε περίπτωση που σας σταματήσουν υπάλληλοι της αρχής επιβολής του νόμου στο εξωτερικό, πρέπει να επιδείξετε τόσο το Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης IDP όσο και την Άδεια Οδήγησης που έχει εκδοθεί στην πατρίδα σας. Το μοναδικό αρχείο οδήγησης που έχετε επομένως είναι εκείνο που έχει εκδοθεί εντός των συνόρων της πατρίδας σας, ως εκ τούτου υποχρεούστε να ακολουθείτε τους τοπικούς κανόνες οδήγησης. Οποιαδήποτε παράβαση ή κλήση βεβαιωθεί ή εκδοθεί στο εξωτερικό θα σας περιμένει και όταν επιστρέψετε στην πατρίδα.
Ρωτήστε στο προξενείο ή στην πρεσβεία της χώρας, την οποία επισκέπτεστε για να ενημερωθείτε σχετικά με τις πολιτικές που αφορούν στην διεθνή οδήγηση.

Πατήστε σε μια απο τις θεωρήσεις για να μεταφερθείτε σε νέο παράθυρο στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών Ελλάδος

Αριθμοί έκτακτης ανάγκης για Γαλλία

 • Αστυνομία : 112
 • Κέντρο Άμεσης Βοήθειας : 112
 • Πυροσβεστική : 112
 • Σημειώσεις : 17 (police), 18 (fire) and 15 (ambulance) additional emergency numbers

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ - Γαλλία

Croisette Heliport

IATA code : JCA

St Aubin

IATA code : DPE

Calais-Dunkerque

IATA code : CQF

Laon - Chambry

IATA code : XLN

Dunkerque les Moeres

IATA code : XDK

Albert-Bray

IATA code : BYF

Valenciennes-Denain

IATA code : XVS

Amiens-Glisy

IATA code : QAM

Agen-La Garenne

IATA code : AGF

Poitiers-Biard

IATA code : PIS

Limoges

IATA code : LIG

Mont-de-Marsan (BA 118) Air Base

IATA code : XMJ

Toulouse-Blagnac

IATA code : TLS

Brive-La Roche

IATA code : BVE

Dax Seyresse

IATA code : XDA

Biarritz-Anglet-Bayonne

IATA code : BIQ

Cahors-Lalbenque

IATA code : ZAO

Arcachon-La Teste-de-Buch

IATA code : XAC

Castres-Mazamet

IATA code : DCM

Rodez-Marcillac

IATA code : RDZ

Montauban

IATA code : XMW

Libourne-Artigues-de-Lussac

IATA code : XLR

Rochefort-Saint-Agnant (BA 721)

IATA code : RCO

Sarlat Domme

IATA code : XSL

Colmar-Houssen

IATA code : CMR

Beaune-Challanges

IATA code : XBV

Dole-Tavaux

IATA code : DLE

Verdun-Le Rozelier

IATA code : XVN

Le Puy-Loudes

IATA code : LPY

L'alpe D'huez

IATA code : AHZ

Metz-Nancy-Lorraine

IATA code : ETZ

Angers-Loire

IATA code : ANE

Bastia-Poretta

IATA code : BIA

Calvi-Sainte-Catherine

IATA code : CLY

Figari Sud-Corse

IATA code : FSC

Propriano

IATA code : PRP

Solenzara (BA 126) Air Base

IATA code : SOZ

Auxerre-Branches

IATA code : AUF

Clermont-Ferrand Auvergne

IATA code : CFE

Bourges

IATA code : BOU

Annemasse

IATA code : QNJ

Courchevel

IATA code : CVF

Saint-Yan

IATA code : SYT

Roanne-Renaison

IATA code : RNE

Annecy-Haute-Savoie-Mont Blanc

IATA code : NCY

Valence-Chabeuil

IATA code : VAF

Vichy-Charmeil

IATA code : VHY

Aurillac

IATA code : AUR

Lyon-Bron

IATA code : LYN

Cannes-Mandelieu

IATA code : CEQ

Carcassonne

IATA code : CCF

Marseille Provence

IATA code : MRS

Orange-Caritat (BA 115) Air Base

IATA code : XOG

Le Castellet

IATA code : CTT

Barcelonnette - Saint-Pons

IATA code : BAE

Avignon-Caumont

IATA code : AVN

Gap - Tallard

IATA code : GAT

Mende-Brenoux

IATA code : MEN

Saumur-Saint-Florent

IATA code : XSU

Le Havre Octeville

IATA code : LEH

Abbeville-Buigny-Saint-Maclou

IATA code : XAB

Les Sables-d'Olonne Talmont

IATA code : LSO

Blois-Le Breuil

IATA code : XBQ

Chartres Champhol

IATA code : QTJ

Tours-Val-de-Loire

IATA code : TUF

Cholet Le Pontreau

IATA code : CET

Laval-Entrammes

IATA code : LVA

Paris-Le Bourget

IATA code : LBG

Creil Air Base

IATA code : CSF

Charles de Gaulle International

IATA code : CDG

Paris Issy-les-Moulineaux Heliport

IATA code : JDP

Toussus-le-Noble

IATA code : TNF

Paris-Orly

IATA code : ORY

Pontoise - Cormeilles-en-Vexin

IATA code : POX

Troyes-Barberey

IATA code : QYR

Nevers-Fourchambault

IATA code : NVS

Lille-Lesquin

IATA code : LIL

Merville-Calonne

IATA code : HZB

Vesoul-Frotey

IATA code : XVO

Brest Bretagne

IATA code : BES

Cherbourg-Maupertus

IATA code : CER

Dinard-Pleurtuit-Saint-Malo

IATA code : DNR

La Baule-Escoublac

IATA code : LBY

Granville

IATA code : GFR

Deauville-Saint-Gatien

IATA code : DOL

Lorient South Brittany (Bretagne Sud)

IATA code : LRT

La Roche-sur-Yon

IATA code : EDM

Landivisiau Air Base

IATA code : LDV

Caen-Carpiquet

IATA code : CFR

Le Mans-Arnage

IATA code : LME

Rennes-Saint-Jacques

IATA code : RNS

Quimper-Cornouaille

IATA code : UIP

Nantes Atlantique

IATA code : NTE

Saint-Brieuc-Armor

IATA code : SBK

Morlaix-Ploujean

IATA code : MXN

Vannes-Meucon

IATA code : VNE

Saint-Nazaire-Montoir

IATA code : SNR

Euro Basel-Mulhouse-Freiburg

IATA code : BSL

Dijon-Bourgogne

IATA code : DIJ

Metz-Frescaty (BA 128) Air Base

IATA code : MZM

Nancy-Essey

IATA code : ENC

Fontaine

IATA code : BOR

Reims-Champagne (BA 112)

IATA code : RHE

Strasbourg

IATA code : SXB

Vittel Champ De Course

IATA code : VTL

ΛΙΜΑΝΙΑ - Γαλλία

Abbeville

Port code : ABB

Aigrefeuille sur Maine

Port code : AFM

Aigueblanche

Port code : AIB

Aigueperse

Port code : AGP

Aigues Mortes

Port code : IAU

Aigues vives

Port code : AGV

Aiguillon

Port code : AGL

Ailly sur Noye

Port code : AIL

Airaines

Port code : AIR

Aix en Provence

Port code : QXB

Aix-les-Bains

Port code : AXB

Ajaccio

Port code : AJA

Albertville

Port code : ATV

Alby-sur-Cheran

Port code : ASC

Alencon

Port code : ALE

Allaines Mervilliers

Port code : ALL

Aloxe Corton

Port code : ALC

Alpe D'huez

Port code : AHZ

Althen des Paluds

Port code : ALP

Ambares-et-Lagrave

Port code : ALG

Amb?rieu-en-Bugey

Port code : ABY

Amb?rieux

Port code : AMB

Ambillou

Port code : AMO

Ambilly

Port code : AMY

Amboise

Port code : ABO

Amelie-les-Bains-Palada

Port code : ABP

Amfreville la Mi Voie

Port code : AFV

Amphion les Bains

Port code : AFO

Ancenis

Port code : ANC

Ancerville

Port code : ACV

Andance

Port code : ADC

Andelot-Blancheville

Port code : AND

Andreziux Boutheon

Port code : AZX

Angers-St Laud

Port code : SLA

Angerville

Port code : ANV

Anglefort

Port code : AGT

Angoul?me

Port code : ANG

Annemasse

Port code : ANM

Anneyron

Port code : ANY

Annezin

Port code : AZN

Annonay

Port code : AOY

Antibes

Port code : ANT

Appoigny

Port code : APP

Apprieu

Port code : APR

Arc les Gray

Port code : ALZ

Arcachon

Port code : ARC

Arcis sur Aube

Port code : ASA

Argenteuil

Port code : ATL

Argentre du Plessis

Port code : ADP

Arpajon sur Cere

Port code : ARP

Artigues

Port code : ATS

Asnieres-la-Giraud

Port code : ASR

Aspiran

Port code : ASP

Astaffort

Port code : AST

At remy en Bouzement

Port code : SRZ

Athis-Mons

Port code : ATM

Attichy

Port code : AAT

Attignat

Port code : ATT

Aubagne

Port code : ABG

Aubenas

Port code : OBS

Aubergenville

Port code : AUG

Aubervilliers

Port code : AVS

Aubevoye

Port code : AVY

Aubigne Racan

Port code : ABR

Aubreville

Port code : ABV

Aucamville

Port code : AMV

Audierne

Port code : AUD

Aulnay sous Bois

Port code : ASB

Aulnoye

Port code : AUL

Aulnoye Aymeries

Port code : AYX

Aurec sur Loire

Port code : ASL

Aurillac

Port code : AUR

Auterive

Port code : AVE

Auxerre

Port code : AUF

Auxi Le Chateau

Port code : ACU

Auzecourt

Port code : AUZ

Avallon

Port code : AVL

Avignon

Port code : AVN

Avilly St Leonard

Port code : ALY

Avoriaz

Port code : AVF

Baccarat

Port code : BAC

Badinieres

Port code : BAD

Bage-Le-Chatel

Port code : BLC

Bagneux

Port code : BGN

Bagnolet

Port code : BAG

Bagnols-sur-C?ze

Port code : BCE

Baillargues

Port code : BLS

Balbigny

Port code : BBY

Ballan Mire

Port code : BLM

Ballancourt-sur-Essonne

Port code : BAL

Bantzenheim

Port code : BAN

Bapaume

Port code : BAP

Bar Le Duc

Port code : BLD

Barcelonnette

Port code : BAE

Barentin

Port code : BTN

se Terre = GP BBR

Port code : Bas

Basse-Indre

Port code : BAI

Bassemberg

Port code : BAM

Bassens

Port code : BAS

Bastide/Bordeaux

Port code : BTD

Batilly

Port code : BAT

Baudrieres

Port code : BUD

Baume les Dames

Port code : BDA

Bayonne

Port code : BAY

Bazancourt

Port code : BAZ

Beaucaire

Port code : BCR

Beauchamp

Port code : BCP

Beauchamps

Port code : BCS

Beaucourt

Port code : BCT

Beaufort en Vallee

Port code : BTV

Beaujeu

Port code : BEJ

Beaulieu

Port code : BUL

Beaurains

Port code : BUS

Beaurainville

Port code : BUN

Beausoleil

Port code : BUO

Beauvais

Port code : BVA

Bec d'Amb?s

Port code : BEC

Beinheim

Port code : BEH

Belfort

Port code : BOR

Bellegarde-sur-Valserine

Port code : BEL

Belleme

Port code : BEM

Belleville sur Saone

Port code : BSS

Belleville sur Vie

Port code : BVI

Benesse Maremne

Port code : BMA

Benfeld

Port code : BEN

Bercy Rapee/Paris

Port code : BRA

Bergerac

Port code : EGC

Bergholtz

Port code : BHZ

Bergues

Port code : BRS

Berguette

Port code : BEI

re d'Etang=Etange de Berre

Port code : Ber

Berteaucourt les Dames

Port code : BDS

Berville

Port code : BEV

Besancon

Port code : BSN

Besancon-Viotte

Port code : VIO

Besse-sur-Braye

Port code : BBR

B?thune

Port code : BET

Beville Le Comte

Port code : BVC

Beynost

Port code : BEY

Beyrede Jumet

Port code : BYR

B?ziers

Port code : BZR

Biache St Vaast

Port code : BSV

Biarritz

Port code : BIQ

Biars sur Cere

Port code : BIC

Biesheim

Port code : BSH

Biesles

Port code : IES

Biguglia

Port code : BGU

Bischheim

Port code : BIM

Bischwiller

Port code : BCH

Blagnac

Port code : BLG

Blainville sur l'Eau

Port code : BLA

Blainville sur Orne

Port code : BSO

Blancafort

Port code : BJG

Blanquefort

Port code : BLQ

Blaringhem

Port code : BGM

Blavozy

Port code : BVY

Blotzheim

Port code : BLZ

Bobigny

Port code : BOB

Boigny sur Bionne

Port code : BSB

Bois Colombes

Port code : BCL

Bois Guillaume

Port code : BGI

Boissy le Chatel

Port code : BOC

Bologne

Port code : BOG

Bon Encontre

Port code : BOE

Bonifacio

Port code : BON

Bonnetable

Port code : BNT

Bonneuil Les Eaux

Port code : BNL

Bonneuil sur Marne

Port code : BSM

Bonnieres sur SeineFR

Port code : BNI

Bordeaux

Port code : BOD

Bordeaux-Bastide

Port code : BTD

Bordeaux-Hourcade

Port code : HOU

Bordeaux-St Louis

Port code : LOU

Boulogne Sur Mer

Port code : BOL

Boulogne-sur-Gesse

Port code : BGE

Bourg de Thizy

Port code : BDT

Bourg en Bresse

Port code : BEB

Bourg St Andeol

Port code : BSA

Bourg sur Gironde

Port code : BSG

Bourges

Port code : BOU

Bourgogne

Port code : OUR

Bourgoin-Jallieu

Port code : BGJ

Bourogne

Port code : BRO

Bousbecque

Port code : BOS

Boussens

Port code : BNS

Bouville

Port code : BUV

Bouzonville

Port code : BZV

Bozouls

Port code : BZL

Braitexte

Port code : BRX

Breal-Sous-Montfort

Port code : QKK

Breitenbach

Port code : BTB

Bressuire

Port code : RSE

Bretenoux

Port code : BTX

Breteuil-sur-Noye

Port code : BSY

Br?tigny-sur-Orge

Port code : BRE

Brezins

Port code : BRZ

Bricquebec

Port code : BQC

Brie Comte Robert

Port code : BRT

Brignais

Port code : BRI

Brignals

Port code : BRL

Brignogan-Plage

Port code : BGG

Brignoles

Port code : BRN

Brignoud

Port code : BRG

Brionne

Port code : BNN

Briouze

Port code : BIZ

Brive La Gaillarde

Port code : BVE

Bron Apt/Lyon

Port code : LYN

Bruay-la-Buissiere

Port code : BUY

Brumath

Port code : BRM

Bruyeres

Port code : BRY

Buchelay

Port code : BUH

Buire-Le-Sec

Port code : BUI

Buis les Baronnie

Port code : BUB

Bures En Bray

Port code : BUR

Cabannes

Port code : CAB

Cadenet

Port code : CDN

Cagnes sur Mer

Port code : CME

Cahuzac sur Vere

Port code : CSV

Caluire-Et-Cuire

Port code : CAL

Camaret sur Aigues

Port code : CSA

Camaret-sur-Mer

Port code : CAM

Cambrai

Port code : CMB

Campsas

Port code : CPS

Cap-d'Ail

Port code : CPA

Carbon Blanc

Port code : CBC

Carcassonne

Port code : CCF

Carentan

Port code : CTA

Carentec

Port code : CRN

Carignan

Port code : CGN

Carmaux

Port code : CMX

Carpentras

Port code : CRP

Carrieres sous Poissy

Port code : CSP

Carrieres sur Seine

Port code : CSN

Carrouges

Port code : CRG

Carteret

Port code : CRT

Cases de Pene

Port code : CPN

Castelnau d'Estrestefonds

Port code : CDS

Castelnaudary

Port code : CTY

Castelnaud-de-Gratecambe

Port code : CGM

Castelnau-de-Medoc

Port code : CMD

Castelnaud-la-Chapelle

Port code : CTC

Castelsarrasin

Port code : CTN

Castillonnes

Port code : CTS

Castres

Port code : CAS

Catillon-Fumechon

Port code : CTI

Caud?ran

Port code : CAU

Caudies-de-Fenouilledes

Port code : CAD

Caussade

Port code : CUS

Cavaillon

Port code : CAV

enne = GF CAY

Port code : Cay

Cayeux sur Mer

Port code : CAY

Celle-Levescault

Port code : CVS

Celles sur Belle

Port code : CSB

Cerb?re

Port code : CEB

Cerences

Port code : CRC

Cergy Pontoise

Port code : CEP

Certines

Port code : CNT

Cesson S?vign?

Port code : CEE

Chablis

Port code : HAB

Chalampe

Port code : CLP

Challans

Port code : CAA

Challette sur Loing

Port code : CSL

Chalon sur Sa?ne

Port code : CSS

Ch?lons sur Marne

Port code : CSM

Chamb?ry

Port code : CMF

Chamelet

Port code : CLT

Chamonix-Mont-Blanc

Port code : CXM

Champagne sur Seine

Port code : CHP

Champforgeuil

Port code : CML

Champigneulles

Port code : CHS

Champillet

Port code : CPL

Champs de Mars/Lille

Port code : CDM

Chaneins

Port code : CNN

Chanteloup-les-Vignes

Port code : CVI

Chantenay

Port code : CNY

Chantereine

Port code : CTR

Chantilly

Port code : CLL

Chappelle St Martin

Port code : CTM

Charchign?

Port code : CCG

Charles de Gaulle Apt/Paris

Port code : CDG

Charleval

Port code : CHV

Charleval

Port code : CVA

Charleville M?zi?res

Port code : CHM

Charmeil

Port code : CMI

Charmoille

Port code : CRM

Charnoz-sur-Ain

Port code : CHZ

Chartres

Port code : CHA

Charvieu Chavagneux

Port code : CHC

Chasse-sur-Rh?ne

Port code : CRH

Chassieu

Port code : CHI

Chateau

Port code : CHU

Ch?teau Arnoux

Port code : CAR

Chateau du Loir

Port code : CDL

Chateau Gontier

Port code : CGO

Chateau Thierry

Port code : CTH

Chateaubourg

Port code : CTG

Chateaubriant

Port code : CBD

Chateaucreux/St Etienne

Port code : CHX

Chateaulin

Port code : CTL

Chateauneuf-du-Faou

Port code : CDF

Chateauneuf-du-Pape

Port code : CDP

Chateauneuf-sur-Sarthe

Port code : CFS

Chateauroux

Port code : CHR

Chatellerault

Port code : CHL

Chatenoy le Royal

Port code : CLR

Chatillon-sur-Chalaronne

Port code : CSE

Chatillon-sur-Seine

Port code : CNS

Chauffailles

Port code : CIS

Chaulnes

Port code : CHN

Chaumont

Port code : CMT

Chauvigny

Port code : CVG

Chavanod

Port code : CVD

Chavelot

Port code : CVT

Chaville

Port code : CVE

Chazelles sur Lyon

Port code : CZL

Chelles

Port code : CLS

Cheminot

Port code : CEN

Chennevieres-sur-Marne

Port code : HSM

Chenove

Port code : CNV

Cherbourg

Port code : CER

Chevagnes

Port code : CVN

Chevagny Les Chevrieres

Port code : CYC

Chevigny St Sauveur

Port code : CYS

Chilly Mazarin

Port code : CYM

Chocques

Port code : CHQ

Choisy le Roi

Port code : CHO

Chouilly

Port code : COY

Clamart

Port code : CLA

Clamecy

Port code : CCY

Cleon d'Andran

Port code : CLN

Clermont Ferrand

Port code : CFE

Clermont l'Herault

Port code : CLH

Clisson

Port code : CLO

Cognieres

Port code : CES

Collonges au Mont d'Or

Port code : CLM

Colombes

Port code : CLB

Comblanchien

Port code : COM

Commentry

Port code : CMM

Commercy

Port code : CMY

Compi?gne

Port code : CMP

Concarneau

Port code : COC

Conde Sur Vire

Port code : COV

Condrieu

Port code : CNU

Conflandey

Port code : CON

Conflans en Jarnisy

Port code : CEJ

Conflans Ste Honorine

Port code : CSH

Connerre

Port code : CNR

Conques sur Orbiel

Port code : CSO

Contamine sur Arve

Port code : CUA

Contrex?ville

Port code : CRX

Coquelles

Port code : CQS

Corbehem

Port code : COR

Corbeil Essonnes

Port code : COE

Corcoue-sur-Logne

Port code : COL

Cormeilles-En-Parisis

Port code : CPO

Corps-Nuds

Port code : CND

Cosne-Cours-sur-Loire

Port code : CCL

Coudekerque-Branch

Port code : COK

Coudeville

Port code : COI

Coulogne

Port code : CUL

Coulombiers

Port code : CBR

Coulommiers

Port code : CLI

Courbevoie

Port code : CRB

Courchelettes

Port code : CUT

Courchevel

Port code : CVF

Cournon d'Auvergne

Port code : COA

Courpiere

Port code : CPE

Courthezon

Port code : CRZ

Coussol/Fos sur Mer

Port code : COU

Coutances

Port code : COT

Couterne

Port code : CUR

Crancot

Port code : CRA

Crappone-sur-Arzon

Port code : CSZ

Crecy Sur Serre

Port code : CYE

Cr?hen-Le Guildo

Port code : LGU

Cremieu

Port code : CRU

Cr?py en Valois

Port code : CEV

Creteil

Port code : CTE

Creutzwald

Port code : CRD

Crevecoeur Le Grand

Port code : CLG

Crezancy

Port code : CZA

Croissy-sur-Seine

Port code : CSY

Crolles

Port code : CXL

Cronenbourg/Strasbourg

Port code : CRO

Crouy-sur-Ourcq

Port code : RSO

Cugnaux

Port code : CUG

Cuisery

Port code : CUI

Custines

Port code : CST

Dagneux

Port code : DGX

Damazan

Port code : DZA

Dammarie

Port code : DME

Dammarie en Pisaye

Port code : DEP

Damparis

Port code : DPS

Dampierre

Port code : DSS

Danjoutin

Port code : DJU

Dannemarie

Port code : DNM

Dardilly

Port code : DAY

Deauville

Port code : DOL

Decazeville

Port code : DZV

D?cines

Port code : DEC

D?livrance/Lille

Port code : DLV

Deux Alpes, Les

Port code : DXA

Deville

Port code : DVL

D'Huison Longueville

Port code : DHL

Dijon-Porte Neuve

Port code : PTN

Dives Sur Mer

Port code : DSM

Divonne les Bains

Port code : DIN

Docelles

Port code : DOC

Domfront

Port code : DOF

Dompierre Les Ormes

Port code : DLO

Dompierre sur Mont

Port code : DMP

Donchery

Port code : DOY

Douarnenez

Port code : DRZ

Doue-la-Fontaine

Port code : DLF

Doullens

Port code : DUL

Dourdan

Port code : DOA

Douvaine

Port code : DOU

Drusenheim

Port code : DRU

Dunkerque

Port code : DKK

Duppinheim

Port code : DHM

Echirolles

Port code : ECH

Ecquevilly

Port code : EQV

Eguisheim

Port code : EGU

Einsisheim

Port code : EIN

Entrammes

Port code : ENT

Envermeu

Port code : ENV

Epernay

Port code : EPY

Epernon

Port code : EPN

Epierre

Port code : EPI

Eragny Sur Oise

Port code : ESO

Estissac

Port code : EST

Estivareilles

Port code : ETV

Estrees-St Denis

Port code : ESD

Etang de Berre

Port code : ETB

Etival-Clairefontaine

Port code : ETI

Etoile sur Rhone

Port code : ESR

Etrechy

Port code : ETR

Etrepagny

Port code : ETY

Evian-les-bains

Port code : EVI

Eygalieres

Port code : EYG

Eysines

Port code : EYS

Facture

Port code : FAC

Faremoutiers

Port code : FAR

Fargues St Hilaire

Port code : FGH

Faulquemont

Port code : FQM

Faverges

Port code : FAV

Fegersheim

Port code : FEG

Fere champenoise

Port code : FRC

Ferney-Voltaire

Port code : FEV

Fervaques

Port code : FER

Fesches Le Chatel

Port code : FLC

Feuquieres en Vimeu

Port code : FVI

Fleurance

Port code : FLU

Fleurie

Port code : FLR

Fleury-Les-Aubrais

Port code : FLA

Fleury-Sur-Andelle

Port code : FLY

Fl?ville-devant-Nancy

Port code : FDN

Floirac

Port code : FLO

Folschviller

Port code : FOL

Fontaine

Port code : FNT

Fontaine-les-Luxeuil

Port code : FON

Fontaines-sur-Saone

Port code : FSS

Fontanil Cornillon

Port code : FCN

Fontenay Le Comte

Port code : FOC

Fontenay sur Eure

Port code : FSE

Fontvielle

Port code : FNV

Forbach

Port code : FOR

Foreste

Port code : FRS

t de France = MQ FDF

Port code : For

Fos sur Mer

Port code : FOS

Fos sur Mer-Coussol

Port code : COU

Foug?res

Port code : FOU

Fourmies

Port code : FRM

Fournes-en-Weppe

Port code : FOW

Francin

Port code : FCI

Franqueville

Port code : FRA

Fr?m?court

Port code : FCT

Fresnoy-Le-Grand

Port code : FRY

Froidefontaine

Port code : FFI

Frontignan

Port code : FRO

Fronton

Port code : FNN

Gaillac d'Aveyron

Port code : GAA

Gaillard

Port code : GAD

Gaillon

Port code : GAI

Gamaches

Port code : GCS

Gambais

Port code : GAM

Gardanne

Port code : GDE

Gargenville

Port code : GAR

Garges les Gonesses

Port code : GLG

Gastins

Port code : GST

Gattieres

Port code : GTE

Geispolsheim

Port code : GES

Gemenos

Port code : GEM

Gemozac

Port code : GEZ

Gennevilliers

Port code : GVL

Gentilly

Port code : GTY

Gerardmer

Port code : GER

Gevrey-Chambertin

Port code : GEC

Gibraltar

Port code : GBR

Gilocourt

Port code : GIC

Gironde sur Dropt

Port code : GIR

Goncelin

Port code : GCI

Gond Pontouvre

Port code : GOP

Gondecourt

Port code : GCT

Gondrecourt-le-Chateau

Port code : GLC

Gondreville

Port code : GOV

Gonesse

Port code : ONE

Gonfreville l'Orcher

Port code : GLO

Gonnehem

Port code : GOH

Gournay-en-Bray

Port code : GOY

Gouvieux

Port code : GOX

Gouzeaucourt

Port code : GZC

Gradignan

Port code : GRG

Grand Synthe

Port code : GDS

Grand Couronne

Port code : GRC

Grand Pressigny

Port code : GRP

Grandpuits Bailly Carrois

Port code : GBC

Granville

Port code : GFR

Graulhet

Port code : GLH

Gravelines

Port code : GRV

Gravenchon

Port code : GRN

Grenoble

Port code : GNB

Gretz Armainvilliers

Port code : GRA

Groissiat

Port code : GRT

Guebwiller

Port code : GWB

Guerlesquin

Port code : GUQ

Gueugnon

Port code : GUG

Guichainville

Port code : GCV

Guilloti?re/Lyon

Port code : GRE

Guimerville

Port code : GUM

Guingamp

Port code : GUI

Hagondange

Port code : HAE

Haguenau

Port code : HAG

Halluin

Port code : HAL

Harfleur

Port code : HRF

Haubourdin

Port code : HAU

Hauconcourt

Port code : HCC

Hazebrouck

Port code : HZB

Henansal

Port code : HNS

Hendaye

Port code : HEN

H?nin Beaumont

Port code : HEB

Hennebont

Port code : HET

Heyrieux

Port code : HRX

Hondschoote

Port code : HOS

Honfleur

Port code : HON

Hourcade/Bordeaux

Port code : HOU

Huisseau-sur-Cosson

Port code : HUI

Huninghe

Port code : HUN

Idron--Ousse-Sendets

Port code : IDR

Illfurth

Port code : IUH

Illiers-Combray

Port code : ILC

Illzach

Port code : ILZ

Ingwiller

Port code : INW

Isigny sur Mere

Port code : ISM

Issoire

Port code : ISS

Issy les Moulineaux

Port code : ILM

Ivry sur Seine

Port code : IVS

Jassans-Riottier

Port code : JSR

Javron-les-Chapelles

Port code : JVR

Jonquieres

Port code : JQR

Joue Les Tours

Port code : JTS

Juan Les Pins

Port code : JLP

Julienas

Port code : JLN

Julienne

Port code : JNE

Kilstett

Port code : KLS

rou = GF QKR

Port code : Kou

Kunheim

Port code : KUN

La Bastide

Port code : LBS

La Bathie

Port code : LAB

La Baule

Port code : LBY

La Bazoche Gouet

Port code : LZG

La Bocca

Port code : LBO

La Bruffiere

Port code : LBF

La Bruguiere

Port code : LBU

La Chambre

Port code : LCB

La Chapelle Basse Mer

Port code : CBM

La Chapelle d'Armentieres

Port code : LCD

La Chapelle de Guinchay

Port code : LCY

La Chapelle Heulin

Port code : LHE

La Chapelle St Luc

Port code : LSL

La Chapelle St Mesmin

Port code : LCM

La Chapelle/Paris

Port code : LCH

La Chataigneraie

Port code : LCE

La Chaussee St Victor

Port code : LSV

La Ciotat

Port code : LCT

La Clayette

Port code : LCA

La Colle sur Loup

Port code : LCL

La Coquille

Port code : LCQ

La Courneuve

Port code : LCV

La Courtine

Port code : LCO

La Ferte Bernard

Port code : LFB

La Ferte Gaucher

Port code : LFG

La Fleche

Port code : LFL

La Fossette

Port code : LFS

La Fouillouse

Port code : LFU

La Garde Freinet

Port code : LGF

La Grand Croix

Port code : GCR

La Haye Fouassiere

Port code : LHF

La Longine

Port code : LLO

La Longueville

Port code : LUV

La Machine

Port code : LMI

La Madeleine

Port code : LMA

La M?de

Port code : LMD

La Monnerie le Montel

Port code : LMM

La Motte

Port code : LMT

La Motte Servolex

Port code : OTT

La Mure

Port code : LMU

La Pallice

Port code : LPE

La Penne sur Huveune

Port code : LPH

La Plagne

Port code : PLG

La Puye

Port code : PUI

La Riche

Port code : LRI

La Roche de Glun

Port code : LRG

La Roche sur Foron

Port code : LRF

La Roche sur Yon

Port code : EDM

La Roche-Bernard

Port code : LSZ

La Rochelle

Port code : LRH

La Romieu

Port code : LRM

La Suze sur Sarthe

Port code : SZS

La Talaudiere

Port code : LTD

La Tour d'Aigues

Port code : LTA

La Tour Du Pin

Port code : LTP

La Tronche

Port code : LTN

La Valbonne

Port code : VLB

La Verpilliere

Port code : LVP

La Veuve

Port code : LVV

La Ville-Aux-Dames

Port code : VAD

La Voulte sur Rhone

Port code : LVO

Labatut-Riviere

Port code : LBT

Labenne

Port code : LBN

Laborel

Port code : LBL

Labruguiere

Port code : LBR

Lacaune

Port code : LCU

Ladoix Serrigny

Port code : LXS

Lafitte

Port code : LFT

Lagarde Hachan

Port code : LHN

Lagnieu

Port code : LAG

Lagny sur Marne

Port code : LGM

Lalinde

Port code : LAL

Lamanon

Port code : LAM

Lamastre

Port code : LAE

Lamballe

Port code : LMB

Landerneau

Port code : LDN

Landersheim

Port code : LDH

Landiras

Port code : LND

Landivisiau

Port code : LDV

Lanester

Port code : LNS

Langeac

Port code : LGX

Langres

Port code : LAN

Lannemezan

Port code : LZN

Lannion

Port code : LAI

Lapalisse

Port code : LPL

Lapugnoy

Port code : LPU

Laragne-Monteglin

Port code : LMN

L'Ardoise

Port code : LAD

Lassay Les Chateuax

Port code : LLC

Lassigny

Port code : LSY

Latour de Carol

Port code : LDC

Laujuzan

Port code : LJZ

Lauterbourg

Port code : LAU

Lavelanet

Port code : LAT

Laveline devant Bruyeres

Port code : LDB

Laveyrune

Port code : LVY

Le Blanc Mesnil

Port code : LBM

Le Boucau

Port code : LBQ

Le Boulou

Port code : LEB

Le Bourget Apt/Paris

Port code : LBG

Le Bourget du Lac

Port code : LDL

Le Cannet

Port code : LEC

Le Castellet

Port code : CTT

Le Chambon Feugerolles

Port code : LCF

Le Creusot

Port code : LCR

Le Fayet

Port code : LEF

Le Fousseret

Port code : LFO

Le Fret

Port code : LFR

Le Guildo/Crehen

Port code : LGU

Le Havre

Port code : LEH

Le Kremlin Bicetre

Port code : LKB

Le Landreau

Port code : LLN

Le Lude

Port code : LLU

Le Mans

Port code : LME

Le Mele sur Sarthe

Port code : LMH

Le Mesnil

Port code : LMS

Le Mont-Dore

Port code : LUA

Le Passage

Port code : LEP

Le P?age du Roussillon

Port code : PER

Le Petit Queville

Port code : PQV

Le Pin en Mauges

Port code : LPM

Le Plessis Belleville

Port code : LPB

Le Plessis-Robinson

Port code : LPS

Le Pont de Claix

Port code : PCX

Le Pontet

Port code : LPO

Port = RE LPT

Port code : Le

Le Puy En Velay

Port code : LPY

Le Thillot

Port code : LTH

Le Tholy

Port code : LLY

Le Touquet

Port code : LTQ

Le Tr?port

Port code : LTR

Le Verdon

Port code : LVE

Le Vesinet

Port code : LVN

Lembeye

Port code : LEM

Lencloitre

Port code : LCI

Leognan

Port code : LEO

Les Andelys

Port code : LAY

Les Arcs

Port code : LAR

Les Avenieres

Port code : LSA

Les Cheres

Port code : LSH

Les Clavaux

Port code : LCX

Les Hautes-Riviers

Port code : LHR

Les Laumes

Port code : LLA

Les Lucs sur Boulogne

Port code : LLB

Les Mees

Port code : LSM

Les Milles

Port code : LML

Les Mureaux

Port code : LMX

Les Pennes Mirabeau

Port code : LPN

Les Sables D'olonne

Port code : LSO

Les Ulis

Port code : LUL

Les Vigneres

Port code : LVG

Lesparre-Medoc

Port code : LMC

Lespinasse

Port code : LPI

Lesquin

Port code : LSQ

Lestrem

Port code : LSR

Levallois-Perret

Port code : LPT

L?zardrieux

Port code : LEZ

Lezignan Corbieres

Port code : LZC

Lezinnes

Port code : LZI

L'Horme

Port code : LHO

Liancourt

Port code : LNR

Libercourt

Port code : LRC

Libourne

Port code : LIB

Liesse Notre Dame

Port code : LXX

Lieusaint

Port code : LES

L'Ile Rousse

Port code : ILR

Lillebonne

Port code : LNE

Lille-Champs De Mars

Port code : CDM

Lille-D?livrance

Port code : DLV

Limoges

Port code : LIG

Lingolsheim

Port code : LGH

Linselles

Port code : LIN

Lisieux

Port code : LIX

L'Isle d'Abeau

Port code : LIA

L'Isle sur la Sorgue

Port code : LIS

Lisle sur Tarn

Port code : LIT

Liverdun

Port code : LVD

Livron-sur-Drome

Port code : LSD

Livry-Gargan

Port code : LGN

Lizy sur Ourcq

Port code : LZO

Loctudy

Port code : LOC

Loison sous Lens

Port code : LOL

Longeville

Port code : LNV

Longjumeau

Port code : LNJ

Longueville

Port code : LON

Longueville sur Scie

Port code : LNG

Longvic

Port code : LOV

Lons le Saunier

Port code : LLS

Loon-Plage

Port code : LOO

Lorgues

Port code : LRS

Lorient

Port code : LRT

Loriol sur Drome

Port code : LOR

Lormont

Port code : LMO

Loudeac

Port code : LUD

Lourdes

Port code : LDE

Louvres

Port code : UVR

Lubersac

Port code : LUB

Lunel-Viel

Port code : LUN

Luneville

Port code : LVL

Lury-sur-Arnon

Port code : LYA

Lusigny

Port code : LUS

Luzenac

Port code : LUZ

Lyon-Bron Apt

Port code : LYN

Lyon-Guilloti?re

Port code : GRE

Lyons la Foret

Port code : LYO

Lyon-Satolas Apt

Port code : LYS

Machecoul

Port code : MAH

Magny en Vexin

Port code : MAG

Maignelay Montigny

Port code : MAI

Maillet

Port code : MIT

Maine-de-Boixe

Port code : MDB

Maisdon sur Sevre

Port code : MAS

Maisons-Alfort

Port code : MSA

Malakoff

Port code : MKO

Malesherbes

Port code : MAL

Mandeure

Port code : MUX

Manduel

Port code : MAD

Manosque

Port code : MAQ

Mantes la Jolie

Port code : MAN

Marcigny

Port code : MCY

Marcillac Vallon

Port code : MVN

Marckolsheim

Port code : MKM

Marguerittes

Port code : MRG

Marignane

Port code : MGN

Marigny

Port code : MNY

Marly-La-Ville

Port code : MYV

Marmande

Port code : MAR

Marne la Vall?e

Port code : MLV

Maroeuil

Port code : MRU

Marolles-en-Brie

Port code : MEB

Maromme

Port code : MRO

Marquette Lez Lille

Port code : MQL

Marquise

Port code : MRQ

Marsannay-la-C?te

Port code : NAY

Marseille

Port code : MRS

Martigues

Port code : MTU

Marville

Port code : MRV

Maubeuge

Port code : MAU

Maubourguet

Port code : MAB

Mauguio

Port code : MGU

Mauleon

Port code : MLO

Maumusson-Laguian

Port code : MMS

Maurepas

Port code : MRP

Maxeville

Port code : MAX

Mayenne

Port code : MAY

Mazamet

Port code : MAZ

Mehun-sur-Yevre

Port code : MEH

Melisey

Port code : MLS

Menerbes

Port code : MNR

Mercurey

Port code : MER

Meribel

Port code : MFX

Merignac

Port code : MEI

Merpins

Port code : MEP

Mers Les Bains

Port code : MLB

Merville

Port code : MEV

Meslay du Maine

Port code : MME

Mesnil Raoul

Port code : MXR

Messia sur Sorne

Port code : MES

Metz-Sablon

Port code : SAB

Metz-Tessy

Port code : MZT

Meuilley

Port code : MLY

Meursault

Port code : MEU

Meximieux

Port code : MXM

Meyzieu

Port code : MEY

M?zidon Canon

Port code : MEZ

Migennes

Port code : MIG

Milly-La-Foret

Port code : MIF

Miramas

Port code : MIR

Miribel

Port code : MRB

Mitry Mory

Port code : MIM

Moirans

Port code : MOI

Moissac

Port code : MSC

Moissy Cramayel

Port code : MCR

Molsheim

Port code : MOL

Mondelange

Port code : MDG

Mondeville

Port code : MVE

Mondragon

Port code : MDR

Monnet-la-Ville

Port code : MVL

Mont de Marsan

Port code : MDM

Mont St Martin

Port code : MSM

Montaigu

Port code : MNT

Montalieu

Port code : MNL

Montalieu-Vercieu

Port code : MOV

Montargis

Port code : MOS

Montataire

Port code : MOE

Montauban

Port code : MOT

Montbard

Port code : MOD

Montbazillac

Port code : MOB

Montbazon

Port code : MNZ

Montb?liard

Port code : MTD

Montbrison

Port code : MTB

Montbrun les Bains

Port code : MBR

Montcaret

Port code : MTC

Montceau-Les-Mines

Port code : MLM

Montchanin

Port code : MOC

Montchevrel

Port code : MCH

Monteaux

Port code : MNX

Mont?limar

Port code : MTM

Montereau

Port code : MTR

Monteux

Port code : MOX

Montfaucon en Velay

Port code : MVY

Montfort Sur Risle

Port code : MSR

Montgiscard

Port code : MNG

Montherme

Port code : MTH

Montigny en Gohelle

Port code : MGE

Montlhery

Port code : MHY

Montlu?on

Port code : MCU

Montluel

Port code : MLL

Montmelian

Port code : MML

Montmorot

Port code : MTF

Montmort Lucy

Port code : MZC

Montoir de Bretagne

Port code : MTX

Montpellier

Port code : MPL

Montrabe

Port code : MTA

Montreuil Bellay

Port code : MBE

Montreuil Juigne

Port code : MOJ

Montrouge

Port code : MTG

Morangis

Port code : MGS

Morannes

Port code : MNN

Morcenx

Port code : MCX

Moreuil

Port code : MUL

Morlaix

Port code : MXN

Morsang-sur-Orge

Port code : MSO

Mortagne sur Gironde

Port code : MSG

Morteau

Port code : MOR

Mortree

Port code : MRR

Mouans Sartoux

Port code : MSX

Mougins

Port code : MGI

Moulineaux

Port code : MLX

Moulins

Port code : MLN

Moulins

Port code : MOU

Moulins Les Metz

Port code : MLZ

Mourenx

Port code : MRX

Mourmelon le Grand

Port code : MLG

Mourmelon-Le-Petit

Port code : MMP

Mouvaux

Port code : MVX

Mulhouse

Port code : MLH

Mulhouse Nord

Port code : MUN

Mussy-sur-Seine

Port code : MUS

Nanterre

Port code : NAN

Nantes Etat

Port code : NAE

Nantiat

Port code : NTT

Nantille

Port code : NNT

Narbonne

Port code : NAR

Nemours

Port code : NMS

Neuf Brisach

Port code : NEF

Neufch?teau

Port code : NEU

Neufmaison

Port code : NFN

Neuilly Plaisance

Port code : NEV

Neuilly sur Seine

Port code : NSS

Neuilly-en-Thelle

Port code : NET

Neussargues

Port code : NES

Neuville de Poitou

Port code : NDP

Neuville en Ferrain

Port code : NVF

Niederbronn-Les-Bains

Port code : NLB

Niederbruck

Port code : NIE

Nod sur Seine

Port code : NSX

Nogent En Bassigny

Port code : NBY

Nogent-Le-Roi

Port code : NOG

Nogent-Le-Rotrou

Port code : NLR

Nogent-sur-Seine

Port code : NGS

Nogent-sur-Vernisson

Port code : NGV

Noidans L?s Vesoul

Port code : NLV

Noiretable

Port code : NRT

Noirmoutier en l'Ile

Port code : NOI

Noisy Le Sec

Port code : NLS

Noisy-Le-Grand

Port code : NOS

Nort sur Erdre

Port code : NSE

Notre Dame de Briancon

Port code : NDB

Notre Dame de Gravenchon

Port code : NDG

Noyal sur Vilaine

Port code : NSV

Noyarey

Port code : NRY

Noyelles

Port code : NYL

Noyen sur Sarthe

Port code : NYN

Nuits St Georges

Port code : NSG

Nurieux Volgnat

Port code : NUR

Obernai

Port code : OBE

Offanengo

Port code : OFG

Offranville

Port code : OFV

Olonne-sur-Mer

Port code : OSM

Oloron Ste Marie

Port code : OLO

Onet Le Chateau

Port code : OLC

Onnaing

Port code : ONG

Oradour sur Glane

Port code : OGE

Orchies

Port code : ORC

Orgeval

Port code : ORG

Orl?ans

Port code : ORR

Orl?ans Sta/Rouen

Port code : ROO

Orly Apt/Paris

Port code : ORY

Otterswiller

Port code : OTE

Ottmarsheim

Port code : OTM

Oudalle

Port code : OUD

Ouistreham

Port code : OUI

Oullins

Port code : OUL

Oyonnax

Port code : OYO

Pacy sur Eure

Port code : PAC

Pagny sur Meuse

Port code : PAG

Paimboeuf

Port code : PBF

Paimpol

Port code : PAI

Pamiers

Port code : PMS

Paray Le Monial

Port code : PLM

Parcay Meslay

Port code : PME

Parempuyre

Port code : PMP

Parentis en Born

Port code : PEB

Paris-Bercy Rapee

Port code : BRA

Paris-Charles De Gaulle Apt

Port code : CDG

Paris-La Chapelle

Port code : LCH

Paris-La Defense

Port code : PLD

Paris-Le Bourget Apt

Port code : LBG

Paris-Orly Apt

Port code : ORY

Parthenay

Port code : PTY

Pauillac

Port code : PAP

Paulhaguet

Port code : PLH

Paulhan

Port code : PLN

Pellegrue

Port code : PEL

Penne d'Agenais

Port code : PEN

P?rigueux

Port code : PGX

Peronne

Port code : PEO

Perpignan

Port code : PGF

Perrigny

Port code : PRY

Pertuis

Port code : PTU

Peschadoires

Port code : PES

Petersbach

Port code : PTB

Petit Couronne

Port code : PET

Petit Quevilly

Port code : PTQ

Petit Rederching

Port code : PTR

Petite Foret

Port code : PTF

Peyrehorade

Port code : PEY

Peyrins

Port code : PYR

Phalsbourg

Port code : PHL

Pierre Benite

Port code : PIB

Pierrefitte

Port code : PIE

Pierrelatte

Port code : PRR

Pierrepont

Port code : PIP

Piolenc

Port code : PIO

Plailly

Port code : PLA

Plan de Campagne

Port code : PDC

Plan de Grasse

Port code : PDG

Plan d'Orgon

Port code : PDO

Plougasnou

Port code : PLO

Podensac

Port code : POD

nte a Pitre = GP PTP

Port code : Poi

Poitiers

Port code : PIS

Poligny

Port code : POL

Pont a Marcq

Port code : PMA

Pont A Mousson

Port code : PAM

Pont Audemer

Port code : POA

Pont d'Ain

Port code : PDA

Pont de Beauvoisin

Port code : PBV

Pont de Cheruy

Port code : POC

Pont de Pany

Port code : PPY

Pont de Roide

Port code : PRO

Pont de Veyle

Port code : PDV

Pont du Casse

Port code : PCA

Pont Du Rhin/Strasbourg

Port code : PDR

Pont l'Abb?

Port code : PAB

Pont l'Eveque

Port code : PVQ

Pont St Esprit

Port code : PSE

Pont St Martin

Port code : PSM

Pont Ste Marie

Port code : PTM

Pontanevaux

Port code : PTA

Pontarlier

Port code : PON

Pontcharra

Port code : PNA

Pontchateau

Port code : PNC

Pont-de-Roide

Port code : DDF

Pont-du-Ch?teau

Port code : PCU

Pontonx-sur-l'Adour

Port code : PNQ

Pontrieux

Port code : POX

Pont-Ste-Maxence

Port code : PSX

Porcheville

Port code : PVE

Port Bail

Port code : PBA

Port Brillet

Port code : PBT

Port d'Atelier

Port code : PAT

Port de Bouc

Port code : PDB

Port de Piles

Port code : PDP

Port J?r?me

Port code : PJE

Port Joinville

Port code : PRJ

Port La Nouvelle

Port code : NOU

Port St Louis du Rhone

Port code : PSL

Port sur Saone

Port code : PSA

Port Vendres

Port code : POV

Porte Neuve/Dijon

Port code : PTN

Portes L?s Valence

Port code : POR

Portet St Simon

Port code : PSS

Portet sur Garonne

Port code : PRT

Porto Vecchio

Port code : PVO

Pouilly en Auxois

Port code : PEA

Pouilly les Feurs

Port code : PLF

Pouilly sur Serre

Port code : PSR

Poullaouen

Port code : POU

Pouzauges

Port code : POZ

Precigne

Port code : PCE

Precy sur Oise

Port code : PSO

Preignac

Port code : PRE

Prevessin-Moens

Port code : PRM

Propriano

Port code : PRP

Provins

Port code : PVP

Puicheric

Port code : PCH

Pulversheim

Port code : PUL

Puteaux

Port code : PUT

Puy Guillaume

Port code : PUG

Puy l'Eveque

Port code : PLE

Quesnoy

Port code : QNY

Quiberon

Port code : QUI

Quillan

Port code : QLN

Quimper

Port code : UIP

Quimperle

Port code : QMP

Quincie-en-Beaujolais

Port code : QEB

Radicatel

Port code : RAD

Raismes

Port code : RAM

Rambervillers

Port code : RAB

Rantigny

Port code : RAN

Raucourt

Port code : RCT

Ravieres

Port code : RVR

Recquignes

Port code : REC

Reichstett

Port code : REI

Remalard

Port code : REL

Remiremont

Port code : RMM

Remoulins

Port code : REM

Ressons sur Matz

Port code : RSM

Revigny

Port code : REV

Ribeauville

Port code : RVB

Ribecourt

Port code : RIB

Richwiller

Port code : RIC

Riedisheim

Port code : RID

Rieupeyroux

Port code : RPY

Rillieux La Pape

Port code : RIL

Rinxent

Port code : RIN

Rion des Landes

Port code : RDL

Riquewihr

Port code : RIQ

Rive De Gier

Port code : RVG

Rivesaltes

Port code : RIV

Rixheim

Port code : ROQ

Roche La Moliere

Port code : ROC

Rochecorbon

Port code : RCB

Rochefort

Port code : RCO

Rochemaure

Port code : ROM

Roissy en Brie

Port code : REB

Roissy en France

Port code : ROI

Romainville

Port code : RMN

Romaneche Thorins

Port code : ROT

Romilly sur Seine

Port code : RSS

Romorantin-Lanthenay

Port code : RRL

Roppentzwiller

Port code : ROP

Roquebrune sur Argens

Port code : RSA

Roquefort

Port code : RQF

Roquettes

Port code : RQT

Rorthais

Port code : ROR

Roscoff

Port code : ROS

Rosendael

Port code : ROD

Rosieres en Santerre

Port code : RES

Roubaix

Port code : ROU

Rouen-Orl?ans Sta

Port code : ROO

Rouffach

Port code : RUF

Rougnac

Port code : RGC

Rouillac

Port code : ROL

Roullet St Estephe

Port code : RLT

Roumazieres

Port code : RMZ

Rousies

Port code : RSI

Rousset

Port code : RST

Roussilon

Port code : RSN

Rouvignies

Port code : RVO

Rouvray

Port code : RUY

Rouvroy-s-Audry

Port code : RVA

Rueil Malmaison

Port code : RUE

Rumilly

Port code : RUM

Sable sur Sarthe

Port code : SSR

Sablon/Metz

Port code : SAB

Saillat sur Vienne

Port code : SVI

Saint-Gilles

Port code : SGS

Saintry sur Seine

Port code : SSN

Salaise

Port code : SAL

Salernes

Port code : SAS

Salin de Giraud

Port code : SDG

Salindres

Port code : SAI

Sallanches

Port code : SCS

Salses le Chateu

Port code : SAC

Salsigne

Port code : SGN

Sancerre

Port code : SRR

Sandouville

Port code : SNV

Sarcelles

Port code : SRC

Sarlat-la-Caneda

Port code : SLC

Sarrebourg

Port code : SBG

Sarreguemines

Port code : SAR

Sarrians

Port code : SRS

Sartrouville

Port code : SVL

Sassenage

Port code : SSS

Satolas Apt/Lyon

Port code : LYS

Saultain

Port code : SLT

Sault-Brenaz

Port code : SBR

Sausheim

Port code : SHM

Sautron

Port code : SAT

Sauveterre

Port code : SVT

Saverne

Port code : SAV

Savy-Berlette

Port code : SBL

Scey-sur-Saone

Port code : SSA

Schiltigheim

Port code : SCH

Schirmeck

Port code : SMK

Schweighouse sur Moder

Port code : SCW

Segoufielle

Port code : SEG

S?lestat

Port code : SEL

Selongey

Port code : SEY

Semur en Auxois

Port code : SEX

Senarpont

Port code : SRP

Senonches

Port code : SEO

Senones

Port code : SNN

Septemes-les-Vallons

Port code : SEP

Serifontaine

Port code : SER

Serquigny

Port code : SRQ

Serre Chevalier

Port code : SEC

Servian

Port code : SVN

Seyssins

Port code : SYS

Sezanne

Port code : SEZ

Sibelin

Port code : SIB

Sierck les Bains

Port code : SLB

Sille Le Guillaume

Port code : SGU

Soissons

Port code : SOI

Soisy sous Montmorency

Port code : SYM

Solenzara

Port code : SOZ

Solesmes

Port code : SLS

Sons et Roncheres

Port code : SON

Sophia Antipolis

Port code : SXD

Sorbiers

Port code : SRB

Sorgues

Port code : SOR

Sotteville les Rouen

Port code : SOT

Souffelweyersheim

Port code : SFF

Souge-le-Ganelon

Port code : SLG

Soultz sous Forets

Port code : SOF

St Affrique

Port code : SAQ

St Aignan

Port code : SAG

St Alban de Roche

Port code : SAN

St Amand les Eaux

Port code : STX

St Amand Longpr?

Port code : SAO

St Amarin

Port code : STN

St Amour

Port code : STR

St Andre de Boege

Port code : SAD

St Andre de Cubzac

Port code : SQU

St Andr? de l'Eure

Port code : SAE

St Andre Lez Lille

Port code : STE

St Antoine de Ficalba

Port code : SAF

St Apollinare

Port code : SAP

St Auban

Port code : STU

St Aubin

Port code : SUB

St Aubin

Port code : SBI

St Aubin des Landes

Port code : SDL

St Aubin Les Elbeuf

Port code : SLE

St Avold

Port code : STA

St Bartelemy

Port code : STB

St Barthelemy d'Anjou

Port code : SBY

St Bauzille-Du-Putois

Port code : SBZ

St Berthevin

Port code : SSE

St Bonnet le Chateau

Port code : SBC

St Brevin les Pins

Port code : SLP

St Brice sous Foret

Port code : SBF

St Brieuc

Port code : SBK

St Cannat

Port code : SNT

St Caprais de Bordeaux

Port code : SCB

St Caradec

Port code : UDE

St Chamond

Port code : SCD

St Chef

Port code : SCF

St Clair de la Tour

Port code : SCT

St Clair du Rhone

Port code : SCR

St Claude

Port code : STC

St Come

Port code : SCO

St Crepin

Port code : SCP

St Cyprien/Toulouse

Port code : SCY

St Cyr Sur Loire

Port code : SCC

St Cyr sur Menthon

Port code : SCM

Denis = RE RUN

Port code : St

St Dizan Du Gua

Port code : SDZ

St Dizier

Port code : SZR

St Doulchard

Port code : SDD

St Egreve

Port code : SGR

St Eloy les Mines

Port code : SEM

St Emilion

Port code : SMI

St Estephe

Port code : SPH

St Etienne

Port code : EBU

St Etienne de Chigny

Port code : SIC

St Etienne de St Geoirs

Port code : SES

St Etienne du Rouvray

Port code : ZEF

St Etienne sur Loire

Port code : STS

St Etienne-Chateaucreux

Port code : CHX

St Fargeau

Port code : SFR

St Felix de Lodez

Port code : ZFZ

St Felix Lauragais

Port code : SFG

St Florent

Port code : ZFB

St Florent sur Cher

Port code : SFC

St Florentin

Port code : SFT

St Floret

Port code : SFL

St Fons

Port code : SSF

St Galmier

Port code : ZGM

St Genis Laval

Port code : YGS

St Genis Pouilly

Port code : ZGW

St Georges de Reneins

Port code : ZIJ

St Georges sur Loire

Port code : ZGF

St Germain au Mont d'Or

Port code : SGD

St Germain de Joux

Port code : ZGJ

St Germain de Lusignan

Port code : SGG

St Germain du Plain

Port code : ZGP

St Germain en Laye

Port code : SGL

St Germain les Arpajons

Port code : GJX

St Gervais

Port code : STG

St Girons

Port code : ZXG

St Herblain

Port code : SHB

St Hilaire du Harcouet

Port code : SHH

St Hippolyte

Port code : SYE

St Hippolyte du Fort

Port code : YSY

St Jacques

Port code : YJQ

St Jaques de la Lande

Port code : SJL

St Jean de Braye

Port code : ZJF

St Jean De Luz

Port code : ZJZ

St Jean De Maurienne

Port code : SJD

St Jean de Vedas

Port code : SJV

St Jean d'Illac

Port code : SJI

St Jean Lasseille

Port code : JLS

St Jory

Port code : STJ

St Jueres

Port code : SJR

St Julien en Genevois

Port code : SJG

St Julien Les Villas

Port code : ZJU

St Julien Mont Denis

Port code : ZJI

St Laud/Angers

Port code : SLA

St Laurent d'Agny

Port code : SDA

St Laurent de Mure

Port code : SLM

Laurent du Maroni = GF SLM

Port code : St

St Laurent du Pont

Port code : ZDP

St Laurent du Var

Port code : XDV

St Laurent Les Tours

Port code : YXU

St Laurent sur Saone

Port code : SLR

St Laurent-Medoc

Port code : DXO

St Le Noble

Port code : SLN

St Leger sous la Bussiere

Port code : ZLA

St Leonard

Port code : SLD

St Lon les Mines

Port code : SMS

St Loubes

Port code : XOU

St Louis

Port code : STL

St Louis/Bordeaux

Port code : LOU

St Loup sur Semouse

Port code : SOE

St Lupicin

Port code : SLU

St Macaire

Port code : QMZ

St Maixent

Port code : SAX

St Malo

Port code : SML

St Marceau

Port code : SMU

St Marcel

Port code : STM

St Marcellin

Port code : ZFM

St Marcellin En Forez

Port code : XZF

St Mars La Briere

Port code : IYB

St Martin Belle Roche

Port code : OEZ

St Martin Boulogne

Port code : TMB

St Martin de Crau

Port code : SMC

St Martin de Londres

Port code : SMN

St Martin des Noyers

Port code : IRY

St Martin D'heres

Port code : XHM

St Martin du Mont

Port code : SMO

St Martin Le Vinoux

Port code : ZMT

St Martine du Frene

Port code : YXF

St Martory

Port code : SMY

St Mathieu

Port code : IUT

St Mathieu de Treviers

Port code : SMT

St Maur

Port code : SMA

St Maur des Fosses

Port code : XUA

St Maurice de Lignon

Port code : SLI

St Maurice en Gourgois

Port code : GXZ

St Maxent

Port code : SMX

St Memmie

Port code : SMM

St Menet

Port code : SEE

St Menoux

Port code : SME

St Mesmin

Port code : MMN

St Michel

Port code : SMH

St Mihiel

Port code : TML

St Nazaire

Port code : SNR

St Nicolas d'Aliermont

Port code : SID

St Omer

Port code : STO

St Ouen l'Aumone

Port code : SOL

St Ouen Marchefroy

Port code : SQM

St Paul

Port code : SPV

St Paul de Varax

Port code : ZPX

St Paul Trois Chateau

Port code : ZPU

Pierre = PM FSP

Port code : St

St Pierre De Plesguen

Port code : PZP

St Pierre d'Entremont

Port code : SPR

St Pierre du Vauvray

Port code : PDY

St Pierre La Garenne

Port code : XPG

St Pierre Les Elbeuf

Port code : PJB

St Pierre les Nemours

Port code : SPN

St Pierre-Eglise

Port code : SPE

St Priest

Port code : ZRP

St Quentin

Port code : STQ

St Quentin en Yvelines

Port code : SQY

St Quentin Fallavier

Port code : SQF

St Rambert d'Albon

Port code : SRA

St Rapha?l

Port code : SRL

St Remy de Provence

Port code : YEZ

St Romain

Port code : SRM

St Romain de Colbosc

Port code : ZQS

St Romain en Gal

Port code : QSR

St Romain sur Cher

Port code : XRO

St Saulve

Port code : ZUE

St Sauveur

Port code : SSV

St Sever

Port code : VXE

St Simeon de Bressieux

Port code : SSB

St Sylvain d'Anjou

Port code : SYJ

St Sylvestre sur Lot

Port code : XZC

St Symphorien sur Coise

Port code : SSU

St Tropez

Port code : STP

St Valery sur Somme

Port code : SVS

St Victoret

Port code : SVC

St Vigor

Port code : YVV

St Vincent de Paul

Port code : SVP

St Wandrille

Port code : SWD

St Yorre

Port code : SJA

Ste Foy la Grande

Port code : XFY

Ste Foy les Lyon

Port code : ZFO

Ste Livrade

Port code : ZLX

Ste Marguerite

Port code : SMR

Ste Maxime

Port code : ZMX

Ste Sigolene

Port code : INH

Steenbecque

Port code : SBE

Steenvorde

Port code : STV

Strasbourg

Port code : SXB

Strasbourg-Cronenbourg

Port code : CRO

Strasbourg-Pont Du Rhin

Port code : PDR

Sucy en Brie

Port code : SUC

Suippes

Port code : SUI

Sully sur Loire

Port code : SUL

Suresnes

Port code : SUN

Surgeres

Port code : SUG

Survilliers

Port code : SUR

Tain l'Hermitage

Port code : TNH

Talence

Port code : TNC

Talloires

Port code : TAL

Tarascon sur Ariege

Port code : TSA

Tergnier

Port code : TER

Terrasson La Villedieu

Port code : TVD

Thaon les Vosges

Port code : TVO

Thionville

Port code : TVL

Thonon-les-Vosges

Port code : TLV

Thouars

Port code : THS

Thourotte

Port code : THE

Tignieu Jameyzieu

Port code : TGJ

Tillieres

Port code : TLR

Tillieres sur Avre

Port code : TLA

Tonnay Charente

Port code : TON

Tonneins

Port code : TNE

Tonnerre

Port code : TNR

Torigni-sur-Vire

Port code : TSV

Toulouges

Port code : TLG

Toulouse

Port code : TLS

Toulouse-St Cyprien

Port code : SCY

Tourcoing

Port code : TOG

Tourette sur loup

Port code : TSL

Tournan-en-Brie

Port code : TEB

Tournay

Port code : TOY

Tournus

Port code : TRN

Tours sur Marne

Port code : TSM

Tourves

Port code : TRV

Tourville Les Ifs

Port code : TLI

Toussus Le Noble

Port code : TNF

Trappes

Port code : TRA

Tregueux

Port code : TRG

Tr?guier

Port code : TRE

Tremblay

Port code : TRM

Tressin

Port code : TSS

Trigueres

Port code : TGS

Tronville en Barrois

Port code : TVB

Trouville

Port code : TJE

Tullins

Port code : TUL

Uckange

Port code : UCK

Ully St Georges

Port code : USG

Ungersheim

Port code : UGS

Urimenil

Port code : URI

Uxegney

Port code : UEY

Vaison la Romaine