Ιταλία

 • Ιταλία
 • Rome
 • 301230.0 km²
 • Euro - (€)
 • Italian - Italiano
 • 60340328
 • +39


Καιρός 

 • 15,06℃
 • 15,06℃
 • 15,06℃
 • 72%
 • 1,82 μ/δ
 • 1010 hPa
Επόμενη ενημέρωση : 07-12-2022 15:00
Πηγή κατά προσέγγιση : openweathermap

Γενικές πληροφορίες για Ιταλία

Η Ιταλία είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός εξωτερικού για τους Έλληνες. Είναι μια πολύ όμορφη χώρα που επηρέασε όσο λίγες την Ευρωπαϊκή ιστορία. Διαθέτει μια από τις ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη και παράγει σχεδόν τα πάντα καθώς διαθέτει πολύ σημαντική βιομηχανία. Συγκαταλέγεται στις πρωτοπόρες χώρες στους τομείς της μόδας, της γεωργίας, της εκπαίδευσης, της μουσικής, της αρχιτεκτονικής, της αυτοκινητοβιομηχανίας και σε πολλούς άλλους τομείς. Από τις σημαντικότερες βιομηχανίες της όμως και η πιο ανταγωνιστική είναι ο τουρισμός καθώς η Ιταλία συγκεντρώνει στο έδαφός της το 25% των χαρακτηρισμένων μνημείων της Ευρώπης και χάρη και στην υποδομή της προσελκύει περί τα 50.000.000 τουριστών ετησίως.
Στις πόλεις της Ιταλίας ελάχιστα σημαντικό είναι το να επισκεφτεί κανείς μουσεία για να ζήσει λίγο από την ιστορία της καθώς οι περισσότερες πόλεις, διατηρημένες όπως είναι, θυμίζουν πολύ έντονα το παρελθόν τους. Μικρές ή μεγάλες πόλεις, όλες διαθέτουν ένα ιστορικό κέντρο, με μια πλατεία και έναν καθεδρικό ναό ή και άλλα μεγαλοπρεπή κτίρια όπως αρένες, πύργους, παλάτια, κάστρα και άλλα μνημεία.
Εκτός όμως από την ιστορία της και τους υπέροχους οικισμούς, η Ιταλία έχει και πολλές φυσικές ομορφιές, όπως τις θάλασσές της, τις οροσειρές των Απένινων και των Άλπεων, τις φαντασμαγορικές λίμνες στο βορρά και τα ηφαίστειά της Βεζούβιο και Αίτνα.
Οι πιο τουριστικές πόλεις της Ιταλίας είναι η Ρώμη, η Φλωρεντία και η Βενετία. Στη Ρώμη μπορεί να δει κανείς το Κολοσσέο, το Βατικάνο με τον Άγιο Πέτρο και τα μουσεία του, το Vittoriano, την piazza di Spagna, την piazza Navona κλπ. Στη Φλωρεντία υπάρχει το θεόρατο Duomo, το Βαπτιστήριο, η piazza della Signoria, η αναγεννησιακή γκαλερί Uffizi, η παλιά γέφυρα κλπ. Στη Βενετία υπάρχει η βασιλική του Αγίου Μάρκου με την ομώνυμη πλατεία και το καμπαναριό, η γέφυρα Ριάλτο, το μεγάλο κανάλι και τα χιλιάδες στενά σοκάκια και κανάλια που απαρτίζουν την πόλη αυτή. Άλλες πολύ όμορφες πόλεις είναι το Μιλάνο, η Νάπολι, η Πίζα, η Ραβέννα, η Σιέννα, η Βερόνα και το Σαν Μαρίνο που είναι ανεξάρτητο κρατίδιο.Πατήστε στην ερώτηση για την απάντηση

Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείτε είναι τα προσωπικά σας αντικείμενα και όλα όσα πρέπει να βρίσκονται στην προσωπική σας τσάντα: το πορτοφόλι σας , η ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες ή κάρτα ΑΤΜ, τα εισιτήρια ταξιδιού, το πάσο σας (για τους φοιτητές ) και ενδεχομένως το δίπλωμα οδήγησης για όσους συνηθίζουν να νοικιάζουν κάποιο όχημα μεταφοράς για τις βόλτες τους.

Ρωτήστε τι ώρα αναμένεται να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας. Πολλά πρακτορεία ενοικίασης αρχίζουν να χρεώνουν για κάθε 24-ώρες από την στιγμή της ενοικίασης, και θα χρεώσουν πλήρη ημέρα για αυτοκίνητα που επιστρέφονται μετά την έναρξη της επόμενης 24-ωρης περιόδου.
Να έχετε υπόψη σας ότι πολλές χώρες έχουν ελάχιστη και μέγιστη ηλικία ενοικίασης. Οι οδηγοί κάτω των 25 ή από 70 ετών μπορεί να αντιμετωπίσουν επιπλέον χρεώσεις ή να μην τους επιτραπεί καθόλου η ενοικίαση. Όταν είναι εφικτό, και σε περίπτωση που δείτε κάποια διαφήμιση για ειδική προσφορά στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κόψτε την αγγελία ή σημειώστε τον κωδικό προώθησης. Πολλές από τις καλύτερες τιμές δεν εμφανίζονται στις οθόνες των υπολογιστών των πρακτορείων χωρίς μια μικρή ώθηση.
Να ρωτάτε πάντα για τους ηλικιωμένους πολίτες, AAA, τις πιστωτικές κάρτες και τις εκπτώσεις στα προγράμματα πτήσης για τακτικούς πελάτες ή πρόσθετες προσφορές.
Κατά την πραγματοποίηση κράτησης για παραλαβή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο, επιλέξτε κάποιο μικρότερο αυτοκίνητο από αυτό που θα επιθυμούσατε. Οι στόλοι αυτοκινήτων στα αεροδρόμια γεμίζουν συχνά με μεγαλύτερα αυτοκίνητα, καθώς αυτά χρησιμοποιούνται κυρίως από όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, και λαμβάνουν συχνά δωρεάν αναβάθμιση από κράτηση αυτοκινήτου πόλης. Να έχετε υπόψη σας, ωστόσο, ότι τα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα είναι συνήθως μικρότερα από τα Αμερικάνικα αντίστοιχα, ενώ αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο αν έχετε σκοπό να οδηγήσετε σε στενούς επαρχιακούς δρόμους, δεν είναι τόσο καλό για όσους έχουν υπερβολικά μεγάλο ύψος, κουβαλάνε πολλές αποσκευές, ή ταξιδεύουν οικογενειακώς ή με μεγάλα γκρουπ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μην το διακινδυνεύσετε – φροντίστε να παραγγείλετε το μέγεθος που χρειάζεστε σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να κερδίσετε κάποια αναβάθμιση.
Σε πολλές χώρες, το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων αποτελεί τον κανόνα και θα χρειαστεί να πληρώσετε για να ένα αυτόματο. Αν οδηγείτε αυτοκίνητο με λεβιέ, μπορεί να σας γλυτώσει από το κόστος και τις φασαρίες. Η οδήγηση στο εξωτερικό μπορεί συχνά να είναι πιο δύσκολη απ’ ότι στην πατρίδα, η επίστρωση στους δρόμους μπορεί να είναι ελλιπής, φιδωτή, ή επισφαλώς τοποθετημένη σε ορεινές περιοχές ή σε βραχώδεις περιοχές κοντά σε ωκεανούς. Για αυτό το λόγο, είναι συχνά καλή ιδέα να μοιράσετε την οδήγηση – οπότε αν η οδήγηση αυτοκινήτου με χειροκίνητο κιβώτιο δεν είναι για τον καθένα, σκεφτείτε να ψάξετε για αυτόματο. Επίσης, αν πρόκειται να ταξιδέψετε σε μια χώρα όπως η Αγγλία ή η Αυστραλία, βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με την οδήγηση στην αριστερή πλευρά του δρόμου – μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό!
Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης
Αν ταξιδεύετε σε κάποια Αγγλόφωνη χώρα, είναι πιθανόν να είσαστε σε θέση να οδηγήσετε με το Ευρωπαϊκο Δίπλωμα Οδήγησης. Ωστόσο, πολλές άλλες χώρες θα σας ζητήσουν να έχετε επίσης Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης (IDP), το οποίο είναι βασικά απλώς ένα έγγραφο που μεταφράζει τις πληροφορίες σας σε 10 διαφορετικές γλώσσες και αναγνωρίζεται σε πάνω από 150 χώρες. Αν έχετε σκοπό να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο εξωτερικό, μπορεί να σας ζητήσουν να παρουσιάσετε και αυτό μαζί με την τυπική άδεια οδήγησης. Πρέπει να είσαστε τουλάχιστον 18 χρονών για να αποκτήσετε IDP.
Στην Ελλάδα υπεύθυνη για την έκδοση του Διεθνούς Διπλώματος Οδήγησης, ειναι η ΕΛΠΑ. Προειδοποιείστε ότι υπάρχουν και πολλές ιστοσελίδες που πωλούν πλαστά – οπότε προσέχετε μην πέσετε θύματα εξαπάτησης.
Βεβαιωθείτε ότι πήρατε μαζί σας το Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης IDP πριν φύγετε από το σπίτι, καθώς θα πρέπει να έχει εκδοθεί στην πατρίδα σας. Το IDP δεν αποτελεί το ίδιο Δίπλωμα, αλλά απλώς μια μετάφραση του διπλώματος που έχει εκδοθεί στην χώρα όπου κατοικείται. Σε περίπτωση που σας σταματήσουν υπάλληλοι της αρχής επιβολής του νόμου στο εξωτερικό, πρέπει να επιδείξετε τόσο το Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης IDP όσο και την Άδεια Οδήγησης που έχει εκδοθεί στην πατρίδα σας. Το μοναδικό αρχείο οδήγησης που έχετε επομένως είναι εκείνο που έχει εκδοθεί εντός των συνόρων της πατρίδας σας, ως εκ τούτου υποχρεούστε να ακολουθείτε τους τοπικούς κανόνες οδήγησης. Οποιαδήποτε παράβαση ή κλήση βεβαιωθεί ή εκδοθεί στο εξωτερικό θα σας περιμένει και όταν επιστρέψετε στην πατρίδα.
Ρωτήστε στο προξενείο ή στην πρεσβεία της χώρας, την οποία επισκέπτεστε για να ενημερωθείτε σχετικά με τις πολιτικές που αφορούν στην διεθνή οδήγηση.

Πατήστε σε μια απο τις θεωρήσεις για να μεταφερθείτε σε νέο παράθυρο στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών Ελλάδος

Αριθμοί έκτακτης ανάγκης για Ιταλία

 • Αστυνομία : 112
 • Κέντρο Άμεσης Βοήθειας : 112
 • Πυροσβεστική : 112
 • Σημειώσεις :

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ - Ιταλία

San Domino Island Heliport

IATA code : TQR

Crotone

IATA code : CRV

Bari / Palese International

IATA code : BRI

Foggia / Gino Lisa

IATA code : FOG

Taranto / Grottaglie

IATA code : TAR

Pescara International

IATA code : PSR

Brindisi / Casale

IATA code : BDS

Lamezia Terme

IATA code : SUF

Comiso ""Vincenzo Magliocco""

IATA code : CIY

Catania / Fontanarossa

IATA code : CTA

Lampedusa

IATA code : LMP

Pantelleria

IATA code : PNL

Palermo / Punta Raisi

IATA code : PMO

Reggio Calabria

IATA code : REG

Trapani / Birgi

IATA code : TPS

Sigonella

IATA code : NSY

Belluno

IATA code : BLX

Ravenna

IATA code : RAN

Trento / Mattarello

IATA code : ZIA

Alghero / Fertilia

IATA code : AHO

Decimomannu

IATA code : DCI

Cagliari / Elmas

IATA code : CAG

Olbia / Costa Smeralda

IATA code : OLB

Tortoli' / Arbatax

IATA code : TTB

Varese / Venegono

IATA code : QVA

Massa Cinquale

IATA code : QMM

Malpensa International

IATA code : MXP

Bergamo / Orio Al Serio

IATA code : BGY

Torino / Caselle International

IATA code : TRN

Villanova D'Albenga International

IATA code : ALL

Genova / Sestri Cristoforo Colombo

IATA code : GOA

Piacenza

IATA code : QPZ

Cuneo / Levaldigi

IATA code : CUF

Aviano Air Base

IATA code : AVB

Bolzano

IATA code : BZO

Udine / Campoformido Air Base

IATA code : UDN

Bologna / Borgo Panigale

IATA code : BLQ

Treviso / Sant'Angelo

IATA code : TSF

Brescia / Montichiari

IATA code : VBS

Trieste / Ronchi Dei Legionari

IATA code : TRS

Rimini / Miramare - Federico Fellini International

IATA code : RMI

Vicenza

IATA code : VIC

Verona / Villafranca

IATA code : VRN

Ancona / Falconara

IATA code : AOI

Venezia / Tessera - Marco Polo

IATA code : VCE

Lucca / Tassignano

IATA code : LCV

Siena / Ampugnano

IATA code : SAY

Ciampino

IATA code : CIA

Leonardo Da Vinci (Fiumicino) International

IATA code : FCO

Frosinone Military

IATA code : QFR

Salerno / Pontecagnano

IATA code : QSR

Marina Di Campo

IATA code : EBA

Pisa / San Giusto - Galileo Galilei International

IATA code : PSA

Firenze / Peretola

IATA code : FLR

Grosseto

IATA code : GRS

Perugia / San Egidio

IATA code : PEG

ΛΙΜΑΝΙΑ - Ιταλία

Acireale

Port code : ACR

Acquaviva Picena

Port code : ACQ

Adellino

Port code : ADO

Afragola

Port code : AFR

Agliana

Port code : AGL

Agrigento

Port code : AGR

Airasca

Port code : AIA

Albano Sant Alessandro

Port code : ASA

Albavilla

Port code : AVA

Albenga

Port code : ALL

Albisola Marina

Port code : ASM

Albizzate

Port code : ALB

Alessandria

Port code : ALE

Alghero

Port code : AHO

Alicudi

Port code : ALI

Altamura

Port code : ATM

Altavilla Vicentina

Port code : ALV

Ampezzo

Port code : APZ

Anzola Dell'emilia

Port code : ADE

Arbatax

Port code : ATX

Arquata Scrivia

Port code : ARQ

Arquota

Port code : AQU

Arsiero

Port code : ARS

Arzergrande

Port code : AKD

Arzignano

Port code : ARI

Ascoli Piceno

Port code : ASP

Augusta

Port code : AUG

Avellino

Port code : AVE

Avezzano

Port code : AVZ

Badia Calavena

Port code : BVA

Badia Cantignano

Port code : BCG

Baggiovara

Port code : BGG

Bagnasco

Port code : BNS

Bagni Ai Tivoli

Port code : BAV

Bagno a Ripoli

Port code : BRL

Bagnoli

Port code : BLN

Bagnoli di Sopra

Port code : BGS

Bagnolo in Pano

Port code : BGP

Bagnolo Mella

Port code : BAM

Bagno-Rubiera

Port code : BAG

Barcellona

Port code : BAR

Bardolino

Port code : BLI

Barletta

Port code : BLT

Barrafranca

Port code : BRF

Basiano

Port code : BAO

Bassano del Grappa

Port code : BDG

Bastia Umbra

Port code : BAS

Bastiglia

Port code : BTG

Battapaglia

Port code : BAT

Bazzano

Port code : BZN

Bedizzole(Brescia)

Port code : BED

Bellano

Port code : BEL

Belluno

Port code : BLX

Bellusco

Port code : BLL

Benevento

Port code : BEN

Bentivoglio

Port code : BVG

Bergamo

Port code : BGO

Bertinoro

Port code : BIN

Bianconese di Fontevivo

Port code : BDF

Biassono

Port code : BIA

Bibbiena

Port code : BBB

Bigolino

Port code : BIG

Binasco

Port code : BIO

Bitonto

Port code : BTO

Bitritto

Port code : BIT

Bolgare

Port code : BGR

Bolgheri

Port code : BHI

Bologna

Port code : BLQ

Bolognetta

Port code : BOL

Bolzaneto

Port code : BLZ

Bolzano

Port code : BZO

Bomporto

Port code : BOM

Bondeno

Port code : BON

Borgo a Mozzano

Port code : BMZ

Borgo Di Trevi

Port code : BOR

Borgo Panigale

Port code : BPG

Borgo San Dalmazzo

Port code : BSD

Borgo San Lorenzo

Port code : BSL

Borgo Ticino

Port code : BGT

Borgofranco D'ivrea

Port code : BOG

Borgolavezzaro

Port code : BOO

Borgomanero

Port code : BMR

Borgonovo Val Tidone

Port code : BVT

Borgoricco

Port code : BGI

Borgosesia

Port code : BGM

Botega D Colborgolo

Port code : BOT

Bovalenta

Port code : BOV

Bovisio Masciago

Port code : BMO

Bovolone

Port code : BVL

Breganze

Port code : BGZ

Bregnano

Port code : BNO

Brembate Di Sopra

Port code : BRS

Brendola (Vicenza)

Port code : BRN

Brescello

Port code : BRE

Brescia

Port code : BRC

Brianza

Port code : BZI

Briga Novarese

Port code : BRG

Brindisi

Port code : BDS

Brisighella

Port code : BSG

Brugnera

Port code : BGN

Brugnetto di Ripe

Port code : BDR

Bruneck

Port code : BEK

Bruzolo di Susa

Port code : BZD

Bubano di Mordano

Port code : BBO

Buccinasco

Port code : BUC

Bussero

Port code : BUS

Busseto

Port code : BST

Busto Arsizio

Port code : BUA

Busto Garolfo

Port code : BUG

Buttigliera d'Asti

Port code : BDA

Buttrio

Port code : BTT

Ca' Degli Oppi

Port code : CDO

Cabiate

Port code : CAB

Cagliari

Port code : CAG

Cairate

Port code : CEU

Caivano

Port code : CAI

Calasetta

Port code : CLS

Calderara di Reno

Port code : DRI

Calderari

Port code : CDI

Calderino D Monti

Port code : CDM

Calendasco

Port code : CDS

Calenzano

Port code : CAL

Caltanissetta

Port code : CTS

Cambiago

Port code : CAM

Cambiano

Port code : CIN

Camerano

Port code : CAO

Camin - Rione di Padova

Port code : CRD

Campagnola

Port code : CAA

Campegina

Port code : CPG

Campi Bisenzio

Port code : CBZ

Campo Galliano

Port code : CGA

Campobasso

Port code : COB

Campodarsego

Port code : CAP

Camposampiero

Port code : CPS

Candelbosco di Sopra

Port code : CAD

Candiana

Port code : CND

Canegrate

Port code : CAE

Canelli

Port code : CAN

Canetto

Port code : CNT

Capocolle

Port code : CCE

Capodarco di Fermo

Port code : CPF

Capraia

Port code : CPA

Capriano del Colle

Port code : CRL

Capriate San Gervasio

Port code : CPI

Caramagna

Port code : CAR

Caravaggio

Port code : CVG

Carbonera

Port code : CRB

Carcare

Port code : CAC

Carloforte

Port code : CLF

Carmagnola

Port code : CRM

Carmignano

Port code : CXM

Carmignano di Brenta

Port code : CMI

Carobbio degli Angeli

Port code : CBX

Caronno Pertusella

Port code : COP

Carpenedolo

Port code : CRP

Carrara

Port code : CRA

Carugate

Port code : CRU

Casale sul Sile

Port code : CSS

Casalecchio Di Reno

Port code : CSR

Casalfiumanese

Port code : CAF

Casalgrande

Port code : CLG

Casalmaggiore

Port code : CSM

Casamicciola

Port code : CML

Casandrino

Port code : CSN

Casarile

Port code : CSE

Casaza Ligure

Port code : CZL

Cascina

Port code : CCN

Casella d'Asolo

Port code : CDA

Caselle di Altivole

Port code : CSL

Caselle Torinese

Port code : CTI

Caserta

Port code : CST

Casinalbo

Port code : CSI

Casnate

Port code : CNE

Casnigo

Port code : CGI

Cassano Dadda

Port code : CDD

Cassano Spinola

Port code : CSP

Cassina de'Pecchi

Port code : CPC

Cassinelta

Port code : CSA

Cassino

Port code : CSO

Castagnaro

Port code : CTN

Castano Primo

Port code : CPR

Casteggio

Port code : CTG

Castegnato

Port code : CEG

Castel Boglione

Port code : CBO

Castel Bolognese

Port code : CBL

Castel Madama

Port code : CMA

Castel Maggiore

Port code : CMG

Castel San Giovanni

Port code : CNG

Castelbeforte

Port code : CBF

Castelfidardo

Port code : CFD

Castelfranco Di Sopra

Port code : CFA

Castelfranco Emilia

Port code : CFE

Castelfranco Veneto

Port code : CFV

Castelgamberto

Port code : CSG

Castella Di Godego

Port code : CSY

Castellammare Del Golfo

Port code : CTR

Castellammare Di Stabia

Port code : CAS

Castellana

Port code : CVA

Castellanza

Port code : CSZ

Castellarano

Port code : CTO

Castelletto

Port code : CTL

Castellina in Chianti

Port code : CSC

Castello

Port code : CEO

Castello D'annone

Port code : QSA

Castelnuovo

Port code : CSV

Castelnuovo Scrivia

Port code : CNS

Castelnuovo del Garda

Port code : CED

Castelovati

Port code : CVT

Castelvetro Piacentino

Port code : CVP

Castenedolo

Port code : CTD

Castiglione

Port code : CGL

Castione Andevenno

Port code : CDE

Castrette di Villorba

Port code : CDV

Castronno

Port code : CNN

Catania

Port code : CTA

Catanzaro

Port code : QCZ

Cavallirio

Port code : CAV

Cavarzere

Port code : CVZ

Cavriago

Port code : CVI

Cazzano sant'Andrea

Port code : CZS

Cecchina

Port code : CCC

Cecchini di Pasiano

Port code : CDP

Ceranesi

Port code : CER

Ceriano Laghetto

Port code : CLO

Cerignola

Port code : CEA

Cermenate

Port code : CEE

Cernusco

Port code : CNO

Certaldo

Port code : CET

Cervarese

Port code : CVR

Cesano Maderno

Port code : CEM

Cesara Novara

Port code : CEN

Cessalto

Port code : CES

Cherasco

Port code : CHE

Chiampo

Port code : CHO

Chiasso

Port code : CHS

Chiavazza

Port code : CHA

Chiavenna

Port code : CHV

Chiesa Valmalenco

Port code : CVM

Chioggia

Port code : CHI

Chiopris Viscone

Port code : CVS

Chiusa D Ginestreto

Port code : CDG

Ciampino Apt/Roma

Port code : CIA

Cimadolmo

Port code : CIM

Cinisello Balsamo

Port code : CIB

Cisano Bergamasco

Port code : CBG

Ciserano

Port code : CQQ

Cisterna di Latina

Port code : CIS

Citta Di Castello

Port code : CDC

Cittadella

Port code : CIT

Cividale del Friuli

Port code : CIF

Civita Castellana

Port code : CCA

Civitanova Marche

Port code : IOA

Civitavecchia

Port code : CVV

Civitella in Val di Chiana

Port code : CTV

Cizzolo

Port code : CIZ

Clusone

Port code : CUE

Codogno

Port code : CGN

Cogollo del Cengio

Port code : CGO

Collalto

Port code : CLT

Colle di v d'Elsa

Port code : CDL

Collebeato

Port code : CLL

Collecchio

Port code : CCH

Colleferro

Port code : CFO

Collesalvetti

Port code : COI

Cologna Veneta

Port code : CGV

Colognola ai Colli

Port code : CNL

Condove

Port code : CON

Conegliano

Port code : COG

Contrada Torremozza

Port code : COA

Corcagnano

Port code : COR

Coriano

Port code : COO

Cormano

Port code : CMN

Cormons

Port code : CMS

Cornedo Vincentino

Port code : COV

Corniglio

Port code : CRN

Correggio

Port code : CGG

Corsico

Port code : CRS

Corte Tegge

Port code : CTE

Cortenuova

Port code : CRT

Cortina d'Ampezzo

Port code : CDF

Cosenza

Port code : QCS

Cossato

Port code : COS

Cosseria

Port code : CRI

Costa di Mezzate

Port code : CMZ

Cotignola

Port code : CXN

Creazzo

Port code : CZZ

Cremona

Port code : CRE

Crescentino

Port code : CRC

Crescentio

Port code : CXO

Crespellano

Port code : CPO

Crevalcore

Port code : CVO

Croce Sull'arno FiIT

Port code : CSU

Crotone

Port code : CRV

Crugola di Mornago

Port code : CGM

Cusinati Di Rosa

Port code : CUS

Cvaion Veronese

Port code : CVN

Dalmine

Port code : DME

Daverio

Port code : DVO

Decimomannu

Port code : DCI

Desenzano del Garda

Port code : DDG

Di Barga

Port code : DIB

Dogana do Ortonovo

Port code : DDO

Domegliara

Port code : DGL

Domodossola

Port code : DOM

Dueville

Port code : DUV

Ellera di Corciano

Port code : ECO

Ercolano

Port code : ERC

Fabriano

Port code : FBR

Fabrica di Roma

Port code : FDR

Fagagna

Port code : FAA

Falconara

Port code : FAL

Favignana

Port code : FAV

Felitto

Port code : FTO

Fellette Di Romano

Port code : FEL

Fermignano

Port code : FMN

Ferrara

Port code : FRR

Ferrazza

Port code : FRZ

Fidenza

Port code : FDZ

Fiesso Umbertiano

Port code : FUT

Figine Valdarno

Port code : FVD

Figino Serenza

Port code : FSZ

Filicudi Porto

Port code : FPO

Finale Emilia

Port code : FIE

Fiorano (FRN)

Port code : FIR

Fiorano Modenese

Port code : FRN

Fiorenzuola D'arda

Port code : FNZ

Firenze

Port code : FLR

Firenzuola

Port code : FBO

Fiume Veneto

Port code : FIU

Fiumicino

Port code : FCO

Fiumicino Apt/Roma

Port code : FCO

Florano Modenese

Port code : FMD

rence = Firenze

Port code : Flo

Flumeri

Port code : FLM

Folignano

Port code : FLO

Follonica

Port code : FOL

Fontanafredda

Port code : FTF

Forlimpopoli

Port code : FPP

Formigine

Port code : FMG

Fornacette

Port code : FON

Fosalta D Prtogruaro

Port code : FOD

Fossalta di Piave

Port code : FDV

Fossano

Port code : FSS

Francavilla al Mare

Port code : FME

Frascati

Port code : FRA

Frosinone

Port code : FRO

Fucecchio

Port code : FUC

Funo D'argelato

Port code : FUN

Fustina

Port code : FUS

Galbiate

Port code : GBA

Gallarate

Port code : GTE

Gallico

Port code : GAO

Galliera

Port code : GLL

Galliera Veneta

Port code : GVE

Gallipoli

Port code : GAL

Gambara

Port code : GMB

Gambolo

Port code : GAM

Garagnano

Port code : GGO

Gardone Valtrompia

Port code : GAR

Gassino

Port code : GSO

Gattatico

Port code : GTC

Gattinara

Port code : GTA

Gazzola

Port code : GED

Gemona del Friuli

Port code : GDF

Giannutri

Port code : GII

Giardini

Port code : GIA

Ginestra

Port code : GFT

Ginostra

Port code : GOS

Gioia Tauro

Port code : GIT

Golfo Aranci

Port code : GAI

Gonnosfanadiga

Port code : GON

Gorgona

Port code : GOR

Gorizia

Port code : GZA

Gorla Maggiore

Port code : GLM

Gorla Minore

Port code : GME

Gozzano

Port code : GZO

Graglia

Port code : GGL

Gragnano

Port code : GNO

Grassobbio

Port code : GRA

Gravellona Toce

Port code : GVT

Greve in Chianti

Port code : GIC

Grezzana

Port code : GRZ

Grosseto

Port code : GRS

Grugliasco

Port code : GRG

Grugnole di Mornago

Port code : GDM

Grumello delmonte

Port code : GMD

Grumo Appula

Port code : GRU

Gualdo tadino

Port code : GTD

Gualtieri

Port code : GLT

Guardamiglio

Port code : GUA

Guastalla

Port code : GUS

Imperia

Port code : IMP

Induno Olona

Port code : INO

Invorio

Port code : INV

Isola del Giglio

Port code : IDG

Isola Santo Stefano

Port code : ISS

Isolo Ortonova

Port code : ISO

Issogne

Port code : IOE

Istrana

Port code : IST

Jerago con Orago

Port code : JCO

La Morra

Port code : LAM

La Spezia

Port code : SPE

La Turino

Port code : LAT

Lainate

Port code : LTE

Lamezia-Terme

Port code : SUF

Lampedusa

Port code : LMP

Lamporechio

Port code : LMO

Lancenigo

Port code : LGO

Lanciole Di Pitelio

Port code : LAN

Landriano

Port code : LDO

L'aquila

Port code : LAQ

Larciano

Port code : LRC

Larderello

Port code : LAR

Lariano

Port code : LNO

Lastra a Signa

Port code : LJB

Laterina

Port code : LAA

Latisana

Port code : LSN

horn = Livorno

Port code : Leg

Legnano

Port code : LGN

Legnara

Port code : LGR

Lentini

Port code : ENT

Leumann

Port code : LEU

Levanzo

Port code : LEV

Limbiate

Port code : LMB

Limite sull'Arno

Port code : LSA

Linate Apt/Milano

Port code : LIN

Liscate

Port code : LIS

Lissone

Port code : LSO

Livorno

Port code : LIV

Lombardore

Port code : LBD

Lonate Ceppino

Port code : LPP

Lucignano

Port code : LCG

Lugo di Grezzana

Port code : LGZ

Lugo di Vincenza

Port code : LDV

Luttach

Port code : LTH

Luzzara

Port code : LZA

Macerata

Port code : MCA

Macherio

Port code : MAC

Maddalena

Port code : MDA

Madigano

Port code : MAD

Magenta

Port code : MGA

Maggiore

Port code : MGG

Maghisi

Port code : MAG

Magnisi

Port code : MGN

Mairano

Port code : MAI

Malgesso

Port code : MAL

Malnate

Port code : MAT

Malpensa Apt/Milano

Port code : MXP

Mandrio di Correggio

Port code : MNC

Manerbio

Port code : MRB

Manfredonia

Port code : MFR

Mantova

Port code : MAN

Manzano

Port code : MNZ

Mappano

Port code : MPP

Maranello

Port code : MAR

Marano Ticino

Port code : MTC

Marano Vicentino

Port code : MRV

Marettimo

Port code : MMO

Marghera

Port code : MAA

Mariano Comense

Port code : MCE

Marina di Carrara

Port code : MDC

Marina di Montemarciano

Port code : MDM

Marnello

Port code : MRN

Marsaiu

Port code : MAU

Marsala

Port code : MRA

Marsciano

Port code : MRS

Martinsicuro

Port code : MTS

Maslianico

Port code : MLN

Massa Fiscaglia

Port code : MAF

Massa Lombarda

Port code : MSL

Massarosa

Port code : MSS

Mazara del Vallo

Port code : MAZ

Melilli

Port code : MEL

Mercato san Severino

Port code : MCS

Mesagne

Port code : MES

Messina

Port code : MSN

Mezzocorona

Port code : MCR

Mezzolombardo

Port code : MEZ

Mignagola

Port code : MIN

Mignagola di Carbonera

Port code : MNG

an = Milano

Port code : Mil

Milano-Linate Apt

Port code : LIN

Milano-Malpensa Apt

Port code : MXP

Milazzo

Port code : MLZ

Millesimo

Port code : MSO

Minerbio

Port code : MNR

Mirandola

Port code : MID

Misterbianco, Catania

Port code : MBC

Modigliana

Port code : MDG

Modugno

Port code : MUO

Moimacco

Port code : MOI

Molfetta

Port code : MOL

Molinella

Port code : MLA

Molinetto-Ciliverghe

Port code : MCV

Mollicciara

Port code : MJC

Molteno

Port code : MTO

Moncalieri

Port code : MON

Mondovi

Port code : MVI

Monfalcone

Port code : MNF

Monleone di Cicagna

Port code : MCI

Monopoli

Port code : MNP

Monsano

Port code : MNO

Monselice

Port code : MOE

Monsummano Terme

Port code : MOT

Montalcino

Port code : MLC

Montale

Port code : MNT

Montale Rangone

Port code : MRE

Monte Porzio

Port code : MOP

Monte San Pietro

Port code : MSP

Monte san Savino

Port code : MTE

Montebelluna

Port code : MOA

Montecchio Maggiore

Port code : MMG

Montegiorgio

Port code : MTG

Montelabbate

Port code : MNB

Montelupo Albese

Port code : MOK

Montemarano1

Port code : MOM

Montemurlo

Port code : MOO

Monteriggioni

Port code : MIG

Monteveglio

Port code : MPT

Montichiari

Port code : MCH

Montirone

Port code : MRO

Morano Calabro

Port code : MOC

Morciano di Romagna

Port code : MDR

Mordano

Port code : MOR

Mortara

Port code : MTA

Motta di Livenza

Port code : MTL

Motta sant Anastasia

Port code : MAS

Mozzanica

Port code : MOZ

Mozzecane

Port code : MZZ

Mugnani Di Napoli

Port code : MUG

Mussolente

Port code : MUS

les = Napoli

Port code : Nap

Nerviano

Port code : NER

Nichelino

Port code : NLO

Nigoline Bonomelli

Port code : NDL

Niscemi

Port code : NSC

Nogarole Rocca

Port code : NRC

Nonantola

Port code : NON

Novafeltria

Port code : NFA

Novate Mezzola

Port code : NVM

Novate Milanese

Port code : NML

Novedrate

Port code : NVT

Novello

Port code : ZMD

Nuova Olonio

Port code : NVO

Nuvolento

Port code : NVE

Nuvolera

Port code : NVL

Occhieppo Inferiore

Port code : OCI

Occhiobello

Port code : OHB

Occimiano

Port code : OCO

Offa Eango

Port code : OEO

Oggiono

Port code : OGG

Olbia (Terranova)

Port code : OLB

Oleggio

Port code : OLE

Olgiate Comasco

Port code : OLC

Olginate

Port code : OLG

Oneglia

Port code : ONE

Orbassano

Port code : OBS

Orio Al Serio

Port code : BGY

Orio Al Serio

Port code : OAS

Orio Litta (Milano)

Port code : ORI

Oristano

Port code : QOS

Orta Nova

Port code : ORT

Osio Di Sopra

Port code : OSI

Osmannoro

Port code : ONN

Ospedaletti

Port code : OPD

Ospedaletto

Port code : OSO

Ospitaletto

Port code : OSP

Oste-Montemurlo

Port code : OMM

Otranto

Port code : OTO

Ottan Nuovo

Port code : ONO

Ozzano dell Emilia

Port code : OZE

Pachino

Port code : PAC

Paderno Dugnano

Port code : PDD

Paderno Poncheilli

Port code : PAP

Palazzola Milanese

Port code : PLM

Palazzolo sull'Oglio

Port code : PSO

Palermo

Port code : PMO

Pallanza

Port code : PZA

Paluzzola D' Stella

Port code : PAL

Panarea

Port code : PAN

Pandino

Port code : PDO

Pantelleria

Port code : PNL

Panzano

Port code : PXZ

Parabiago

Port code : PRG

Paranto

Port code : PAT

Pastrengo

Port code : PST

Paterno

Port code : PTR

Pavullo

Port code : PVO

Percato

Port code : PRC

Percoto

Port code : PCO

Pergine

Port code : PGI

Persico

Port code : PRS

Perugia

Port code : PEG

Pescara

Port code : PSR

Pescate

Port code : PSE

Peschici

Port code : PCH

Peschiera Borromeo

Port code : PSB

Peschiera del Garda

Port code : PLU

Pessano con Bornago

Port code : PCB

Pessione

Port code : PSN

Pettinengo

Port code : PET

Piacenza

Port code : PCZ

Pianella

Port code : PIN

Piano Tavola

Port code : PTV

Pianosa

Port code : PIA

Piantedo

Port code : PIT

Piazza Brembana

Port code : PZB

Pietrasanta

Port code : PIE

Pieve di Soligo

Port code : PVD

Pieve di Cenio

Port code : PDC

Pieve Sestina Cesena

Port code : PSC

Pignataro Interamna

Port code : PII

Pinerolo

Port code : PIL

Pioltello

Port code : PLO

Piombino

Port code : PIO

Pistoia

Port code : PIS

Podenzano

Port code : POD

Poggibonsi

Port code : PGG

Polesine

Port code : PLS

Policastro Bussentino

Port code : PLB

Pomezia

Port code : POM

Pontassieve

Port code : PON

Ponte A Egola

Port code : PAE

Ponte a Moriano

Port code : PAM

Ponte Buggianese

Port code : PGQ

Ponte dell'Olio

Port code : PDL

Ponte Fornaci

Port code : PFO

Ponte Nova

Port code : PNO

Ponte s Pietro

Port code : PSP

Pontecchio

Port code : PCC

Pontecchio Marconi

Port code : PNT

Pontedassio

Port code : POO

Pontedecimo

Port code : PTD

Pontinia

Port code : PTA

Pontruolo Nuovo

Port code : PNU

Ponzano,La Specia

Port code : PZO

Ponzone

Port code : PZE

Porcari

Port code : POC

Pordenone

Port code : PRD

Porrena

Port code : PRN

Porretta Terme

Port code : PRT

Portici

Port code : PTC

Portiglioni

Port code : PGL

Porto Azzurro

Port code : PAZ

Porto Cervo

Port code : PCE

Porto Corsini

Port code : PCS

Porto d'Ischia

Port code : PDI

Porto Empedocle

Port code : PEM

Porto Foxi (Sarroch)

Port code : PFX

Porto Garibaldi

Port code : PGA

Porto Gruaro

Port code : PGR

Porto Lignano

Port code : PLI

Porto Mantovano

Port code : PMV

Porto Marghera

Port code : PMA

Porto Maurizio

Port code : PMZ

Porto Nogaro

Port code : PNG

Porto Santo Stefano

Port code : PSS

Porto Torres

Port code : PTO

Porto Vesme (Portoscuso)

Port code : PVE

Portoferraio

Port code : PFE

Portofino

Port code : PTF

Positano

Port code : POS

Potenza Picena

Port code : PTP

Pove del Grappa

Port code : PDG

Poviglio

Port code : PVI

Pozzallo

Port code : PZL

Pozzolo Formigaro

Port code : PZF

Pozzuoli

Port code : POZ

Pradalunga

Port code : PLA

Pratovecchio

Port code : PVC

Pratrivero

Port code : PRA

Pray Biellese

Port code : PRB

Predazzo

Port code : PRZ

Pregnana Milanese

Port code : PRM

Premariacco

Port code : PMC

Pressuro

Port code : PRE

Prevalle

Port code : PVA

Priolo Gargallo

Port code : PRL

Procida

Port code : PRO

Qualiano

Port code : QLO

Querceta

Port code : QRC

Quinto Di Treviso

Port code : QTD

Quinzano D'oglio

Port code : QNZ

Racconigi

Port code : RAC

Radda in chianti

Port code : RIC

Rapalano terme

Port code : RLT

Ravenna

Port code : RAN

Recanati

Port code : RNT

Refrontolo

Port code : RFC

Reggio Calabria

Port code : REG

Reggio Nell Emilia

Port code : RNE

Reggiolo

Port code : RGO

Rende Cosenza

Port code : RCA

Rescaldina

Port code : RSC

Ressato

Port code : RST

Riese pio Decimo

Port code : RPD

Rio Marina

Port code : RMA

Rio Saliceto

Port code : RSL

Ripaberarda

Port code : RPB

Riposto

Port code : RPT

Riva del Garda

Port code : RDG

Rivalta Scrivia

Port code : RIV

Rivarolo Canavese

Port code : RVV

Rivarolo Del Re

Port code : RDR

Rivoli Veronese

Port code : RIO

Robassomero

Port code : RBS

Robecco

Port code : RBC

Rocca Pietore

Port code : RQI

Rocca San Casciano

Port code : RQS

Rocoaro Terme

Port code : RRT

Rodi Garganico

Port code : RGG

Rogoredo, Milan

Port code : ROG

Roma-Ciampino Apt

Port code : CIA

Roma-Fiumicino Apt

Port code : FCO

Romans D'isonzo

Port code : RDS

Romas D'isanzo

Port code : RDZ

e = Roma

Port code : Rom

Rondissone

Port code : RON

Roseto Degli Abruzzi

Port code : RDA

Rossano

Port code : RSN

Roteglia

Port code : ROT

Roveleto

Port code : ROV

Rovereto

Port code : RTO

Rozzano

Port code : RZO

Rubiera

Port code : RUB

Rutigliano

Port code : RLL

Sabbionetta

Port code : SAB

Saint Christophe

Port code : SCT

Salerno

Port code : SAL

Salgareda

Port code : SGR

Salussola

Port code : SLU

Salvaterra

Port code : ELV

Sambuca di Pesa

Port code : SBC

Sambuceto

Port code : SAM

San Agata Irpina

Port code : SAI

San Albano Stura

Port code : SAS

San Arcangelo di Romagna

Port code : SAC

San Benedetto del Tronto

Port code : SDB

San Bonifacio

Port code : SBF

San Candido

Port code : SCD

San Casciano di Pesa

Port code : SCP

San Cesario di Lecce

Port code : SNC

San Clemente

Port code : SCM

San Dona di Piave

Port code : SDP

San Donato

Port code : SDT

San Felice sul Panaro

Port code : SFP

San Fior

Port code : SFR

San Flice

Port code : SCE

San Giorgio a Liri

Port code : SIL

San Giorgio di Nogaro

Port code : SGD

San Giorgio di Piano

Port code : SGP

San Giorgio do Nogara

Port code : SGG

San Giovanni al Natisone

Port code : SGN

San Giovanni Bianco

Port code : SGB

San Giovanni in Marignano

Port code : SGM

San Giovanni in Persiceto

Port code : GIP

San Giovanni Lupatoto

Port code : SGL

San Giovanni Valdarno

Port code : SGV

San Giuliano

Port code : SGI

San Guiseppe

Port code : SGU

San Lazzaro di Savena

Port code : SLS

San Marco Argetano

Port code : SMR

San Martino dell Argine

Port code : SMD

San Martino Di Lupari

Port code : SMU

San Michele di Ganzaria

Port code : SMG

San Michele Extra

Port code : SMX

San Michele Mondovi

Port code : SMM

San Michele Prazzo

Port code : SMP

San Miniato

Port code : SMI

San Nicola Al Strada

Port code : SNS

San Nicolo a Trebbia

Port code : SNT

San Nicolo Ferrarese

Port code : SNF

San Pancrazio

Port code : SPC

San Pietro

Port code : SNP

San Pietro in Casale

Port code : SPS

San Pietro Mosezzo

Port code : SOM

San Pietro Mussolini

Port code : SPM

San Polo Di Podenzano

Port code : SPP

San Polo di Torrile

Port code : SPD

San Remo

Port code : SRE

San Rocco

Port code : SAR

San Salvo

Port code : SSA

San Severo

Port code : SVO

San Sisto

Port code : SSO

San Stefano Belbo

Port code : SSB

San Vendemiano

Port code : SNV

San Vito al Tagliamento

Port code : SVT

San Vito di Leguzzano

Port code : SVL

San Vito lo Capo

Port code : SVC

San Zeno naviglio

Port code : SZN

Sandigliano

Port code : SAN

Sandrigo

Port code : SDG

Sant' Antioco

Port code : SAT

Santa Agata Di Militelo

Port code : SAG

Santa Croce

Port code : SCR

Santa Croce Sull'Arno

Port code : QGD

Santa Flavia

Port code : SFL

Santa Margherita Ligure

Port code : SML

Santa Maria

Port code : SMA

Santa Maria Capua Vetere

Port code : SMC

Santa Maria Di Sala

Port code : SMS

Santa Maria Nueva

Port code : SMN

Santa Panagia

Port code : SPA

Santa Teresa Di Gallura

Port code : STE

Santa Vittoria D'alba

Port code : SVD

Sant'Agostino

Port code : SAO

Sant'Eraclio

Port code : STC

Santeramo in Colle

Port code : SRC

Santo Stefano di Magra

Port code : QGO

Sarmeola di Rubano

Port code : SDR

Saronno

Port code : SRN

Sarroch (Porto Foxi)

Port code : PFX

Sassari

Port code : QSS

Sassello

Port code : SSL

Sasso Marconi

Port code : SSM

Sassuolo

Port code : SSU

Savignano Sul Panaro

Port code : SSP

Savignano Sul Rubicone

Port code : SSR

Savignone

Port code : SAV

Scandiano

Port code : SCA

Scanzano Jonico

Port code : SZJ

Scoglitti

Port code : SCO

Sega di Cavaion

Port code : SDC

Segme Di Vielo

Port code : SDV

Segrate

Port code : SGE

Sella Corsico

Port code : SEL

Seregno

Port code : SGO

Seriate

Port code : SER

Serralunga D'alba

Port code : SRR

Serravalle Scrivia

Port code : SRV

Sessa Aurunca

Port code : SAU

Sesto Calende

Port code : SEE

Sesto Fiorentino

Port code : STF

Sesto Imolese

Port code : SIE

Sesto San Giovanni

Port code : SSG

Settecamini

Port code : SET

Settimello-Calenzano

Port code : SEC

Settimo Milanese

Port code : STI

Settimo Torinese

Port code : STT

Siderno Marina

Port code : SID

Sigonella

Port code : NSY

Siracusa

Port code : SIR

Soiano Del Lago

Port code : SDL

Solara di Bomporto

Port code : SBM

Solbiate

Port code : SBT

Solbiate Arno

Port code : SBA

Solbiate Olona

Port code : SBO

Soligano di Castelvetro

Port code : LDC

Solignano

Port code : SLG

Solofra

Port code : SOL

Solofra Avellino

Port code : SOA

Solto Collina

Port code : STO

Sommacampagna

Port code : SCG

Soncino

Port code : SON

Sondrio

Port code : SND

Sorbolo

Port code : SOR

Sordevolo

Port code : SRD

Sorrento

Port code : RRO

Sossano

Port code : SOS

Spezzano Albaese

Port code : SPZ

Spilimbergo

Port code : SBG

Spilimberto

Port code : SPI

Spinetta

Port code : SPN

Spino d'Adda

Port code : SDA

Spoleto

Port code : SLT

Spoltore

Port code : SPR

St Angelo Scalo

Port code : STA

Stabbia

Port code : SBI

Stromboli

Port code : STR

Susegana

Port code : SUS

Suzzara

Port code : SZA

Talamone

Port code : TAL

Taranto

Port code : TAR

Tavernelle

Port code : TVN

Taverol

Port code : TAV

Taveroza

Port code : TVE

Telgate

Port code : TEL

Termini Imereses

Port code : TRI

Termoli

Port code : TMI

Terracina

Port code : TRC

Terruggia

Port code : TRR

Tirrenia

Port code : TTF

Tizzoro

Port code : TIZ

Tombolo

Port code : TOM

Torbole

Port code : TRB

Torgiano

Port code : TXO

Torino di Sangro

Port code : TDS

Tornaco

Port code : TOR

Torre Annunziata

Port code : TOA

Torre del Greco

Port code : TDG

Torregrande

Port code : TGR

Torrevecchia Teatina

Port code : TAT

Tortoli

Port code : TTB

Tortona

Port code : TTA

Torviscosa

Port code : TVC

Toscanella Di Dozza

Port code : TDZ

Tradate

Port code : TRD

Trapani

Port code : TPS

Trebaseleghe

Port code : TBE

Trecate

Port code : TRE

Tregnago

Port code : TEG

Tremiti

Port code : TMT

Trestina

Port code : TST

Treviglio

Port code : TVG

Trevignano

Port code : TGN

Treviso

Port code : TRV

Trieste

Port code : TRS

Trissano (Vicenza)

Port code : TSA

Trissino

Port code : TRO

Trompia

Port code : TRM

Turbigo

Port code : TGO

in = Torino

Port code : Tur

Urgnano

Port code : URG

Va Olonia

Port code : VOA

Vado Ligure

Port code : VDL

Vado/Bologna

Port code : VAD

Vado/Lucca

Port code : VDO

Vagliagli

Port code : VGL

Valdagno

Port code : VGO

Vallacupa

Port code : VAL

Valmadrera

Port code : VLM

Valvasone

Port code : VVE

Vandoles

Port code : VDS

Velo D'astico

Port code : VED

Venari Reale

Port code : VRE

Venegono

Port code : VEG

Venezia

Port code : VCE

Vengiate

Port code : VNG

Veniano

Port code : VNO

ice = Venezia

Port code : Ven

Venragono

Port code : VQG

Ventimiglia

Port code : VEN

Ventotene

Port code : VTT

Vercelli

Port code : VRL

Vercurago

Port code : VCR

Verdellino

Port code : VRD

Verderio

Port code : VDR

Vergnasco

Port code : VRG

Vernezzo

Port code : VNZ

Verolanuova

Port code : VER

Verolavecchia

Port code : VRA

Vertemate

Port code : VTM

Verucchio

Port code : VRC

Vezzano

Port code : VZZ

Viandronno

Port code : VND

Viareggio

Port code : VIA

Vibo Valentia

Port code : VVA

Vicenza

Port code : VIC

Vigevano

Port code : VGV

Vighizzolo Di Cantu

Port code : VDC

Vigliano

Port code : VIG

Vignole Borbera

Port code : VBA

Vigolzone

Port code : VGZ

Vigonza

Port code : VIZ

Villa Cortese

Port code : VLC

Villa di Serio

Port code : VLD

Villa d'Ogna

Port code : VIL

Villa Sesso

Port code : VSS

Villa Verucchio

Port code : VRC

Villalba

Port code : VLB

Villanova

Port code : VNV

Villanova Camposanpiero

Port code : VCA

Villanova d'Ardenghi

Port code : VNA

Villanova Monferrato

Port code : VMF

Villasanta

Port code : VSN

Villastellone

Port code : VSI

Villaverla

Port code : VVL

Villorba

Port code : VOR

Villotta di Chions

Port code : VTA

Vimodrone

Port code : VMD

Vincentina

Port code : VNC

Viterbo

Port code : VIT

Vitorchiano

Port code : VEP

Vittoria

Port code : VTO

Vittorio Veneto

Port code : VRV

Vittuone

Port code : VEV

Voghera

Port code : VGH

Volargne

Port code : VLG

Volpiano

Port code : VPI

Volvera

Port code : VOL

Vulcano porto

Port code : VUL

Zandobbio

Port code : ZAN

Zeccone

Port code : ZCC

Zermeghedo

Port code : ZRM

Zero Branco

Port code : ZBO

Zimella

Port code : ZML

Zingonia

Port code : ZIN

Zola Predosa

Port code : ZOL

Zugliano

Port code : ZUG

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑΠΟΛΗ 20/024 βραδια

απο€150
Ημερομηνια
01 Ιούλ 2018
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

4ΗΜΕΡΟ ΡΩΜΗ ΑΠΟ ΡΟΔΟ 14/043 βραδια

απο€229
Ημερομηνια
14 Απρ 2016
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

5ΗΜΕΡΗ ΡΩΜΗ ΑΠΟ ΡΟΔΟ 13/044 βραδια

απο€239
Ημερομηνια
13 Απρ 2016
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

5ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ4 βραδια

απο€475
Ημερομηνια
24 Οκτ 2016
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

5ΗΜΕΡΗ ΡΩΜΗ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ 13-17/114 βραδια

απο€475
Ημερομηνια
13 Νοέ 2016
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

5ΗΜΕΡΗ ΡΩΜΗ-NAΠΟΛΗ-ΠΟΜΠΗΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ 09-13/124 βραδια

απο€445
Ημερομηνια
09 Δεκ 2016
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

5ΗΜΕΡΗ ΡΩΜΗ-NAΠΟΛΗ-ΠΟΜΠΗΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ 18-22/14 βραδια

απο€390
Ημερομηνια
18 Ιαν 2017
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΡΩΜΗ-NAΠΟΛΗ-ΠΟΜΠΗΙΑ 23-27/24 βραδια

απο€445
Ημερομηνια
23 Φεβ 2017
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

5ΗΜΕΡΗ ΡΩΜΗ-NAΠΟΛΗ-ΠΟΜΠΗΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ 04-08/34 βραδια

απο€425
Ημερομηνια
04 Μάρ 2017
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

5ΗΜΕΡΗ ΡΩΜΗ-ΝΑΠΟΛΗ-ΠΟΜΠΗΙΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ 28/11-02/124 βραδια

απο€445
Ημερομηνια
28 Νοέ 2017
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

5ΗΜΕΡΗ ΡΩΜΗ-ΝΑΠΟΛΗ-ΠΟΜΠΗΙΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ 04/02-08/024 βραδια

απο€445
Ημερομηνια
04 Φεβ 2018
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

5ΗΜΕΡΗ ΡΩΜΗ-ΝΑΠΟΛΗ-ΠΟΜΠΗΙΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ 18/11-22/114 βραδια

απο€495
Ημερομηνια
18 Νοέ 2018
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ