Γερμανία

 • Γερμανία
 • Berlin
 • 357021.0 km²
 • Euro - (€)
 • German - Deutsch
 • 81802257
 • +49


Καιρός 

 • 2,99℃
 • 2,99℃
 • 2,99℃
 • 81%
 • 5,54 μ/δ
 • 1013 hPa
Επόμενη ενημέρωση : 07-12-2022 15:00
Πηγή κατά προσέγγιση : openweathermap

Γενικές πληροφορίες για Γερμανία

Ταξιδιωτικός Οδηγός Γερμανία

Η Γερμανία βρίσκεται στην κεντροδυτική Ευρώπη και αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία, το μεγαλύτερο εξαγωγέα αγαθών και το δεύτερο μεγαλύτερο εισαγωγέα αγαθών του κόσμου. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ε.Ε και έχει το μεγαλύτερο πληθυσμό μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Γερμανία είναι κοινοβουλευτική ομοσπονδιακή δημοκρατία δέκα έξι κρατών αλλά ενός κυρίαρχου κράτους στα δυτικά της ηπειρωτικής Ευρώπης. Όπως αποκαλύπτεται, η επίσκεψή σας στη Γερμανία σημαίνει πραγματικά ένα ταξίδι σε  μια από τις πιο όμορφες και σημαντικές χώρες στον κόσμο. 

Ιστορία

Η Γερμανία, όπως την ξέρουμε σήμερα, είναι μια εκ των λίγων ευρωπαϊκών επικρατειών που παρέμειναν έξω από τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Από την 100 Π.Χ., γερμανικές φυλές εγκαταστάθηκαν κατά μήκος του Ρήνου και του Δούναβη καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής της σύγχρονης Γερμανίας. Ακολούθως, η Μεσαιωνική Αυτοκρατορία που προήλθε από ένα τμήμα της αυτοκρατορίας των Carolingian διήρκεσε από το 843 έως το 1806. Το κράτος γνωστό σήμερα ως Γερμανία ενοποιήθηκε το 1871 όταν η Γερμανική Αυτοκρατορία πρόσθεσε στα εδάφη της το βασίλειο της Πρωσίας. Η δύναμη της Γερμανίας αυξήθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ο ιμπεριαλιστικός προσανατολισμός της την έφερε στην Αφρική, όπου αποίκισε διάφορες χώρες και εδάφη. Το τέλος αυτής της περιόδου βρήκε τη Γερμανία να ερίζει για τα εδάφη της Αφρικής ενάντια στις άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις της εποχής, γεγονός που σε συνδυασμό με τη δολοφονία του πρίγκιπα της Αυστρίας στις 28 Ιουνίου το 1914, προκάλεσε την απαρχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πόλεμου. Το τέλος του πολέμου βρήκε τη Γερμανία να μετρά μεγάλες απώλειες ενάντια στις συμμαχικές δυνάμεις,  αναγκαζόμενη έτσι να υπογράψει τη Συνθήκη των Βερσαλλιών τον Ιούνιο του 1919. Το 1939, μετά από μια μεγάλη περίοδο εσωτερικών συγκρούσεων, οικονομικής ύφεσης και πολιτικών μεταρρυθμίσεων, η Γερμανία κήρυξε τον πόλεμο στην Πολωνία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία προαναγγέλνοντας την αρχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Η Γερμανία κάτω από τις εντολές του Αδόλφου Χίτλερ κέρδισε τον άμεσο ή έμμεσο έλεγχο σχεδόν όλης της Ευρώπης. Ο πόλεμος τελείωσε στις 8 Μάίου το 1945 μετά από τη γερμανική παράδοση στον κόκκινο στρατό. Η χώρα διαιρέθηκε μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων και παρέμεινε χωρισμένη μέχρι την πτώση του τείχους του Βερολίνου το 1990. Σήμερα, η Γερμανία είναι μια από τις ισχυρότερες χώρες του κόσμου και κύριο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.

 

Τέχνη και πολιτισμός

Η Γερμανία έχει μια μακροχρόνια ιστορία τέχνης που έχει τις ρίζες της στοv 8ο αιώνα. Η ζωγραφική και η γλυπτική  γοτθικού ύφους μπορούν να βρεθούν σε διάφορες ξυλογραφίες ή εκκλησιαστικά έργα ζωγραφικής. Πιο πρόσφατες επιρροές προήλθαν από τις Κάτω Χώρες όπως η Ολλανδία και το Βέλγιο και διαδοχικά από την ιταλική αναγέννηση. Οι σημαντικότεροι αντιπρόσωποι αυτού του ρεύματος ήταν ο Albrecht Dόrer και ο Ηans Holbein. Άλλα κινήματα με σημαντικό αντίκτυπο στη γερμανική τέχνη περιλαμβάνουν τις μπαρόκ και νεοκλασσικές περιόδους και φυσικά τη ρομαντική σχολή, που εκφράζονται κυρίως μέσω της δουλειάς του Casper David Friedrich. Στον 20ό αιώνα, ο εξπρεσιονισμός θεωρήθηκε όπως μια εξ’ ολοκλήρου γερμανική κίνηση και κατέληξε στο ίδρυμα Dada στην Ελβετία και το σχολείο-τέχνης Bauhaus. Σήμερα, υπάρχουν πολλά σημαντικά μουσεία και γκαλερί τέχνης σε όλη τη Γερμανία που αποτελούν πολιτιστική κληρονομιά της χώρας. Μερικά παραδείγματα είναι το Εθνικό Μουσείο Μπάγερ στη Βαυαρία, το Alte Nationgalerie, το Γερμανικό Μουσείο Ιστορίας, το Γερμανικό Μουσείο Τέχνης και το Galerie der Romantik στο Βερολίνο.

 

Γαστρονομία

Το τυπικό γερμανικό γεύμα μπορεί περιλαμβάνει από δύο έως επτά πιάτα. Αρχίζει συνήθως με ένα Vorspeise (ορεκτικό) και μια σούπα, που ακολουθείται από ένα κυρίως πιάτο και μια σειρά κρύων ή ζεστών δεύτερων πιάτων. Στο τέλος κάθε γεύματος σερβίρονται μικρές απολαυστικές λυχουδιές γνωστές ως Nachspeise. Γερμανοί συνοδεύουν συνήθως τα γεύματά τους με μπύρα, κρασί ή sekt (γκαζάτο κρασί). Η γερμανική κουζίνα έχει μεγάλη ποικιλία με επιρροές από όλες τις γερμανικές επαρχίες. Κάθε περιοχή της Γερμανίας έχει μια διαφορετική σπεσιαλιτέ και μια διαφορετική μαγειρική παράδοση που κάνουν τη Γερμανία ένα μοναδικό γαστρονομικό προορισμό. Η περιοχή γύρω από το μαύρο δάσος και τον ποταμό του Ρήνου παραδείγματος χάριν, παράγει συστατικά που συναντιούνται σε παραδοσιακές συνταγές όπως το Nordrhein Westfield και Rheinland-Pfalz.

Η Βαυαρία από την άλλη είναι γνωστή για την αφθονία της μπύρας και των κρεάτων της. Οι τοπικές σπεσιαλιτέ περιλαμβάνουν το Spannferkel (ψητό  χοιρινό), το Handkaes (είδος τυριού) και το Schwaebische Kasespaetzle (μπουλέττες αλευριού). Άλλες παραδοσιακές τοπικές συνταγές είναι το Dresdner Stollen (κέικ φρούτων), το Blechkuchen (κέικ) και το Welfenspeise (επιδόρπιο βανίλιας) που προέρχονται από τη Βρέμη και τα Σαξονικά κράτη. Τέλος, η διάσημη σούπα φρούτων rote Gruetze, τα εύγευστα  κομματάκια κρέατος γνωστά ως Bulletten και τα παστωμένα αυγά Soeier προέρχονται από το Αμβούργο, το Βερολίνο και το Βρανδεμβούργο. Εντούτοις, η μαγειρική παράδοση που συναντιέται σε όλη τη χώρα και ενοποιεί γαστρονομικά όλη τη Γερμανία περιλαμβάνει τα εξαιρετικά γερμανικά κρέατα και λουκάνικα και φυσικά την πανταχού παρούσα γερμανική μπύρα.

 

Επιλεγμένοι προορισμοί Γερμανία

Η πρωτεύουσα της Γερμανίας είναι ένας μοναδικός προορισμός. Το Βερολίνο συμβολίζει το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και το τέλος του ψυχρού πολέμου με την πτώση του Τείχους του το 1990. Σήμερα, το Βερολίνο είναι μια συγχώνευση πολιτισμών και εθνικοτήτων που εμποτίζουν μια πολύ ανοιχτή και διεθνώς προσανατολισμένη κουλτούρα στην πόλη. Φιλοξενώντας μερικές από τα σημαντικότερα μουσεία, φεστιβάλ, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και εκθέσεις, το Βερολίνο δεν θεωρείται άδικα πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Φυσικά, είναι επίσης μια πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή. Μια αληθινή μητρόπολη με πολλά μπαρ, εστιατόρια και club. Μερικές από τις περιοχές του Βερολίνου που πρέπει να επισκεφτείτε περιλαμβάνουν το κτήριο του Κοινοβουλίου (Reichstag), το Μουσείο του Τείχους του Βερολίνου, την πύλη του Βρανδεμβούργου, η οποία είναι σύμβολο της ενοποίησης της πόλης, το διάσημο Μουσείο της Περγάμου και την Kaiser Wilhelm Memorial Church, μια εκκλησία στο κέντρο της πόλης η οποία είναι κατεστραμμένη κατά το ήμισυ λόγω των βομβαρδισμών του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί μια πόλη, μια κωμόπολη ή ένα χωριό στη Γερμανία που να μην αξίζει να επισκεφτείτε. Όλες οι γερμανικές πόλεις συνδυάζουν τις μοναδικές ομορφιές με το εξαιρετικό ύφος τους. Αρχίστε την περιπλάνησή σας από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το θαυμάσιο Μόναχο. Οι εξαιρετικοί ναοί του όπως ο καθεδρικός ναός Frauenkirche και η εκκλησία του Αγίου Πέτρου, τα υπέροχα κάστρα και πάρκα του όπως το παλάτι Nymphenburg, το παλάτι Schleissheim και οι Αγγλικοί κήποι κάνουν το Μόναχο ένα θαυμάσιο προορισμό. Φυσικά, το Μόναχο φημίζεται και για τη μεγάλη ποικιλία μπυρών και κρεάτων του που σερβίρονται στα παραδοσιακά βαυαρικά μπαρ και εστιατόρια. 

Μια άλλη επιλογή είναι τo Ντύσελντορφ και η Κολωνία. Μπορείτε να επισκεφτείτε και τις δύο πόλεις σε μια ημέρα δεδομένου ότι είναι μόνο 30 λεπτά μακρυά η μια από την άλλη. Και οι δύο είναι χτισμένες δίπλα στο Ρήνο, συνδυάζοντας τα μοναδικά παραδοσιακά κέντρα τους με μια πολύ ζωηρή ατμόσφαιρα και θαυμάσια νυχτερινή ζωή. Ειδικά, τα μπαρ στο Ντύσελντορφ είναι τοποθετημένα το ένα δίπλα σε άλλο διαμορφώνοντας κάτι σαν μια μακριά πλατφόρμα. Αυτός είναι ο λόγος που το Ντύσελντορφ είναι επίσης γνωστό ως η πόλη με το μακρύτερο μπαρ στην Ευρώπη. Επομένως, συνιστάται να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο Ντύσελντορφ και να περάσετε το βράδυ σας εκει πρωτού κλείστε ένα ξενοδοχείο Κολωνία. Μια άλλη ενδιαφέρουσα πόλη της Γερμανίας είναι η Φρανκφούρτη. Η Φρανκφούρτη είναι κύριο οικονομικό και πολιτικό κέντρο της χώρας, που στεγάζει πολλές διεθνείς οργανώσεις και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται τη Φρανκφούρτη για επιχειρησιακούς λόγους, έτσι πολλά ξενοδοχεία Φρανκφούρτη είναι εξοπλισμένα με conference rooms και business class σουίτες. Για πιο ξέγνοιαστες στιγμές συνιστάται να επισκεφτείτε το Αμβούργο. Το Αμβούργο είναι μια μεγάλη γερμανική πόλη, που φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα μπαρ και κλαμπ της περιοχής. Επιπλέον, τα ξενοδοχεία Αμβούργο έχουν εύκολη μετάβαση και άνετο περιβάλλον. Η Τρίερ και η Στουτγκάρδη είναι επίσης πόλεις με μοναδικές ομορφιές και παραδοσιακό στυλ. Μια επίσκεψη εκεί σίγουρα πρέπει να είναι μεταξύ των επιλογών σας.Πατήστε στην ερώτηση για την απάντηση

Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείτε είναι τα προσωπικά σας αντικείμενα και όλα όσα πρέπει να βρίσκονται στην προσωπική σας τσάντα: το πορτοφόλι σας , η ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες ή κάρτα ΑΤΜ, τα εισιτήρια ταξιδιού, το πάσο σας (για τους φοιτητές ) και ενδεχομένως το δίπλωμα οδήγησης για όσους συνηθίζουν να νοικιάζουν κάποιο όχημα μεταφοράς για τις βόλτες τους.

Ρωτήστε τι ώρα αναμένεται να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας. Πολλά πρακτορεία ενοικίασης αρχίζουν να χρεώνουν για κάθε 24-ώρες από την στιγμή της ενοικίασης, και θα χρεώσουν πλήρη ημέρα για αυτοκίνητα που επιστρέφονται μετά την έναρξη της επόμενης 24-ωρης περιόδου.
Να έχετε υπόψη σας ότι πολλές χώρες έχουν ελάχιστη και μέγιστη ηλικία ενοικίασης. Οι οδηγοί κάτω των 25 ή από 70 ετών μπορεί να αντιμετωπίσουν επιπλέον χρεώσεις ή να μην τους επιτραπεί καθόλου η ενοικίαση. Όταν είναι εφικτό, και σε περίπτωση που δείτε κάποια διαφήμιση για ειδική προσφορά στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κόψτε την αγγελία ή σημειώστε τον κωδικό προώθησης. Πολλές από τις καλύτερες τιμές δεν εμφανίζονται στις οθόνες των υπολογιστών των πρακτορείων χωρίς μια μικρή ώθηση.
Να ρωτάτε πάντα για τους ηλικιωμένους πολίτες, AAA, τις πιστωτικές κάρτες και τις εκπτώσεις στα προγράμματα πτήσης για τακτικούς πελάτες ή πρόσθετες προσφορές.
Κατά την πραγματοποίηση κράτησης για παραλαβή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο, επιλέξτε κάποιο μικρότερο αυτοκίνητο από αυτό που θα επιθυμούσατε. Οι στόλοι αυτοκινήτων στα αεροδρόμια γεμίζουν συχνά με μεγαλύτερα αυτοκίνητα, καθώς αυτά χρησιμοποιούνται κυρίως από όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, και λαμβάνουν συχνά δωρεάν αναβάθμιση από κράτηση αυτοκινήτου πόλης. Να έχετε υπόψη σας, ωστόσο, ότι τα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα είναι συνήθως μικρότερα από τα Αμερικάνικα αντίστοιχα, ενώ αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο αν έχετε σκοπό να οδηγήσετε σε στενούς επαρχιακούς δρόμους, δεν είναι τόσο καλό για όσους έχουν υπερβολικά μεγάλο ύψος, κουβαλάνε πολλές αποσκευές, ή ταξιδεύουν οικογενειακώς ή με μεγάλα γκρουπ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μην το διακινδυνεύσετε – φροντίστε να παραγγείλετε το μέγεθος που χρειάζεστε σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να κερδίσετε κάποια αναβάθμιση.
Σε πολλές χώρες, το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων αποτελεί τον κανόνα και θα χρειαστεί να πληρώσετε για να ένα αυτόματο. Αν οδηγείτε αυτοκίνητο με λεβιέ, μπορεί να σας γλυτώσει από το κόστος και τις φασαρίες. Η οδήγηση στο εξωτερικό μπορεί συχνά να είναι πιο δύσκολη απ’ ότι στην πατρίδα, η επίστρωση στους δρόμους μπορεί να είναι ελλιπής, φιδωτή, ή επισφαλώς τοποθετημένη σε ορεινές περιοχές ή σε βραχώδεις περιοχές κοντά σε ωκεανούς. Για αυτό το λόγο, είναι συχνά καλή ιδέα να μοιράσετε την οδήγηση – οπότε αν η οδήγηση αυτοκινήτου με χειροκίνητο κιβώτιο δεν είναι για τον καθένα, σκεφτείτε να ψάξετε για αυτόματο. Επίσης, αν πρόκειται να ταξιδέψετε σε μια χώρα όπως η Αγγλία ή η Αυστραλία, βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με την οδήγηση στην αριστερή πλευρά του δρόμου – μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό!
Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης
Αν ταξιδεύετε σε κάποια Αγγλόφωνη χώρα, είναι πιθανόν να είσαστε σε θέση να οδηγήσετε με το Ευρωπαϊκο Δίπλωμα Οδήγησης. Ωστόσο, πολλές άλλες χώρες θα σας ζητήσουν να έχετε επίσης Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης (IDP), το οποίο είναι βασικά απλώς ένα έγγραφο που μεταφράζει τις πληροφορίες σας σε 10 διαφορετικές γλώσσες και αναγνωρίζεται σε πάνω από 150 χώρες. Αν έχετε σκοπό να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο εξωτερικό, μπορεί να σας ζητήσουν να παρουσιάσετε και αυτό μαζί με την τυπική άδεια οδήγησης. Πρέπει να είσαστε τουλάχιστον 18 χρονών για να αποκτήσετε IDP.
Στην Ελλάδα υπεύθυνη για την έκδοση του Διεθνούς Διπλώματος Οδήγησης, ειναι η ΕΛΠΑ. Προειδοποιείστε ότι υπάρχουν και πολλές ιστοσελίδες που πωλούν πλαστά – οπότε προσέχετε μην πέσετε θύματα εξαπάτησης.
Βεβαιωθείτε ότι πήρατε μαζί σας το Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης IDP πριν φύγετε από το σπίτι, καθώς θα πρέπει να έχει εκδοθεί στην πατρίδα σας. Το IDP δεν αποτελεί το ίδιο Δίπλωμα, αλλά απλώς μια μετάφραση του διπλώματος που έχει εκδοθεί στην χώρα όπου κατοικείται. Σε περίπτωση που σας σταματήσουν υπάλληλοι της αρχής επιβολής του νόμου στο εξωτερικό, πρέπει να επιδείξετε τόσο το Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης IDP όσο και την Άδεια Οδήγησης που έχει εκδοθεί στην πατρίδα σας. Το μοναδικό αρχείο οδήγησης που έχετε επομένως είναι εκείνο που έχει εκδοθεί εντός των συνόρων της πατρίδας σας, ως εκ τούτου υποχρεούστε να ακολουθείτε τους τοπικούς κανόνες οδήγησης. Οποιαδήποτε παράβαση ή κλήση βεβαιωθεί ή εκδοθεί στο εξωτερικό θα σας περιμένει και όταν επιστρέψετε στην πατρίδα.
Ρωτήστε στο προξενείο ή στην πρεσβεία της χώρας, την οποία επισκέπτεστε για να ενημερωθείτε σχετικά με τις πολιτικές που αφορούν στην διεθνή οδήγηση.

Πατήστε σε μια απο τις θεωρήσεις για να μεταφερθείτε σε νέο παράθυρο στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών Ελλάδος

Αριθμοί έκτακτης ανάγκης για Γερμανία

 • Αστυνομία : 112
 • Κέντρο Άμεσης Βοήθειας : 112
 • Πυροσβεστική : 112
 • Σημειώσεις : Additional numbers:110 for police, 19222 is local-dial ambulance

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ - Γερμανία

Altenburg-Nobitz

IATA code : AOC

Heringsdorf

IATA code : HDF

Magdeburg

IATA code : ZMG

Cottbus-Drewitz

IATA code : CBU

Dresden

IATA code : DRS

Frankfurt am Main International

IATA code : FRA

Muenster Osnabrueck

IATA code : FMO

Hamburg

IATA code : HAM

Berlin-Tempelhof International

IATA code : THF

Cologne Bonn

IATA code : CGN

Dusseldorf International

IATA code : DUS

Munich International

IATA code : MUC

Nuremberg

IATA code : NUE

Leipzig Halle

IATA code : LEJ

Stuttgart

IATA code : STR

Berlin-Tegel International

IATA code : TXL

Hannover

IATA code : HAJ

Frankfurt-Egelsbach

IATA code : QEF

Frankfurt-Hahn

IATA code : HHN

Mannheim-City

IATA code : MHG

Mainz-Finthen

IATA code : QMZ

Siegerland

IATA code : SGE

Hamburg-Finkenwerder

IATA code : XFW

Kiel-Holtenau

IATA code : KEL

Memmingen Allgau

IATA code : FMM

Essen Mulheim

IATA code : ESS

Bielefeld

IATA code : BFE

Paderborn Lippstadt

IATA code : PAD

Niederrhein

IATA code : NRN

Dortmund

IATA code : DTM

Augsburg

IATA code : AGB

Oberpfaffenhofen

IATA code : OBF

Straubing

IATA code : RBM

Friedrichshafen

IATA code : FDH

Oschersleben

IATA code : FRF

Schwerin Parchim

IATA code : SZW

Bayreuth

IATA code : BYU

Ansbach-Petersdorf

IATA code : QOB

Hof-Plauen

IATA code : HOQ

Bitburg

IATA code : BBJ

Karlsruhe Baden-Baden

IATA code : FKB

Donaueschingen-Villingen

IATA code : ZQL

Braunschweig Wolfsburg

IATA code : BWE

Kassel-Calden

IATA code : KSF

Bremerhaven

IATA code : BRV

Lemwerder

IATA code : XLW

Wangerooge

IATA code : AGE

Wilhelmshaven-Mariensiel

IATA code : WVN

Langeoog

IATA code : LGO

Nordhorn-Lingen

IATA code : ZOW

Norden-Norddeich

IATA code : NOD

Varrelbusch

IATA code : VAC

Norderney

IATA code : NRD

Baltrum

IATA code : BMR

St. Peter-Ording

IATA code : PSH

Westerland Sylt

IATA code : GWT

Spangdahlem Air Base

IATA code : SPM

Ramstein Air Base

IATA code : RMS

Bamberg-Breitenau

IATA code : ZCD

Rheine Bentlage

IATA code : ZPQ

Fritzlar

IATA code : FRZ

Hanau Army Air Field

IATA code : ZNF

Heidelberg Army Heliport

IATA code : QHD

Nordholz

IATA code : NDZ

Geilenkirchen

IATA code : GKE

Rostock-Laage

IATA code : RLG

Norvenich

IATA code : QOE

Schleswig

IATA code : WBG

Neubrandenburg

IATA code : FNB

Wiesbaden Army Airfield

IATA code : WIE

Ingolstadt Manching

IATA code : IGS

Brugge Air Base

IATA code : BGN

Munich-Reim

IATA code : MUC

ΛΙΜΑΝΙΑ - Γερμανία

Attendorn

Port code : ATN

Aue/Sachsen

Port code : AUZ

Auerbach/Vogtland

Port code : AUE

Augsburg

Port code : AGB

Augustdorf

Port code : AGT

Augustfehn

Port code : AUG

Aulendorf

Port code : AUL

Aum?hle

Port code : AUM

Babenhausen

Port code : BBN

Backnang

Port code : BAC

Bad Aibling

Port code : BAI

Bad Alexandersbad

Port code : BAX

Bad Bentheim

Port code : BDB

Bad Bergzabern

Port code : BZN

Bad Berleburg

Port code : BBE

Bad Bevensen

Port code : BBV

Bad Brambach

Port code : BBR

Bad Br?ckenau

Port code : BBU

Bad Camberg

Port code : BDC

Bad Driburg

Port code : BDR

Bad D?rkheim

Port code : BDU

Bad Essen

Port code : BES

Bad Friedrichshall

Port code : BFH

Bad Gandersheim

Port code : BGM

Bad Godesberg

Port code : BGO

Bad Harzburg

Port code : BDH

Bad Hersfeld

Port code : BHE

Bad Homburg

Port code : BHO

Bad Honnef

Port code : BHF

Bad H?nningen

Port code : BHI

Bad Kissingen

Port code : BKI

Bad Kreuznach

Port code : BKR

Bad Krozingen

Port code : BDK

Bad Laasphe (Laasphe)

Port code : LAA

Bad Laer

Port code : BLA

Bad Lauterberg

Port code : BLB

Bad Mergentheim

Port code : BME

Bad M?nder

Port code : BMU

Bad M?nstereifel

Port code : BML

Bad Nauheim

Port code : BNA

Bad Neuenahr-Ahrweiler

Port code : BNR

Bad Neustadt

Port code : BNE

Bad Oeynhausen

Port code : BOY

Bad Oldesloe

Port code : BOL

Bad Peterstal-Griesbach

Port code : BPT

Bad Pyrmont

Port code : BPY

Bad Reichenhall

Port code : BRH

Bad Rippoldsau-Schapbach

Port code : BRP

Bad Sachsa

Port code : BSC

Bad S?ckingen

Port code : BSA

Bad Salzdetfurth

Port code : BSF

Bad Salzuflen

Port code : BFN

Bad Salzungen

Port code : BSZ

Bad Schandau

Port code : BDS

Bad Sch?nborn

Port code : BSN

Bad Schwartau

Port code : BSU

Bad Segeberg

Port code : BSE

Bad Soden am Taunus

Port code : BSO

Bad Soden-Salm?nster

Port code : BNL

Holtenau

Port code : HTU

Holtsee

Port code : HLS

Holzkirchen

Port code : HKN

Holzminden

Port code : HZN

Holzwickede

Port code : HZE

Homberg

Port code : HBO

Homburg

Port code : HOM

Hooksiel

Port code : HOO

Hoppst?dten-Weiersbach

Port code : HOW

Horka/OL

Port code : HOR

Hornbach

Port code : HBC

Horneburg

Port code : HRB

H?rnum/Sylt

Port code : HRM

H?rstel

Port code : HRL

Horumersiel

Port code : HOS

H?sbach

Port code : HBH

Hoyerswerda

Port code : HWE

H?ckelhoven

Port code : HVN

H?ckeswagen

Port code : HWG

H?llhorst

Port code : HHT

H?nfeld

Port code : HUD

H?nfelden

Port code : HFN

Huntebr?ck

Port code : HUN

H?ttisheim

Port code : HTM

Ibbenb?ren

Port code : IBB

Idar-Oberstein

Port code : ION

Idstein

Port code : IDS

Iggingen

Port code : IGG

Ilbesheim

Port code : ILB

Illertissen

Port code : ILN

Illesheim

Port code : ILM

Illingen

Port code : ILL

Ilmenau

Port code : INU

Ilsenburg

Port code : IBU

Immenhausen

Port code : IHN

Immenstadt

Port code : IMM

Ingelheim

Port code : INM

Ingolstadt

Port code : INS

Ingolstadt

Port code : ING

Iserlohn

Port code : ISE

Isernhagen

Port code : ISN

Ismaning

Port code : IMG

Isny im Allg?u

Port code : ISY

Itzehoe

Port code : ITZ

Jagstzell

Port code : JAG

Jandelsbrunn

Port code : JNB

Jesteburg

Port code : JEG

Johnsdorf

Port code : JFD

J?nkerath

Port code : JUH

J?terbog

Port code : JBG

Kahl am Main

Port code : KAM

Kaiserm?hle/Eifel

Port code : KAI

Kaiserslautern

Port code : KLT

Kalefeld

Port code : YRW

Kalenborn/Ahrweiler

Port code : KAN

Kalletal

Port code : KTL

Kaltenkirchen

Port code : KKN

Kamp Linfort

Port code : KLF

Kappeln

Port code : KAP

Karlsfeld

Port code : KAD

Karlsruhe

Port code : KAE

Karlstein am Main

Port code : KSN

Karpfham

Port code : KRF

Katterbach

Port code : KTT

Kaufbeuren

Port code : KAU

Kaufering

Port code : KAG

Keitum/Sylt

Port code : KEI

Kelheim

Port code : KEM

Kelkheim

Port code : KHM

Kellinghusen

Port code : KHN

Kellm?nz

Port code : KEZ

Kelsterbach

Port code : KEB

Kemnath

Port code : KMH

Kempten

Port code : KEN

Kevelaer

Port code : KEV

Kiebitzreihe

Port code : KTZ

Kiefersfelden

Port code : KFN

Kierspe

Port code : KSE

Kinderb?rn

Port code : KBR

Kindsbach

Port code : KDB

Kippenheim

Port code : KIP

Kirchardt

Port code : KRD

Kirchdorf (Iller)

Port code : KDF

Kirchen/Sieg

Port code : KCN

Kirchhain

Port code : KHH

Kirchheim

Port code : KCI

Kirchheim (Unterf.)

Port code : KUR

Kirchheim/Teck

Port code : KIR

Kirchheimbolanden

Port code : KRC

Kirchlengern

Port code : KLG

Kirchlinteln

Port code : KLN

Kirn/Nahe

Port code : KIN

Kirrweiler

Port code : KRY

Kissing

Port code : KSG

Kitzingen

Port code : KIT

Klein Gaglow

Port code : KGW

Kleinaitingen

Port code : KTG

Kleinheubach

Port code : KLH

Klingenberg

Port code : KLI

Knautnaundorf

Port code : KNF

Kobern-Gondorf

Port code : KGF

Koblenz am Rhein

Port code : KOB

Kollmar

Port code : KOL

K?nigs Wusterhausen

Port code : KWH

K?nigsbrunn

Port code : KGN

K?nigstein

Port code : KOS

K?nigswinter

Port code : KOW

K?ningswartha

Port code : KWA

Konstanz

Port code : KON

Konstein

Port code : KST

Korbach

Port code : KOH

Korntal-M?nchingen

Port code : KMG

Kornwestheim

Port code : KOR

Korschenbroich

Port code : KBH

Kraichtal

Port code : KIL

Krailling

Port code : KIG

Krauchenwies

Port code : KRH

Krautsand

Port code : KRA

Krefeld

Port code : KRE

Kreiensen

Port code : KRN

Kreuzau

Port code : KZU

Kreuztal

Port code : KRL

Kreuzwertheim

Port code : KWM

Kriebstein

Port code : KRS

Kriftel

Port code : KRI

Kritzow

Port code : KRW

Kronach

Port code : KRO

Kronberg

Port code : KRG

Kr?slin

Port code : KSL

Krumbach

Port code : KRU

Krummennaab

Port code : KRB

Kulmbach

Port code : KUL

K?mmersbruck

Port code : KUK

Kunzell

Port code : KZL

K?nzelsau

Port code : KUE

Laashpe (Bad Laasphe)

Port code : LAA

Lachen Speyersdorf

Port code : LSY

Ladenburg

Port code : LRG

L?gerdorf

Port code : LAE

Lahnstein

Port code : LAH

Laichingen

Port code : LCG

Lambrecht

Port code : LBT

Lampertheim

Port code : LAM

Landau/Bayern

Port code : LDU

Landau/Pfalz

Port code : LAD

Landsberg

Port code : LAG

Landscheid

Port code : LSD

Landshut

Port code : LDH

Landstuhl

Port code : LSL

Landw?rden

Port code : LAN

Langelsheim

Port code : LGM

Langen bei Bremerhaven

Port code : LNG

Langenargen

Port code : LIV

Langenburg

Port code : LBU

Langenfeld

Port code : LGF

Langenhagen

Port code : LHN

Langenlonsheim

Port code : LLM

Langenwetzendorf

Port code : LWF

Langenzenn

Port code : LZN

Langeoog

Port code : LGO

Langweid

Port code : LWD

Allersberg

Port code : ARB

Allershausen

Port code : ALL

Alsbach

Port code : ALH

Alsdorf/Aachen

Port code : ALS

Alsfeld

Port code : ALD

Altbach

Port code : ABC

Altdorf

Port code : ADF

Altenberge

Port code : ATB

Altenhain

Port code : ANH

Altenkirchen/Westerwald

Port code : ALK

Altenmarkt an der Alz

Port code : AMK

Altensteig

Port code : ASG

Alt?tting

Port code : ALG

Altusried

Port code : ALR

Alzenau

Port code : ALZ

Ammerbuch

Port code : AMM

Amorbach

Port code : AMO

Amperpettenbach

Port code : APP

Amrum I.

Port code : AMR

Andernach

Port code : AND

Annweiler

Port code : ANN

Anr?chte

Port code : ARH

Ansbach

Port code : ANS

Appenweier

Port code : APW

Arnsberg

Port code : ARN

Arolsen

Port code : AAS

Aschaffenburg

Port code : ASC

Aschau am Inn

Port code : AXS

Ascheberg

Port code : AEG

Aschersleben

Port code : ASN

MANY, FEDERAL REPUBLIC OF

Port code : GER

Aarbergen

Port code : AAR

Abbehausen

Port code : ABH

Abbenfleth

Port code : ABF

Abensberg

Port code : ABE

Abtswind

Port code : ABT

Achterwehr Ringkanal

Port code : AWR

Ahlen/Beckum

Port code : AHL

Ahrensburg

Port code : AHR

Ahrensh?ft

Port code : ASH

Aichach

Port code : AIC

Aichtal

Port code : AIL

Ainring

Port code : ARG

Albbruck

Port code : ABK

Albersdorf

Port code : ASD

Albstadt

Port code : ALB

Alfeld/Leine

Port code : ALF

Bad T?lz

Port code : BTO

Bad ?berkingen

Port code : BUK

Bad Urach

Port code : URH

Bad Vilbel

Port code : BVI

Bad Wildungen

Port code : BWI

Bad Wimpfen

Port code : BWF

Bad Windsheim

Port code : BDW

Bad Zwischenahn

Port code : BAN

Baddeckenstedt

Port code : BAD

Baden Baden

Port code : BAB

Badenhausen

Port code : BNH

Bahratal

Port code : BAH

Baienfurt

Port code : BFT

Balingen

Port code : BAL

Ballenstedt

Port code : BAT

Baltrum, Insel

Port code : BMR

Bamberg

Port code : BAM

Bammental

Port code : BTH

Banteln

Port code : BNZ

Bargteheide

Port code : BAR

Barmstedt

Port code : BMT

Barnkrug

Port code : BRK

Barnstorf

Port code : BAF

Barntrup

Port code : BAP

Barsb?ttel

Port code : BSB

Barsinghausen

Port code : BGN

Barsleben

Port code : BSL

Basbeck

Port code : BAS

Baumholder

Port code : BHD

Baunach

Port code : BUA

Baunatal

Port code : BTL

Bautzen

Port code : BAU

Bayreuth

Port code : BYU

Beckedorf

Port code : BDO

Bedburg-Hau

Port code : BDG

Beddingen - zu Salzgitter -

Port code : BZS

Beidenfleth

Port code : BEI

Bellheim

Port code : BEL

Bempflingen

Port code : BMP

Bendorf

Port code : BED

Bendorf/Rhein

Port code : BDF

Bensersiel

Port code : BEN

Bensheim

Port code : BEH

Berchtesgaden

Port code : BEG

Bergedorf

Port code : BGD

Berghaupten

Port code : BHP

Bergheim

Port code : BHM

Bergheim-Westfalen

Port code : BGH

Bergisch-Gladbach

Port code : BGL

Bergkamen

Port code : BKN

Bergneustadt

Port code : BNT

Berkatal

Port code : BKL

Berlin-Sch?nefeld Apt

Port code : SXF

Berlin-Tegel Apt

Port code : TXL

Berlin-Tempelhof Apt

Port code : THF

Berndshof

Port code : BOF

Berneburg

Port code : BNB

Bernkastel-Kues

Port code : BEK

Bersenbruck

Port code : BBK

Besigheim

Port code : BEM

Bessenbach

Port code : BSS

Bestwig

Port code : BWG

Betzdorf

Port code : BET

Beverstedt

Port code : YDX

Beverungen

Port code : BEV

Bexbach

Port code : BEX

Biberach

Port code : BIB

Bickendorf

Port code : BCK

Biebesheim

Port code : BIE

Biedenkopf

Port code : BKF

Bielefeld

Port code : BFE

Biessenhofen

Port code : BIH

Bietigheim

Port code : BEE

Bietigheim-Bissingen

Port code : BBI

Bildstock

Port code : BIC

Billerbeck

Port code : BIL

Bindlach

Port code : BLH

Birkenfeld

Port code : BIR

Birstein

Port code : BRS

Bischofsheim/Grossgerau

Port code : BIM

Bischweier

Port code : BIS

Bisingen

Port code : BWK

Bismark

Port code : BIK

Bitburg

Port code : BIT

Bitterfeld

Port code : BID

Blaubeuren

Port code : BLE

Blaufelden

Port code : BLF

Blaustein

Port code : BLS

Blomberg

Port code : BMG

Blumberg

Port code : BLU

Blumenthal

Port code : BLM

Bobenheim-Roxheim

Port code : BHR

Bobingen

Port code : BOB

B?blingen

Port code : BOE

Bocholt

Port code : BHT

Bockhorst

Port code : BOC

Bockhorst

Port code : BKH

Bodelshausen

Port code : BHS

Bodenwerder

Port code : BWR

Bodman-Ludwigshafen

Port code : BLW

Boechingen

Port code : BOG

Bondorf

Port code : BOO

Bopfingen

Port code : BOP

Boppard

Port code : BOD

B?rnsen

Port code : BRN

Borsfleth

Port code : BFL

Borstel

Port code : BST

Borstel/Diepholz

Port code : BRL

Bottrop

Port code : BOT

B?tzingen

Port code : BTZ

Bovenden

Port code : BOV

Brachttal

Port code : BRC

Bramsche

Port code : BRM

Brandenburg

Port code : BBG

Brand-Erbisdorf

Port code : BEF

Brandis

Port code : BDI

Braunau

Port code : BUU

Braunschweig

Port code : BWE

Brebach-Fechingen

Port code : BRF

Breisach

Port code : BSH

Breitenberg

Port code : BRT

Breitenbrunn

Port code : BTU

Breitenstein

Port code : BII

Bremen-Blumenthal

Port code : BLM

Bremen-Farge

Port code : BFA

Bremerhaven

Port code : BRV

Bremerv?rde

Port code : BMV

Bretten

Port code : BTN

Bretzdorf

Port code : BZF

Bretzenheim

Port code : BRZ

Breuberg

Port code : BUG

Briedern

Port code : BRD

Brieselang

Port code : BLG

Brohl-L?tzing

Port code : BRO

Bruchhausen

Port code : BHH

Bruchm?hlbach-Miesau

Port code : BMH

Bruchsal

Port code : BCL

Bruckm?hl

Port code : BKM

Brunsb?ttel

Port code : BRB

Bubenheim

Port code : BNM

Bubingen

Port code : BUB

Buchholz/Nordheide

Port code : BHU

Buchloe

Port code : BLO

Budenheim

Port code : BUD

B?dingen

Port code : BUN

B?hlertal

Port code : BLT

Burbach/Siegen

Port code : BUH

Burbach-Wahlbach

Port code : BBW

Burg/Dithmarschen

Port code : BRG

Burg/Magdeburg

Port code : BUR

Burghausen

Port code : BHN

Burgkirchen

Port code : BCN

Burgkunstadt

Port code : BKT

Burgstaaken/Fehmarn

Port code : BSK

B?rgstadt

Port code : BTD

Burgstetten

Port code : BUS

Burgthann

Port code : BGT

Burgwedel

Port code : BWL

Burkhardtsdorf

Port code : BUF

B?rscheid

Port code : BCD

Burscheid/Rheinland

Port code : BSD

B?rstadt

Port code : BDT

Buschfeld

Port code : BFD

Butjadgen

Port code : BUT

B?ttelborn

Port code : BLN

Butzbach

Port code : BZH

B?tzfleth

Port code : BUZ

Buxtehude

Port code : BUX

Cappeln

Port code : CAP

Carolinensiel

Port code : CAR

Castrop-Rauxel

Port code : CRL

Chemnitz

Port code : CHE

Chiemsee

Port code : CHI

Cloppenburg

Port code : CLO

Coesfeld

Port code : COF

Cottbus

Port code : COT

Crailsheim

Port code : CRH

Creglingen

Port code : CGL

Cuxhaven

Port code : CUX

Dageb?ll

Port code : DAG

Dahlen/Oschatz

Port code : DAH

Dahlnburg

Port code : DLB

Dangast

Port code : DAN

Dannenberg

Port code : DNG

Darmstadt

Port code : DAR

Datteln

Port code : DAT

Dautphetal

Port code : DPL

Deggendorf

Port code : DEG

Deggingen

Port code : DGG

Deisenhofen

Port code : DEI

Deisslingen

Port code : DLI

Deizisau

Port code : DZU

Delbr?ck

Port code : DEK

Delitzsch

Port code : DLH

Delligsen

Port code : DLN

Delmenhorst

Port code : DEL

Denkendorf

Port code : DKF

Denzlingen

Port code : DZN

Dernbach bei Montabur

Port code : DER

Dessau/Anhalt

Port code : DES

Detmold

Port code : DET

Dettingen

Port code : DTG

Dexheim

Port code : DEH

Diebach

Port code : DBA

Dieburg

Port code : DIG

Diefenbach

Port code : DIH

Diepholz

Port code : DIZ

Dietenheim

Port code : DNM

Dietenhofen

Port code : DTH

Dietramszell

Port code : DRZ

Dietzenbach

Port code : DIE

Dietzh?lztal

Port code : DHL

Dillenburg

Port code : DIB

Dillingen

Port code : DIL

Dingolfing

Port code : DFG

Dinkelsb?hl

Port code : DBL

Dinslaken

Port code : DIN

Dippoldiswalde

Port code : DPW

Ditzingen

Port code : DTN

D?beritz

Port code : DOZ

Donaueschingen

Port code : DEN

Donauw?rth

Port code : DOW

Dorentrup

Port code : DTP

D?rgenhausen

Port code : DOH

Dormagen

Port code : DMG

Dornburg

Port code : DBG

Dornbusch

Port code : DOB

Dornstetten

Port code : DSN

Dorsten

Port code : DON

Dortmund

Port code : DTM

Dossenheim

Port code : DSM

Dranske

Port code : DRA

Dreieich

Port code : DRE

Dreieichenhain

Port code : DHH

Dresden

Port code : DRS

Drochtersen

Port code : DRO

Drolshagen

Port code : DRL

Duderstadt

Port code : DUD

Dudweiler

Port code : DWR

Duisburg

Port code : DUI

Durbach

Port code : DUR

Durmentingen

Port code : DMT

D?rrlauingen

Port code : DLA

D?sseldorf

Port code : DUS

Dyckhausen

Port code : DYK

Ebenhofen

Port code : EHN

Eberbach

Port code : EBB

Ebersbach

Port code : EBE

Eberswalde

Port code : EBW

Eching/Freising

Port code : ECH

Eckernf?rde

Port code : ECK

Eckwardersiel

Port code : EWS

Edenkoben

Port code : EKN

Edersberg

Port code : EDB

Edewecht

Port code : EDT

Egelsbach

Port code : EGB

Eggenfelden

Port code : EGG

Eggenstein-Leopoldshafen

Port code : EGL

Eging am See

Port code : EAS

Ehingen

Port code : EHI

Ehringshausen/Lahn-Dill

Port code : EHR

Eichst?tt

Port code : EIC

Eichstetten

Port code : EST

Eiderdam

Port code : EDD

Eilenburg

Port code : ENB

Eimeldingen

Port code : EDG

Eimlichheim

Port code : EHH

Einbeck

Port code : EIB

Einsiedlerhof

Port code : EHF

Eisenach

Port code : EIS

Eisenberg

Port code : EBG

Eisenh?ttenstadt

Port code : EHS

Eisleben

Port code : EIN

Eislingen

Port code : ELN

Elchingen

Port code : ELC

Ellenbogen

Port code : EBN

Ellerau

Port code : ELU

Ellwangen

Port code : ELW

Elmshorn

Port code : ELM

Elsfleth

Port code : ELS

Eltmann

Port code : ETM

Eltville

Port code : EVI

Emlichheim

Port code : EML

Emmelsum

Port code : ESU

Emmendingen

Port code : EMN

Emmerich

Port code : EMM

Empfingen

Port code : EFG

Emsb?ren

Port code : EMS

Emsdetten

Port code : EDN

Emskirchen

Port code : EKR

Endingen

Port code : END

Engelskirchen

Port code : EKI

Englesbrand

Port code : EBD

Engstingen

Port code : EGT

Ennepetal

Port code : ENN

Enningerloh

Port code : ENH

Ensdorf

Port code : EDO

Ense-Parsit

Port code : ENP

Eppelheim

Port code : EPP

Eppstein

Port code : EPS

Erbach/Odenwald

Port code : ERB

Erbendorf

Port code : EDF

Erftstadt

Port code : ERT

Ergolding

Port code : EGD

Erkelenz

Port code : ERK

Erkrath

Port code : ERH

Erlangen

Port code : ERL

Erlenbach

Port code : EBH

Erlensee

Port code : ERE

Erndtebr?ck

Port code : ERN

Ernstthal

Port code : ENT

Erwitte

Port code : ERW

Eschborn

Port code : ESC

Eschenbach

Port code : ESH

Eschenburg

Port code : ESG

Eschenlohe

Port code : ESE

Eschershausen

Port code : ESN

Eschwege

Port code : ESW

Eschweiler

Port code : ESR

Espelkamp

Port code : ESP

Essingen

Port code : EGN

Esslingen

Port code : ESL

Estorf/Weser

Port code : ESF

Ettlingen

Port code : ETT

Ettringen

Port code : ETR

Etzbach

Port code : ETZ

Euskirchen

Port code : EUS

Eutingen

Port code : ETG

Eystrup

Port code : EYP

Falkenhagen

Port code : FKN

Fallingbostel

Port code : FAL

Fehmarn

Port code : FEH

Feldkirchen

Port code : FKR

Fellbach

Port code : FBH

Fernthal

Port code : FNL

Filderstadt

Port code : FIL

Finkenwerder

Port code : XFW

Finnentrop

Port code : FIT

Finsterwalde/Niederlausitz

Port code : FIW

Fischbach

Port code : FHB

Flensburg

Port code : FLF

Fl?rsheim am Main

Port code : FLO

Forchheim

Port code : FOH

Forchtenberg

Port code : FTB

Forsting

Port code : FTG

Forstinning

Port code : FTI

Frankenberg

Port code : FKG

Frankenthal/Pfalz

Port code : FTL

Frankfurt/Main

Port code : FRA

Frankfurt/Oder

Port code : FFO

Frechen

Port code : FRN

Freiberg

Port code : FEG

Freiberg

Port code : FIG

Freiburg/Breisgau

Port code : FBG

Freigericht

Port code : FRT

Freilassing

Port code : FRL

Freising

Port code : FRG

Fresenburg

Port code : FRE

Freudenstadt

Port code : FST

Fridingen

Port code : FDG

Friedberg

Port code : FRB

Friedeburg

Port code : FIB

Friedrichsdorf

Port code : FRF

Friedrichshafen

Port code : FDH

Friedrichstadt

Port code : FRI

Friesau

Port code : FRU

Friesoythe

Port code : FYE

Fritzlar

Port code : FRZ

Fr?ndenberg

Port code : FDB

Fuldstal

Port code : FUT

F?rfield

Port code : FFD

F?rstenfeldbruck

Port code : FEL

F?rstenwalde

Port code : FTE

Furth im Wald

Port code : FUW

Gablingen

Port code : GAB

Gaggenau

Port code : GAG

Gaildorf

Port code : GAI

Ganderkesee

Port code : GAN

Garbsen

Port code : GBS

Garching an der Alz

Port code : GAA

Garching bei M?nchen

Port code : GBM

Gardelegen

Port code : GAR

Garlstedt

Port code : GAT

Garmisch-Partenkirchen

Port code : GAP

Geesthacht

Port code : GET

Geilenkirchen

Port code : GKI

Geinsheim

Port code : GIH

Geisenheim

Port code : GEI

Geislingen

Port code : GLI

Gelchsheim

Port code : GCH

Geldern

Port code : GDN

Gelnhausen

Port code : GEH

Gelsenkirchen

Port code : GEK

Gelting

Port code : GEL

Gemmingen

Port code : GMG

Gem?nden

Port code : GEM

Gengenbach

Port code : GGH

Gensingen

Port code : GEN

Georgsdorf

Port code : GEO

Georgsmarienh?tte

Port code : GMH

Gerabronn

Port code : GBN

Geretsried

Port code : GED

Gerlingen

Port code : GLG

Germersheim

Port code : GER

Gernrode/Harz

Port code : GNE

Gernsbach

Port code : GBH

Gernsheim

Port code : GHM

Gerolstein

Port code : GES

Gerolzhofen

Port code : GZF

Gersthofen

Port code : GHN

Gescher

Port code : GSR

Gevelsberg

Port code : GEB

Geversdorf

Port code : GEV

Giebelstadt

Port code : GBT

Giengen

Port code : GGN

Giessen

Port code : GIE

Gifhorn

Port code : GIF

Gilching

Port code : GCG

Gimbsheim

Port code : GIM

Gingen an der Fils

Port code : GGF

Ginsheim-Gustavsburg

Port code : GIG

Gittelde

Port code : GIT

Gladbeck

Port code : GLA

Gladenbach

Port code : GLH

Glattbrugg

Port code : GLB

Glatten

Port code : GLN

Glauchau

Port code : GHU

Gl?ckstadt

Port code : GLU

Gnarrenburg

Port code : GNA

Gochsheim

Port code : GOH

Golssen

Port code : GOL

Gomaringen

Port code : GOM

G?nnersdorf

Port code : GNN

G?ppingen

Port code : GON

G?risried

Port code : GRS

G?rlitz

Port code : GOR

G?ttingen

Port code : GOE

Gottmadingen

Port code : GOT

Graben-Neudorf

Port code : GRN

Gr?felfing

Port code : GRF

Grafenau

Port code : GFN

Grafenw?hr

Port code : GRR

Grambow

Port code : GRA

Grasberg

Port code : GBG

Grebenhain

Port code : GHX

Greetsiel

Port code : GRE

Grefrath

Port code : GRH

Greifswald

Port code : GRD

Grenzach-Wyhlen

Port code : GWY

Greppin

Port code : GPN

Grevenbroich

Port code : GRV

Griesheim

Port code : GRM

Grimmenthal

Port code : GRL

Groditz

Port code : GTZ

Gr?nwohld

Port code : GRW

Gross Glienicke

Port code : GGE

Gross Krotzenburg

Port code : GKG

Gross Steinberg

Port code : GSB

Gross Ziethen

Port code : GZN

Grossalmerode

Port code : GSM

Grossenbrode

Port code : GRO

Grossenhain

Port code : GSH

Gross-Gerau

Port code : GRG

Grosspostwitz

Port code : GWP

Grosswallstsdt

Port code : GWS

Gruenenplan

Port code : GRP

Gr?nberg

Port code : GRU

Grundah

Port code : GND

Gr?nkraut

Port code : GKT

Gr?nstadt

Port code : GRT

G?glingen

Port code : GGI

G?ldengossa

Port code : GGS

Guldental

Port code : GUL

Gummersbach

Port code : GUM

Gundelsheim

Port code : GUN

G?nzburg

Port code : GUG

Gunzenhausen

Port code : GUH

Gussenstadt

Port code : GUS

G?strow

Port code : GUW

G?tersloh

Port code : GUT

Hachenburg

Port code : HAC

Hafenlohr

Port code : HAF

Hagenow

Port code : HAW

Haibach/Aschaffenburg

Port code : HAI

Haimhausen

Port code : HHU

Hainburg

Port code : HLU

Haiterbach

Port code : HAH

Halberstadt

Port code : HST

Haldensleben

Port code : HLH

Hallenberg-Hesborn

Port code : HHB

Hallig-Hooge

Port code : HGE

Hallstadt

Port code : HLT

Halstenbek

Port code : HAK

Haltern

Port code : HTN

Hambergen

Port code : HAB

Hamburg

Port code : HAM

Hamburg-Harburg

Port code : HBU

Hamm (Sieg)

Port code : HXM

Hamminkeln

Port code : HKL

Hannm?nden

Port code : HMU

Hannover

Port code : HAJ

Harbergen

Port code : HHZ

Harburg

Port code : HBU

Hardheim

Port code : HDH

Hardt-N?rtingen

Port code : HNT

Haren/Ems

Port code : HRN

Harlingrode

Port code : HGR

Harrislee

Port code : HLE

Harsewinkel

Port code : HWL

Harsleben

Port code : HSE

Haselmuhle

Port code : HLM

Haselunne

Port code : HNN

Haslach

Port code : HLC

Hassfurt

Port code : HAS

Hassmersheim

Port code : HXX

Hattersheim

Port code : HHM

Hattingen

Port code : HAT

Hattorf am Harz

Port code : HRZ

Hatzfeld

Port code : HZF

Hauenstein

Port code : HUT

Haupstuhl

Port code : HSL

Hausach

Port code : HSH

Hauzenberg

Port code : HZB

Hawangen

Port code : HWA

Hechingen

Port code : HEC

Heddesheim

Port code : HDM

Heidelberg

Port code : HEI

Heiden/Borken

Port code : HDN

Heidenheim

Port code : HEM

Heidesheim

Port code : HSI

Heikendorf

Port code : HED

Heilbronn

Port code : HEN

Heiligenhafen

Port code : HHF

Heiligenhaus/Mettmann

Port code : HES

Heiligenstadt

Port code : HGS

Heimenkirch

Port code : HEH

Heimertingen

Port code : HTI

Heimstetten

Port code : HTT

Heinsberg

Port code : HEG

Helgoland I.

Port code : HGL

Hellenthal

Port code : HTL

Helmstedt

Port code : HEL

Heltersberg

Port code : HTE

Hemhofen

Port code : HMH

Hemmoor

Port code : HMO

Hengersberg

Port code : HGB

Henstedt Ulzburg

Port code : HUZ

Heppenheim

Port code : HEP

Herbolzheim

Port code : HBM

Herborn

Port code : HBN

Herbrechtingen

Port code : HER

Herbrum

Port code : HBR

Herdecke

Port code : HCK

Herford

Port code : HRD

Heringen

Port code : HRI

Heringen

Port code : HRG

Heringsdorf

Port code : HDF

Herleshausen

Port code : HHA

Hermaringen

Port code : HMG

Hermeskeil

Port code : HMK

Heroldstatt

Port code : HET

Herrenberg

Port code : HNG

Herrenhausen

Port code : HRR

Herringshausen

Port code : HRH

Hersbruck

Port code : HEK

Herscheid

Port code : HSD

Herzberg

Port code : HBG

Herzogenaurach

Port code : HZH

Herzogenrath

Port code : HZR

Hessisch Lichtenau

Port code : HLI

Hettingen

Port code : HTQ

Hetzerath

Port code : HTZ

Heubach

Port code : HEU

Heuchelheim

Port code : HCH

Heusenstamm

Port code : HSM

Hiddenhausen

Port code : HIN

Hilchenbach

Port code : HIH

Hildesheim

Port code : HIL

Himmelkron

Port code : HIK

Hindelang

Port code : HDL

Hinter Weidenthal

Port code : HWT

Hirschau

Port code : HIU

Hirschhorn

Port code : HHN

Hochdonn

Port code : HOD

Hochheim

Port code : HHH

Hochspeyer

Port code : HSP

H?chst im Odenwald

Port code : HOE

H?chstadt an der Aisch

Port code : HOT

Hockenheim

Port code : HOC

Hofgeismar

Port code : HGM

Hofheim/Taunus

Port code : HFH

Hohenbrunn

Port code : HGA

Hohenburg

Port code : HOG

Hohenfels

Port code : HFS

Hohenhorn

Port code : HHS

Hohenkirchen

Port code : HKH

Hohenlimburg

Port code : HLG

Hohenlockstedt

Port code : HOH

Hohensaaten

Port code : HSA

Hohenwestedt

Port code : HHW

H?hr-Grenzhausen

Port code : HGN

Hollage

Port code : HOL

H?llriegelskreuth

Port code : HLR

Lastrup

Port code : LTP

Laubach

Port code : LBH

Laubin (Oberallg?u)

Port code : LBN

Lauda-K?nigshofen

Port code : LKN

Lauenau

Port code : LNA

Lauenburg/Elbe

Port code : LNU

Lauf/Pegnitz

Port code : LAF

Laufenburg

Port code : LFG

Lauffen

Port code : LFN

Lauingen

Port code : LGN

Laupheim

Port code : LPM

Lauterbach

Port code : LAU

Lauterecken

Port code : LTN

Leiblfing

Port code : LHJ

Leichlingen

Port code : LLN

Leinefelde

Port code : LLD

Leinfelden-Echterdingen

Port code : LEC

Leingarten

Port code : LGT

Leipzig

Port code : LEJ

Lemf?rde

Port code : LME

Lemwerder

Port code : LEW

Lengenwang

Port code : LGW

Lengerich

Port code : LCH

Lenggries

Port code : LGS

Lennestadt

Port code : LST

Lenningen

Port code : LEN

Lensahn

Port code : LSW

Lenting

Port code : LTG

Leonberg

Port code : LEO

Leutkirch

Port code : LEU

Leverkusen

Port code : LEV

Lichtenau

Port code : LIT

Lichtenfels

Port code : LIC

Liebertwolkwitz

Port code : LBR

Liegau-Augustusbad

Port code : LGA

Limbach

Port code : LMB

Limbach-Oberfrohna

Port code : LOF

Limburg

Port code : LIM

Lindenberg/Allg?u

Port code : LNB

Lindenfels

Port code : LFE

Lindweiler

Port code : LND

Linkenheim

Port code : LKH

Linnich

Port code : LIH

Linsengericht

Port code : LSG

Lintelermarsch

Port code : LIN

Linz/Rhein

Port code : LRN

Lippstadt

Port code : LIP

List/Sylt

Port code : LIS

Lohfelden

Port code : LFL

Lohne/Vechta

Port code : LNE

Lonesch

Port code : LHH

Longuich

Port code : LON

L?ningen

Port code : LNI

L?rrach

Port code : LOE

Losheim

Port code : LSM

Lossburg

Port code : LOG

Loxstedt

Port code : LOX

L?bbecke

Port code : LBE

L?denscheid

Port code : LUD

L?dinghausen

Port code : LUN

Ludwigsburg

Port code : LUG

Ludwigsburg

Port code : LWG

Ludwigshafen

Port code : LUH

Ludwigslust

Port code : LUL

Ludwigsstadt

Port code : LUT

Luelsdorf

Port code : LLS

L?lsdorf

Port code : LLF

L?neburg

Port code : LBG

L?tjensee

Port code : LJE

Magdeburg

Port code : MAG

Magstadt

Port code : MAS

Mainaschaff

Port code : MSF

Mainburg

Port code : MNB

Mainhausen

Port code : MNH

Maintal

Port code : MTL

Mallersdorf-Pfaffenberg

Port code : MPF

Malterdingen

Port code : MDN

Mandern

Port code : MRN

Manhard Frieda

Port code : MFA

Mannheim

Port code : MHG

Mannschhatz

Port code : MSZ

Marburg

Port code : MAR

Marcardsmoor

Port code : MRM

Marienberg

Port code : MRI

Marienfeld

Port code : MFD

Marienheide

Port code : MHD

Mariensiel

Port code : MRS

Markdorf

Port code : MAF

Markgr?ningen (Dupl. MAR)

Port code : MKG

Marklkofen

Port code : MRK

Markneukirchen

Port code : MKH

Markranst?dt

Port code : MKS

Marksuhl

Port code : MSL

Markt Indersdorf

Port code : MIF

Markt Schwaben

Port code : MSN

Marktheidenfeld

Port code : MAD

Marktoberdorf

Port code : MOF

Marktredwitz

Port code : MAZ

Marktschorgast

Port code : MAT

Marnheim

Port code : MAN

Maroldsweisach

Port code : MWH

Marsberg

Port code : MSG

Marschacht

Port code : MRT

Martinsried

Port code : MRR

Marzling

Port code : MRZ

Maschen

Port code : MSC

Maulbronn

Port code : MBN

Maulburg

Port code : MLB

Maxdorf/Pfalz

Port code : MAX

Mechernich

Port code : MCI

Meckenheim

Port code : MEC

Meddersheim

Port code : MED

Meerane

Port code : MRE

Meerbusch

Port code : MRH

Meersburg

Port code : MBG

Meilschnitz

Port code : MEZ

Meinerzhagen

Port code : MZN

Meissen

Port code : MEI

Meitingen

Port code : MII

Meldorf

Port code : MEL

Mellrichstadt

Port code : MST

Melsungen

Port code : MLS

Memmert I.

Port code : MEM

Memmingen

Port code : MMN

Merdingen

Port code : MTE

Merseburg

Port code : MEG

Mertingen

Port code : MTG

Meschede

Port code : MSE

Mescherin

Port code : MSH

Messkirch

Port code : MES

Mettingen

Port code : MTT

Mettlach

Port code : MEH

Mettmann

Port code : MET

Metzingen

Port code : MTN

Meyenburg/Prignitz

Port code : MEY

Michelau in Oberfranken

Port code : MIC

Michelstadt

Port code : MIS

Miesbach

Port code : MIE

Miltenberg

Port code : MIL

Miltzow

Port code : MZW

Mindelheim

Port code : MIH

Mintraching

Port code : MTR

Mittenwald

Port code : MIT

Mitterteich

Port code : MTH

Mittweida

Port code : MTW

Mittwitz

Port code : MTZ

M?ckm?hl

Port code : MML

Moehnesee-Guenne

Port code : MGU

Mogendorf

Port code : MOG

M?glingen

Port code : MLN

Mohnesse

Port code : MNS

M?hnsen

Port code : MNN

Mohrendorf

Port code : MHF

M?nchengladbach

Port code : MGL

Monheim

Port code : MHM

Monschau

Port code : MOU

M?nsheim

Port code : MOM

Montabaur

Port code : MON

Monzingen

Port code : MNZ

Moorenweis

Port code : MOD

Moosach

Port code : MOH

Moosburg

Port code : MOO

Morbach

Port code : MRB

M?rfelden-Walldorf

Port code : MWA

Morsbach

Port code : MBH

Morsum/Sylt

Port code : MOR

Mosbach

Port code : MOB

Mossautal

Port code : MSU

Muenden

Port code : MUD

Mueselwitz

Port code : MWZ

Muggensturm

Port code : MGS

M?hlacker

Port code : MUL

M?hldorf

Port code : MUF

M?hlenberg

Port code : MLG

M?hlhausen

Port code : MHL

M?hlheim am Main

Port code : MLM

M?hlheim an der Ruhr

Port code : MUH

M?hlheim-K?rlich

Port code : MKA

M?hltal

Port code : MUT

M?llheim

Port code : MUE

M?lsen Sankt Jacob

Port code : MSJ

M?nchberg

Port code : MUG

M?nchen

Port code : MUC

M?nchsm?nster

Port code : MUM

M?nchweiler

Port code : MUW

M?nsingen

Port code : MGN

Munster

Port code : MUN

M?nster

Port code : MSR

M?rlenbach

Port code : MBA

Murrhardt

Port code : MHT

Nabburg

Port code : NAB

Nachrodt

Port code : NCH

Nackenheim

Port code : NAC

Nassau/Lahn

Port code : NSU

Nast?tten

Port code : NAN

Naumburg

Port code : NBU

Neckarelz

Port code : NEZ

Neckargem?nd

Port code : NMD

Neckarsteinach

Port code : NST

Neckarsulm

Port code : NEM

Neidenfels/Pfalz

Port code : NEI

Neidenstein

Port code : NDN

Neiderwinkling

Port code : NWK

Nellingen

Port code : NGN

Nentershausen

Port code : NHU

Nessmersiel

Port code : NES

Netphen

Port code : NPN

Nettetal

Port code : NTL

Neu Anspach

Port code : NUA

Neu Bartelshagen, Nis

Port code : NBA

Neu Isenburg

Port code : NIS

Neu Wulmstorf

Port code : NWU

Neubiberg

Port code : NIB

Neubrandenburg

Port code : NEB

Neubr?cke

Port code : NEE

Neuburg an der Donau

Port code : NBG

Neuburg-Kammel

Port code : NGK

Neuenb?rg

Port code : NEG

Neuenburg am Rhein

Port code : NBR

Neuenhaus

Port code : NAS

Neuenkirchen

Port code : NEK

Neuenkirchen/Steinfurt

Port code : NKT

Neuenrade (Werdhol)

Port code : NEV

Neuenschleuse

Port code : NSC

Neufahrn/Freising

Port code : NFF

Neufeld

Port code : NEF

Neugersdorf

Port code : NGD

Neuharlingersiel

Port code : NHS

Neuhaus/Oste

Port code : NEH

Neuhausen

Port code : NUX

Neuhausen auf den Fildern

Port code : NHF

Neukirchen/Erzgebirge

Port code : NKI

Neukirchen/Pleisse

Port code : NKC

Neuland/Elbe

Port code : NEL

Neumarkt

Port code : NET

Neum?nster

Port code : NEU

Neunkirchen am Sand

Port code : NKS

Neunkirchen/Saar

Port code : NKN

Neunkirchen/Siegen

Port code : NCN

Neunkirchen-Seelscheid

Port code : NEN

Neuruppin

Port code : NPP

Neus?ss

Port code : NUS

Neustadt

Port code : NDT

Neustadt (Wied)

Port code : NEW

Neustadt am R?benberge

Port code : NRB

Neustadt an der Donau

Port code : NTD

Neustadt an der Waldnaab

Port code : NSB

Neustadt/Aisch

Port code : NSA

Neustadt/Coburg

Port code : NEC

Neustadt/Holstein

Port code : NHO

Neustadt/Weinstrasse

Port code : NSW

Neustrelitz

Port code : NER

Neutraubling

Port code : NTG

Neu-Ulm

Port code : NUL

Neuwied

Port code : NED

Nieb?ll

Port code : NIL

Nieder Aula

Port code : NIA

Nieder Hochstadt

Port code : NHT

Niederfischbach

Port code : NFB

Niederirsen

Port code : NDR

Niederkassel

Port code : NKL

Niederkr?chten

Port code : NRN

Niedernberg

Port code : NDB

Niederneisen

Port code : NNS

Niedernhausen

Port code : NRH

Nieder-Olm

Port code : NOL

Niederwalluf

Port code : NWF

Nieder-Werbe

Port code : NDW

Niederwerrn

Port code : NWM

Niederzier

Port code : NIR

Niefern

Port code : NFN

Nienburg

Port code : NIE

Nierstein

Port code : NIN

Norddeich

Port code : NOE

Norddeich/Dithm.

Port code : NDD

Nordenham

Port code : NHA

Norderney

Port code : NRD

Norderstedt

Port code : NOT

Nordhalben

Port code : NBN

Nordhausen

Port code : NDH

Nordheim

Port code : NDM

Nordhorn

Port code : NHN

N?rdlingen

Port code : NON

Nordstrand I.

Port code : NOR

N?rten-Hardenberg

Port code : NOH

Northeim

Port code : NOM

Nortrup

Port code : NOP

Nottuln

Port code : NLN

Nufringen

Port code : NUF

N?mbrecht

Port code : NUT

Nunchritz

Port code : NTZ

N?rnberg

Port code : NUE

N?rtingen

Port code : NUN

Nussloch

Port code : NUH

Ober Ramstadt

Port code : OBR

Oberammergau

Port code : OBA

Oberasbach

Port code : OBC

Oberdachstetten

Port code : OBD

Oberderdingen

Port code : ODN

Oberhachingen

Port code : OHA

Oberhausen

Port code : OBE

Oberhoechstadt

Port code : OHO

Oberkirch

Port code : OKH

Oberkleen

Port code : OKL

Obernburg

Port code : OBG

Oberndorf am Neckar

Port code : ODF

Obersontheim

Port code : OZH

Oberstdorf

Port code : OBF

Obersulm

Port code : OSM

Obertshausen

Port code : OBN

Oberursel

Port code : OBL

Oberwolfach

Port code : OBH

Obrigheim

Port code : OGH

Ochsenfurt

Port code : OCF

Ochsenhausen

Port code : OCH

Ochtrup

Port code : OCT

Odenthal

Port code : ODE

Oelsa/Freital

Port code : OEA

Oelsnitz

Port code : OSZ

Oer-Erkenschwick

Port code : OER

Oerlingshausen

Port code : OEN

Offenbach

Port code : OFF

Offenburg

Port code : OFG

Offenhausen

Port code : OFH

Offingen

Port code : OFN

Ofterschwang

Port code : OFT

Ohlweiler

Port code : OWL

Ohrdruf

Port code : ODR

?hringen

Port code : OEH

Olbersdorf

Port code : OLF

Olching

Port code : OLC

Oldenburg/Holstein

Port code : OLH

Oldenburg/Oldenburg

Port code : OLO

Oldenb?ttel

Port code : OLB

Oldendorf/Hessen

Port code : ODH

Olpenitz

Port code : OLP

Olsberg

Port code : OLS

Oppenheim

Port code : OPP

Oranienburg

Port code : ORA

Ortenberg

Port code : ORB

Ortenburg

Port code : OCE

Orth/Fehmarn

Port code : ORT

Ortrand

Port code : OTD

Oschersleben

Port code : OLN

Osnabr?ck

Port code : OSN

Osterburken

Port code : OST

Ostercappeln

Port code : OCP

Osterhausen

Port code : OSH

Osterhofen

Port code : OHN

Osterholz-Scharmbeck

Port code : OSS

Ostermoor

Port code : OSR

Osterode

Port code : OSE

Ostfildern

Port code : OSF

?stringen

Port code : OES

Otigheim

Port code : OTG

Otterndorf

Port code : OTT

Ottersheim

Port code : OTR

Ottobeuren

Port code : OTB

Ottobrunn

Port code : OTN

Ovelg?nne

Port code : OVE

Paderborn

Port code : PAD

Pahlhude

Port code : PAH

Papenburg

Port code : PAP

Pappenheim

Port code : PPP

Parchim

Port code : PCH

Parsberg

Port code : PAR

Partenstein

Port code : PTS

Pasewalk

Port code : PWK

Pattensen

Port code : PNN

Peenem?nde

Port code : PEF

Pegnitz

Port code : PEG

Peissenberg

Port code : PBG

Peiting

Port code : PTG

Pellworm I.

Port code : PEL

Penzberg

Port code : PEZ

Petersberg

Port code : PET

Petersdorf

Port code : PTD

Petershagen/Weser

Port code : PSW

Pfaffenhofen an der Ilm

Port code : PFA

Pfalzgrafenweiler

Port code : PGR

Pfarrkirchen

Port code : PFK

Pforzheim

Port code : PFO

Pfullendorf

Port code : PFU

Pfullingen

Port code : PFN

Pfungstadt

Port code : PFT

Philippsburg

Port code : PHG

Philippsthal

Port code : PHI

Philippsthal

Port code : PHT

Pinneberg

Port code : PIN

Pirmasens

Port code : PIR

Planegg

Port code : PLG

Plankstsdt

Port code : PKS

Plattling

Port code : PLA

Pleidelsheim

Port code : PLH

Plettenberg

Port code : PLE

Plochingen

Port code : PLO

Pl?derhausen

Port code : PHN

Pocking

Port code : POC

Pohlheim

Port code : POH

Pomellen

Port code : POM

Porta Westfalica

Port code : POW

P?ssneck

Port code : PTV

Posterbauer-Heng

Port code : POS

Potsdam

Port code : POT

Premnitz

Port code : PTZ

Prerzfeld

Port code : PZD

Preussisch-Oldendorf

Port code : POL

Prichsenstadt

Port code : PRT

Prien/Chiemsee

Port code : PRI

Pritzwalk

Port code : PRK

Puchheim

Port code : PUC

Pulheim

Port code : PUL

Pullach

Port code : PUH

Pullach im Isartal

Port code : PUI

Puschendorf

Port code : PDF

Puttgarden

Port code : PUT

Putzborn

Port code : PUZ

Putzbrunn

Port code : PBN

Quakenbr?ck

Port code : QUA

Quedlinburg

Port code : QUE

Quickborn

Port code : QKB

Rabenau

Port code : RAB

Rackwitz

Port code : RKW

Radeberg

Port code : RAG

Radebeul

Port code : RBL

Radevormwald

Port code : RDV

Radolfzell

Port code : RAD

Rammelsbach

Port code : RNI

Ramsloh

Port code : RMO

Ramstein-Miesenbach

Port code : RAM

Ransbach-Baumbach

Port code : RBA

Rantum, Sylt

Port code : RAN

Rastatt

Port code : RAS

Rastede

Port code : RAE

Rathenow

Port code : RNW

Rathmannsdorf

Port code : RMD

Ratingen

Port code : RAT

Ratzeburg

Port code : RZG

Raubach

Port code : RBC

Raubling

Port code : RLG

Raunheim

Port code : RAU

Rauschenberg

Port code : RBG

Ravensburg

Port code : RAV

Recklinghausen

Port code : REC

Rednitzhembach

Port code : REH

Redwitz a/d Rodach

Port code : REZ

Reepsholt

Port code : REE

Regensburg

Port code : REG

Rehburg-Loccum

Port code : RLO

Reichelsheim

Port code : RLM

Reichenau

Port code : RNU

Reichenschwand

Port code : RSW

Reinbek

Port code : REI

Reinersdorf

Port code : RSF

Reinfeld

Port code : RFD

Reinheim

Port code : RHM

Reinsdorf

Port code : RFA

Reischof

Port code : ROF

Remagen

Port code : REM

Remlingen

Port code : RLI

Remscheid

Port code : RED

Remshalden

Port code : RHN

Renchen

Port code : RCN

Rendsburg

Port code : REN

Rengsdorf

Port code : REF

Renningen

Port code : RNN

Reutlingen

Port code : REU

Rheda-Wiedenbr?ck

Port code : RHW

Rheinbach

Port code : RHH

Rheinberg

Port code : RHB

Rheinb?llen

Port code : RBN

Rheinbreitbach

Port code : RBB

Rheinbrohl

Port code : RHL

Rheindahlen

Port code : RHD

Rheinfelden

Port code : RFN

Rheinhausen

Port code : RNH

Rheinm?nster

Port code : RHR

Rieden (Amberg-Sulzbach)

Port code : RDB

Riederich

Port code : RDZ

Riedlingen

Port code : RIE

Rietberg

Port code : RIG

Rinnthal

Port code : RIL

Rinteln

Port code : RIN

Risenbach

Port code : RIB

Ritterhude

Port code : RTE

Rittershausen

Port code : RTR

R?blingen

Port code : ROE

Rockenhausen

Port code : ROH

Rodach-Redwitz

Port code : RRZ

Rodenbach

Port code : ROB

Rodenkirchen

Port code : ROD

R?dental

Port code : RTL

R?dermark

Port code : ROK

R?hrsdorf

Port code : RDR

Roigheim

Port code : RGH

R?merberg

Port code : ROG

Ronneburg

Port code : RON

Rosbach

Port code : RSB

Rosenberg/Ostalb

Port code : RSG

Rosenheim

Port code : ROS

R?srath

Port code : RRH

Rossdorf

Port code : RDF

Rossleben

Port code : RLN

Rostock

Port code : RSK

Rotenburg/W?mme

Port code : ROW

Rothausen

Port code : RUS

R?thenbach

Port code : RNB

R?thenbach an der Pegnitz

Port code : ROP

Rothenburg

Port code : RTG

Rothenburg ob der Tauber

Port code : ROT

Rotherbach

Port code : RTB

Rothkreuz

Port code : RTZ

Rott am Inn

Port code : RAI

Rottach-Egern

Port code : RTC

Rottenbach

Port code : RBH

Rottenbuch

Port code : RTN

Rottweil

Port code : ROL

Rudersberg

Port code : RUD

R?desheim

Port code : RUE

Rudolstadt

Port code : RUL

Ruenderoth

Port code : RRO

Ruhpolding

Port code : RUG

Ruhrort

Port code : ROR

R?mmelsheim

Port code : RUH

Ruppichteroth

Port code : RUP

R?sselsheim

Port code : RUM

Rutesheim

Port code : RTM

Saal an der Donau

Port code : SDO

Saal an der Saale

Port code : SVJ

Saalfeld

Port code : SAD

Saarbr?cken

Port code : SCN

Saarburg

Port code : SAG

Saarlouis

Port code : SAA

Sachsen-bei-Ansbach

Port code : SAC

Sachsenheim

Port code : SSN

Saerbeck

Port code : SEK

Salzgitter

Port code : SAR

Salzkotten

Port code : SZN

Salzwedel

Port code : SZW

Sandbach

Port code : SDB

Sande, Friesland

Port code : SDE

Sandhausen

Port code : SAN

Sangerhausen

Port code : SHA

Sankt Georgen im Schwarzwald

Port code : SGS

Sarlhusen

Port code : SRU

Sarstedt

Port code : SAT

Sasbach

Port code : SAB

Sassnitz

Port code : SAS

Saterland

Port code : SLD

Sauerlach

Port code : SRL

Saulgau

Port code : SLU

Saulheim

Port code : SAH

Schacht-Audorf

Port code : SAU

Schalchern

Port code : SLC

Schalksm?hle

Port code : SME

Scheessel

Port code : SCL

Scheidt

Port code : SET

Scheinfeld

Port code : SCD

Schellerfeld

Port code : SFE

Schenkenzell

Port code : SZL

Schermbeck

Port code : SCK

Schieder-Schwalenberg

Port code : SSC

Schierling

Port code : SCR

Schifferstadt

Port code : SFS

Schkeuditz

Port code : SKZ

Schkopau

Port code : SKO

Schlandern

Port code : SCA

Schlauroth

Port code : SCU

Schleswig

Port code : SLS

Schloss Holte-Stukenbrock

Port code : SHS

Schl?chtern

Port code : SLN

Schmallenberg

Port code : SLG

Schmilka

Port code : SHI

Schnelldorf

Port code : SDR

Schneverdingen

Port code : SVN

Schoelln

Port code : SCO

Sch?llkrippen

Port code : SLK

Sch?nberg

Port code : SCB

Sch?neck

Port code : SNK

Schongau

Port code : SGU

Schopfheim

Port code : SHM

Schopfloch/Freudenstadt

Port code : SLH

Schorndorf

Port code : SDF

Schortens

Port code : SCS

Schotten

Port code : SOT

Schramberg

Port code : SCG

Schriesheim

Port code : SCM

Schrobenhausen

Port code : SBH

Sch?lpersiel

Port code : SPS

Sch?ttorf

Port code : SRF

Schwabach

Port code : SWB

Schwabhausen

Port code : SBN

Schw?bisch-Gm?nd

Port code : SGD

Schw?bisch-Hall

Port code : SHL

Schwabm?nchen

Port code : SMN

Schwaig

Port code : SWG

Schwaikheim

Port code : SWK

Schwalbach

Port code : SKV

Schwalmstadt

Port code : SCT

Schwalmtal

Port code : SWL

Schwandorf

Port code : SCF

Schwanewede

Port code : SDA

Schwarzach

Port code : SZH

Schwarzenbach

Port code : SZB

Schwarzenberg

Port code : SHZ

Schwarzenfeld

Port code : SWD

Schwedt

Port code : SDT

Schweich

Port code : SWH

Schweinfurt

Port code : SCW

Schwelm

Port code : SLM

Schwenningen

Port code : SWN

Schwerin

Port code : SWR

Schweringen

Port code : SRI

Schwerte

Port code : SCE

Schwetzingen

Port code : SCH

Schwieberdingen

Port code : SWI

Sedelsberg

Port code : SBG

Seeheim-Jugenheim

Port code : SHE

Seevetal

Port code : SVL

Sehestedt/Eider

Port code : SEH

Seligenstadt

Port code : SLT

Selingenstadt

Port code : SIS

SeltersWesterwald

Port code : SEL

Sembach

Port code : SEX

Sendenhorst

Port code : SEN

Sennelager

Port code : SNG

Sessenbach

Port code : SHB

Siegburg

Port code : SIG

Siegelbach

Port code : SLB

Siegsdorf

Port code : SOF

Siershahn

Port code : SHN

Sigmaringen

Port code : SMG

Simmerath

Port code : SRH

Simmern/Hunsr?ck

Port code : SIM

Simmertal

Port code : SIL

Sindelfingen

Port code : SDN

Singhofen

Port code : SGH

Sinsheim

Port code : SIH

Sirzenich

Port code : SRZ

Sittensen

Port code : SIT

Sobernheim

Port code : SBM

Solingen

Port code : SOL

Solnhofen

Port code : SHF

Sonneberg

Port code : SON

Sonnenfeld

Port code : SOD

Sonsbeck

Port code : SOK

Sontheim/Brenz

Port code : SNM

Sonthofen

Port code : SFN

Sottrum

Port code : SGF

Spaichingen

Port code : SPA

Spangdahlem

Port code : SPM

Spechtsbrunn

Port code : SPC

Speichersdorf

Port code : SPF

Spieckeroog I.

Port code : SPI

Spiegelau

Port code : SPU

Spremberg

Port code : SMB

Sprendlingen/Rheinhessen

Port code : SPR

Springe

Port code : SRE

Sprockh?vel

Port code : SPO

St Aldegund

Port code : SAE

St Ingbert

Port code : STI

St Ingbert-Rohrbach

Port code : SIR

St Johann

Port code : SJO

St Katharinen

Port code : STK

St Margarethen

Port code : SMA

St Michaelisdonn

Port code : SMI

St Peter-Ording

Port code : PSH

St Wendel

Port code : SWE

Stadersand

Port code : STS

Stadt Allendorf

Port code : SAL

Stadtbergen

Port code : SDG

Stadthagen

Port code : STH

Stadtlohn

Port code : SLO

Staffelstein

Port code : SFF

Stammbach

Port code : SBC

Starnberg

Port code : STN

Stassfurt

Port code : STF

Staufen

Port code : SUF

Staufen im Breisgau

Port code : SBR