Ελλάδα

 • Ελλάδα
 • Athens
 • 131940.0 km²
 • Euro - (€)
 • Greek, Modern - Ελληνικά
 • 11000000
 • +30


Καιρός 

 • 15,27℃
 • 15,27℃
 • 15,27℃
 • 63%
 • 2,93 μ/δ
 • 1014 hPa
Επόμενη ενημέρωση : 23-05-2024 06:00
Πηγή κατά προσέγγιση : openweathermap

Γενικές πληροφορίες για Ελλάδα

Η Ελλάδα χωρίζεται σε ηπειρωτική και νησιώτικη με 1500 νησιά, τα οποία βρίσκονται στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και Ιωνικού πελάγους. Στο γεωγραφικό χάρτη φαίνεται ως ένα μικρό κομμάτι γης, αλλά στην πραγματικότητα η Ελλάδα είναι μια ατέλειωτη χώρα, την οποία ο καθένας ανακαλύπτει για τον εαυτό του ξανά και ξανά.

Λίγες χώρες στο κόσμο έχουν τόσο ξεχωριστή φυσική ομορφιά και τόσο πλούσια ιστορία με τα αξιόλογα ιστορικά μνημεία. Η γη της Ελλάδας έχει άρωμα ωραίων λουλουδιών, είναι γεμάτη αρμονία του ήλιου και της θάλασσας. Είναι χώρα του Μεγαλέξανδρου, πατρίδα φιλόσοφων και σοφών όλων των εποχών. Αλλά η χώρα φημίζεται όχι μόνο για το πλούσιο της παρελθόν και η ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της την ξεχώριζαν πάντα. Ο χρόνος δεν άλλαξε την ελληνική ψυχή. Κανένας δεν ξέρει να χαίρεται την ζωή όπως το κάνουν οι Έλληνες, και αγαπάν την πατρίδα ακόμα και όταν τους πονά. Και στις πόλεις, και στα απομακρυσμένα μικρά ορεινά χωριά, και στις παραθαλάσσιες περιοχές οι άνθρωποι σαν πουθενά αλλού στον κόσμο εκφράζουν τα αισθήματά τους ? την χαρά και την λύπη, την αγάπη και τον πόνο στα μελωδικά τραγούδια και ρυθμικούς παραδοσιακούς χορούς, ώστε αυτός που τα έχει δει και ακούσει έστω και μία φορά μαγεύεται για πάντα. Χιλιάδες τουρίστες έχουν επισκεφτεί τα

Ελληνικά νησιά, γνώρισαν τις ομορφιές της Κέρκυρας, την διασκέδαση της Μυκόνου, την μεσαιωνική ομορφιά της Ρόδου. Πολλοί φωτογραφηθήκαν με φόντο τον Παρθενώνα της Ακρόπολης. Όμως η Ελλάδα δεν είναι μόνο τα νησιά και η Αθήνα με την Ακρόπολη.

Η Ελλάδα είναι οι ορειβασίες στα βουνά της Κρήτης, ανάβαση στον Όλυμπο, το καρναβάλι της Πάτρας και της Ξάνθης.

Η Ελλάδα είναι η γενέτειρα της δημοκρατίας.

Η Ελλάδα είναι η μητέρα των τεχνών.

Η Ελλάδα είναι η πατρίδα των Ολυμπιακών αγώνων.

Η Ελλάδα είναι η παγκόσμια ιστορία.

Η Ελλάδα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ένας Ρώσος τουρίστας, ο οποίος έχει κουραστεί από το βαρύ χειμώνα, και η τέλεια λύση γι? αυτόν θα είναι το Αιγαίο πέλαγος με εξωτικές παραλίες και πλούσια νυχτερινή ζωή.

Η Ελλάδα είναι μια καταπληκτική μεσογειακή κουζίνα, η οποία αποτελείται από κρεατικά και εξωτικά θαλασσινά πιάτα. Στην Ελλάδα μπορεί ο καθένας να αγοράσει τα πάντα: μοντέρνα ρούχα, γουναρικά, όμορφα κοσμήματα.

Και για την νεολαία στην Ελλάδα υπάρχουν μεγάλες ντισκοτέκ και μπαράκια, τα οποία λειτουργούν ως το πρωί.Πατήστε στην ερώτηση για την απάντηση

Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείτε είναι τα προσωπικά σας αντικείμενα και όλα όσα πρέπει να βρίσκονται στην προσωπική σας τσάντα: το πορτοφόλι σας , η ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες ή κάρτα ΑΤΜ, τα εισιτήρια ταξιδιού, το πάσο σας (για τους φοιτητές ) και ενδεχομένως το δίπλωμα οδήγησης για όσους συνηθίζουν να νοικιάζουν κάποιο όχημα μεταφοράς για τις βόλτες τους.

Ρωτήστε τι ώρα αναμένεται να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας. Πολλά πρακτορεία ενοικίασης αρχίζουν να χρεώνουν για κάθε 24-ώρες από την στιγμή της ενοικίασης, και θα χρεώσουν πλήρη ημέρα για αυτοκίνητα που επιστρέφονται μετά την έναρξη της επόμενης 24-ωρης περιόδου.
Να έχετε υπόψη σας ότι πολλές χώρες έχουν ελάχιστη και μέγιστη ηλικία ενοικίασης. Οι οδηγοί κάτω των 25 ή από 70 ετών μπορεί να αντιμετωπίσουν επιπλέον χρεώσεις ή να μην τους επιτραπεί καθόλου η ενοικίαση. Όταν είναι εφικτό, και σε περίπτωση που δείτε κάποια διαφήμιση για ειδική προσφορά στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κόψτε την αγγελία ή σημειώστε τον κωδικό προώθησης. Πολλές από τις καλύτερες τιμές δεν εμφανίζονται στις οθόνες των υπολογιστών των πρακτορείων χωρίς μια μικρή ώθηση.
Να ρωτάτε πάντα για τους ηλικιωμένους πολίτες, AAA, τις πιστωτικές κάρτες και τις εκπτώσεις στα προγράμματα πτήσης για τακτικούς πελάτες ή πρόσθετες προσφορές.
Κατά την πραγματοποίηση κράτησης για παραλαβή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο, επιλέξτε κάποιο μικρότερο αυτοκίνητο από αυτό που θα επιθυμούσατε. Οι στόλοι αυτοκινήτων στα αεροδρόμια γεμίζουν συχνά με μεγαλύτερα αυτοκίνητα, καθώς αυτά χρησιμοποιούνται κυρίως από όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, και λαμβάνουν συχνά δωρεάν αναβάθμιση από κράτηση αυτοκινήτου πόλης. Να έχετε υπόψη σας, ωστόσο, ότι τα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα είναι συνήθως μικρότερα από τα Αμερικάνικα αντίστοιχα, ενώ αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο αν έχετε σκοπό να οδηγήσετε σε στενούς επαρχιακούς δρόμους, δεν είναι τόσο καλό για όσους έχουν υπερβολικά μεγάλο ύψος, κουβαλάνε πολλές αποσκευές, ή ταξιδεύουν οικογενειακώς ή με μεγάλα γκρουπ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μην το διακινδυνεύσετε – φροντίστε να παραγγείλετε το μέγεθος που χρειάζεστε σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να κερδίσετε κάποια αναβάθμιση.
Σε πολλές χώρες, το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων αποτελεί τον κανόνα και θα χρειαστεί να πληρώσετε για να ένα αυτόματο. Αν οδηγείτε αυτοκίνητο με λεβιέ, μπορεί να σας γλυτώσει από το κόστος και τις φασαρίες. Η οδήγηση στο εξωτερικό μπορεί συχνά να είναι πιο δύσκολη απ’ ότι στην πατρίδα, η επίστρωση στους δρόμους μπορεί να είναι ελλιπής, φιδωτή, ή επισφαλώς τοποθετημένη σε ορεινές περιοχές ή σε βραχώδεις περιοχές κοντά σε ωκεανούς. Για αυτό το λόγο, είναι συχνά καλή ιδέα να μοιράσετε την οδήγηση – οπότε αν η οδήγηση αυτοκινήτου με χειροκίνητο κιβώτιο δεν είναι για τον καθένα, σκεφτείτε να ψάξετε για αυτόματο. Επίσης, αν πρόκειται να ταξιδέψετε σε μια χώρα όπως η Αγγλία ή η Αυστραλία, βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με την οδήγηση στην αριστερή πλευρά του δρόμου – μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό!
Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης
Αν ταξιδεύετε σε κάποια Αγγλόφωνη χώρα, είναι πιθανόν να είσαστε σε θέση να οδηγήσετε με το Ευρωπαϊκο Δίπλωμα Οδήγησης. Ωστόσο, πολλές άλλες χώρες θα σας ζητήσουν να έχετε επίσης Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης (IDP), το οποίο είναι βασικά απλώς ένα έγγραφο που μεταφράζει τις πληροφορίες σας σε 10 διαφορετικές γλώσσες και αναγνωρίζεται σε πάνω από 150 χώρες. Αν έχετε σκοπό να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο εξωτερικό, μπορεί να σας ζητήσουν να παρουσιάσετε και αυτό μαζί με την τυπική άδεια οδήγησης. Πρέπει να είσαστε τουλάχιστον 18 χρονών για να αποκτήσετε IDP.
Στην Ελλάδα υπεύθυνη για την έκδοση του Διεθνούς Διπλώματος Οδήγησης, ειναι η ΕΛΠΑ. Προειδοποιείστε ότι υπάρχουν και πολλές ιστοσελίδες που πωλούν πλαστά – οπότε προσέχετε μην πέσετε θύματα εξαπάτησης.
Βεβαιωθείτε ότι πήρατε μαζί σας το Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης IDP πριν φύγετε από το σπίτι, καθώς θα πρέπει να έχει εκδοθεί στην πατρίδα σας. Το IDP δεν αποτελεί το ίδιο Δίπλωμα, αλλά απλώς μια μετάφραση του διπλώματος που έχει εκδοθεί στην χώρα όπου κατοικείται. Σε περίπτωση που σας σταματήσουν υπάλληλοι της αρχής επιβολής του νόμου στο εξωτερικό, πρέπει να επιδείξετε τόσο το Διεθνές Δίπλωμα Οδήγησης IDP όσο και την Άδεια Οδήγησης που έχει εκδοθεί στην πατρίδα σας. Το μοναδικό αρχείο οδήγησης που έχετε επομένως είναι εκείνο που έχει εκδοθεί εντός των συνόρων της πατρίδας σας, ως εκ τούτου υποχρεούστε να ακολουθείτε τους τοπικούς κανόνες οδήγησης. Οποιαδήποτε παράβαση ή κλήση βεβαιωθεί ή εκδοθεί στο εξωτερικό θα σας περιμένει και όταν επιστρέψετε στην πατρίδα.
Ρωτήστε στο προξενείο ή στην πρεσβεία της χώρας, την οποία επισκέπτεστε για να ενημερωθείτε σχετικά με τις πολιτικές που αφορούν στην διεθνή οδήγηση.

Πατήστε σε μια απο τις θεωρήσεις για να μεταφερθείτε σε νέο παράθυρο στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών Ελλάδος

Αριθμοί έκτακτης ανάγκης για Ελλάδα

 • Αστυνομία : 112
 • Κέντρο Άμεσης Βοήθειας : 112
 • Πυροσβεστική : 112
 • Σημειώσεις :

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ - Ελλάδα

Spetsai

IATA code : JSS

Andravida

IATA code : PYR

Agrinion

IATA code : AGQ

Dimokritos

IATA code : AXD

Athen Helenikon

IATA code : HEW

Eleftherios Venizelos International

IATA code : ATH

Nea Anchialos

IATA code : VOL

Chios Island National

IATA code : JKH

Porto Cheli

IATA code : PKH

Ioannina

IATA code : IOA

Heraklion International Nikos Kazantzakis

IATA code : HER

Kastoria National

IATA code : KSO

Kithira

IATA code : KIT

Kefallinia

IATA code : EFL

Kastelorizo

IATA code : KZS

Kalamata

IATA code : KLX

Karpathos

IATA code : AOK

Ioannis Kapodistrias International

IATA code : CFU

Alexander the Great International

IATA code : KVA

Filippos

IATA code : KZI

Mikonos

IATA code : JMK

Mytilene International

IATA code : MJT

Astypalaia

IATA code : JTY

Aktion National

IATA code : PVK

Diagoras

IATA code : RHO

Chania International

IATA code : CHQ

Skiathos Island National

IATA code : JSI

Santorini

IATA code : JTR

Thessaloniki Macedonia International

IATA code : SKG

Dionysios Solomos

IATA code : ZTH

ΛΙΜΑΝΙΑ - Ελλάδα

Acharnai

Port code : ACH

Achladi

Port code : ACL

Adhamas

Port code : AMS

Agia Efimia

Port code : AEF

Agia Marina

Port code : AGM

Agia Pelagia

Port code : APE

Agio Theodoroi

Port code : AGT

Agios Kirikos

Port code : AKI

Agios Konstantinos

Port code : AKO

Agios Nikolaos Creta

Port code : ANI

Agios Pavlos

Port code : AGP

Agios Stefanos

Port code : AGS

Agrinio

Port code : AGR

Agrinion

Port code : AGQ

Alexandroupolis

Port code : AXD

Aliartos

Port code : ALI

Aliveri

Port code : ALV

Aliverio

Port code : LVR

Almiros

Port code : ALM

Alonissos

Port code : ALO

Amalias

Port code : AMA

Amfiloxia

Port code : AMF

Amoliani

Port code : AMI

Amorgos

Port code : AMO

Amphissa

Port code : AMP

Antikyra

Port code : ATK

Antiparos

Port code : ANP

Antirio

Port code : ANT

Apsalos

Port code : APS

Argos (Argolis)

Port code : ARG

Argostolion

Port code : ARM

Aridhaia

Port code : ARI

Aspropirgos

Port code : ASS

Astakos

Port code : AST

Astypalea

Port code : JTY

Atalandi

Port code : ATA

ens = Athinai

Port code : Ath

Athinai

Port code : ATH

Chalkida

Port code : CLK

Chalkis

Port code : QKG

Chora Sfakion

Port code : CSF

Corinth

Port code : CRG

Domokos

Port code : DOM

Drapetzona

Port code : DPA

Edipsos

Port code : EDI

Elefsis (Elevsis)

Port code : ELE

Eleftheres

Port code : ELT

Eleusis

Port code : EEU

Ellasona

Port code : ELL

Epidauro

Port code : EPI

Ermioni

Port code : ERM

Etolikon

Port code : ETL

Evzonoi

Port code : EVZ

Eydilos

Port code : EYD

Florina

Port code : FIA

Gastoni

Port code : GAS

Gavrion

Port code : GAV

Gerakini (Yerakini)

Port code : YER

Gythion

Port code : GYT

Heraklion (Iraklion)

Port code : HER

Hydra (Idhra)

Port code : HYD

Idhra (Hydra)

Port code : HYD

Igoumenitsa

Port code : IGO

Ikaria Island

Port code : JIK

Ikonian

Port code : IKN

Inofyta

Port code : INF

Inousses

Port code : INO

Ioannina

Port code : IOA

Iraklion (Heraklion)

Port code : HER

Isthmia

Port code : ITM

Ithaki (Ithaca)

Port code : ITH

Kabalia

Port code : KAB

Kalamaki

Port code : KLM

Kalamata

Port code : KLX

Kalilimenes

Port code : KLL

Kalimnos Island

Port code : KMI

Kalyvia

Port code : KLY

Kapsalio

Port code : KAP

Karlovassi

Port code : KAR

Karpathos

Port code : AOK

Karpenissi

Port code : KSS

Karystos

Port code : KST

Kastelli Kissamou

Port code : KIS

Kastelorizo

Port code : KZS

Kastoria

Port code : KSO

Katakolon

Port code : KAK

Katerini

Port code : KEI

Katohi (Katokhi)

Port code : KAT

Katokhi (Katohi)

Port code : KAT

Kea Island

Port code : KEA

Kefallinia

Port code : KFL

Keramoti

Port code : KER

Keratsinion

Port code : KTS

Kerkyra (Corfu)

Port code : CFU

Kifisia

Port code : KFS

Kimolos

Port code : KMS

Kithira

Port code : KIT

Kolindros

Port code : KDO

Komotini

Port code : KOM

Korinthos

Port code : KRT

Koropion

Port code : KOR

Krioneri

Port code : KRI

Kymassi

Port code : KYM

Kymi (Kimi)

Port code : KIM

Kyparissia

Port code : KYP

Kythnos

Port code : KYT

Langadhas

Port code : LAN

Larymna

Port code : LRY

Laurium (Lavrion)

Port code : LAV

Lavrion (Laurium)

Port code : LAV

Lefkada

Port code : LEV

Lefkandi

Port code : LEF

Lefkimi

Port code : LFK

Leonidion

Port code : LND

Levadhia

Port code : LEA

Loutraki

Port code : LOU

Manolada

Port code : MAN

Marina Zeas

Port code : MAZ

Markopoulon

Port code : MAR

Marmari

Port code : MRM

Megalivadi

Port code : MEG

Meganissi

Port code : MGN

Messogia

Port code : MES

Messolongion

Port code : MEL

Mesta Hiou

Port code : MHI

Metamorfosis

Port code : MMS

Methoni

Port code : MET

Mikonos

Port code : JMK

Missimi

Port code : MIS

Monemvassia

Port code : MON

Moschaton

Port code : MOS

Moudros

Port code : MDR

Moutsonna

Port code : MOU

Mykonos

Port code : JMK

Mytilene

Port code : MJT

Nafplion

Port code : NAF

Naoussa

Port code : NSA

Nauplia

Port code : NPL

Navarino

Port code : NAV

Navpaktos

Port code : NPK

Nea Karvali

Port code : NKV

Nea Moudania

Port code : NMA

Nea Pella

Port code : NPA

Nea Playa

Port code : NPY

Nea Styra

Port code : NST

Neapolis

Port code : NEA

Neohorion Kyllinis

Port code : NKL

Nidrion

Port code : NID

Nissyros

Port code : NIS

Orchomenos

Port code : ORC

Paiania

Port code : PAI

Palaion Faliron

Port code : PAL

Palea Epidavros

Port code : PEP

Paleohora Sfakion

Port code : PSF

Pallini

Port code : PPG

Panetolion

Port code : PAT

Peristeri

Port code : PRI

Pikermi

Port code : PIK

Piraeus

Port code : PIR

Poligyros

Port code : POL

Politika

Port code : PTK

Poros Kefallinias

Port code : PKE

Poros Trizinias

Port code : PTR

Port Vathy

Port code : VTH

Porto Heli

Port code : PHE

Porto Kheli

Port code : PKH

Porto Lagos

Port code : PTL

Preveza/Lefkas

Port code : PVK

Pythagario

Port code : PYT

Rethymnon

Port code : RET

Salamis

Port code : SAL

Samothraki

Port code : SAM

Savalia

Port code : SVL

Seriphos Island

Port code : SER

Sidirokastro

Port code : SID

Sikionia

Port code : SIK

Sindhos

Port code : SDS

Skala Lakonias

Port code : SKL

Skaramanga

Port code : SKA

Skiathos

Port code : JSI

Skopelos

Port code : SKO

Soussaki

Port code : SOU

Spetses

Port code : SPE

St George

Port code : SGB

Stavros Halkidikis

Port code : SHA

Stavroupolis

Port code : STA

Steni Evvias

Port code : STE

Stratoni

Port code : STI

Stylida

Port code : SYS

Stylinda

Port code : STY

Suda Bay

Port code : SUD

Syra (Syros)

Port code : JSY

Syros (Syra)

Port code : JSY

Thessaloniki

Port code : SKG

Thirassia

Port code : TRS

Trachia Argolidas

Port code : TAL

Trachia Fafplio

Port code : TFP

Traganon

Port code : TGN

Tranovalto

Port code : TRA

Trikala

Port code : TRI

Tripolis

Port code : TRP

Varibobi

Port code : VAR

Vathy Samou

Port code : VTH

Votanikos

Port code : VOT

Yali Island

Port code : YLI

Yerakini (Gerakini)

Port code : YER

Yiannitsa

Port code : YNN

Zakinthos Is

Port code : ZTH

Zea Island

Port code : ZEA

4/5ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΡΟΔΟ ΣΕ Ξ/Δ 4* ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ 135 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!! ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ 4 βραδια

απο€135
Ημερομηνια
06 Απρ 2016
Αναχωρηση
ΑΘΗΝΑ

3ΗΜΕΡΟ ΠΑΣΧΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 29 ΕΥΡΩ Ν.ΡΟΔΟ !!2 βραδια

απο€29
Ημερομηνια
30 Απρ 2016
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ 28/45 βραδια

απο€379
Ημερομηνια
28 Απρ 2016
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

ΠΑΣΧΑ ΠΑΡΟΣ-ΣΥΡΟΣ 6ΗΜΕΡΟ ΜΟΝΟ 249 ΕΥΡΩ!!5 βραδια

απο€249
Ημερομηνια
28 Απρ 2016
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

6ΗΜΕΡΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΤΗΝΟ 5 βραδια

απο€239
Ημερομηνια
28 Απρ 2016
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

ΠΑΣΧΑ ΠΑΡΟΣ-ΣΥΡΟΣ 6ΗΜΕΡΟ ΜΟΝΟ 249 ΕΥΡΩ!!5 βραδια

απο€249
Ημερομηνια
28 Απρ 2016
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

6ΗΜΕΡΑ ΡΟΔΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 165 ΕΥΡΩ17 βραδια

απο€165
Ημερομηνια
25 Απρ 2016
Αναχωρηση
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΟΡΤΗ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ Ο ΡΩΣΟΣ 4ΗΜΕΡΟ ΓΡΚΟΥΠ3 βραδια

απο€215
Ημερομηνια
26 Μάι 2016
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

8ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 22-29/127 βραδια

απο€485
Ημερομηνια
22 Δεκ 2023
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ 26/6 - 29/63 βραδια

απο€150
Ημερομηνια
26 Ιούν 2016
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 17-20 IOYNIOY 3 βραδια

απο€175
Ημερομηνια
17 Ιούν 2016
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

4HMEΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝΟΣ 04-07/113 βραδια

απο€185
Ημερομηνια
04 Νοέ 2021
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

3ΗΜΕΡΟ & 4ΗΜΕΡΟ MITSIS RODOS MARIS 5* ΣΤΟ ΚΙΟΤΑΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ4 βραδια

απο€275
Ημερομηνια
15 Απρ 2023
Αναχωρηση
ΚΙΟΤΑΡΙ

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΙΤSIS RODOS MARIS 5* ΚΙΟΤΑΡΙ 2 βραδια

απο€176
Ημερομηνια
29 Απρ 2017
Αναχωρηση
ΚΙΟΤΑΡΙ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΜΟΣ – ΚΩΣ (02–05/6/17)3 βραδια

απο€235
Ημερομηνια
02 Ιούν 2017
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ELLIA HOTEL2 βραδια

απο€165
Ημερομηνια
03 Ιούν 2017
Αναχωρηση
ΠΕΥΚΟΙ

8HMEΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΜΟΣ- ΜΥΤΙΛΗΝΗ– ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ– ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΑΝΤΑΜΑΔΩΝ 23-30/67 βραδια

απο€345
Ημερομηνια
23 Ιούν 2017
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΒΑΛΑ-ΞΑΝΘΗ-ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΕΛΙ 02-06/1/184 βραδια

απο€445
Ημερομηνια
02 Ιαν 2018
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑΣ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ-ΙΤΕΑ-ΑΡΑΧΩΒΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 23-30/12 7 βραδια

απο€380
Ημερομηνια
23 Δεκ 2017
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

9ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ 22-30/128 βραδια

απο€535
Ημερομηνια
22 Δεκ 2023
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΕΥΒΟΙΑ - ΑΙΓΙΝΑ4 βραδια

απο€450
Ημερομηνια
29 Ιούν 2022
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

4HMEΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝΟΣ 04-07/113 βραδια

απο€185
Ημερομηνια
04 Νοέ 2022
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

8ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ 29/12-05/17 βραδια

απο€535
Ημερομηνια
29 Δεκ 2023
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΠΑΤΜΟ 02-05/64 βραδια

απο€275
Ημερομηνια
02 Ιούν 2022
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΠΑΤΜΟ 02-05/63 βραδια

απο€249
Ημερομηνια
02 Ιούν 2023
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ

4HMEΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝΟΣ 10-13/113 βραδια

απο€195
Ημερομηνια
10 Νοέ 2023
Αναχωρηση
ΡΟΔΟΣ